Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Maserka drugi dio

Nakon što sam upoznao maserku koja mi je priuštila jedan od najboljih orgazama u životu, odlučio sam postati stalan klijent. Nakon zadnjeg iskustva počeo sam dolaziti svaki tjedan kod nje. Bila je sve opuštenija i nakon što mi je zadnji puta izdrkala na novi tretman sam dolazio s puno očekivanja. Ušao sam u salon u dogovoreno vrijeme i tamo me čekala ona sa svojim zaraznim osmjehom. Znaš rutinu rekla je. Skinuo sam se i legao na stol i rekao da sam spreman. Dolazim rekla je. U tom momentu sam čuo okret ključa i shvatio da zaključava ulazna vrata. Odlično pomislio sam, moglo bi biti svega. Digao mi se i prije nego je došla do mene. Nije baš bilo praktično jer sam ležao na trbuhu i pokušavao sam ga nekako namjestiti da me ne boli. Imao sam dojam da jedva čeka da završi s ovim dijelom masaže i da me okrene na leđa.

Ubrzo je rekla, hajde okreni se na leđa. Okrenuo sam se a moj kurac je već spreman stajao čekajući da ga uhvati u ruku. Toliko sam bio fokusiran na to da nisam ni skužio iznenađenje koje mi je spremila, naime skinula je majicu i grudnjak i njene male čvrste sise su rasplamsale sve u meni. Nadam se da ti se sviđa rekla je kroz smijeh. Moj kurac je htio eksplodirati bez da ga je i takla. Krenuo sam rukama prema sisama ali me je odgurnula, bez diranja rekla sam. Masirala me i imao sam dojam da je pobudila svako osjetilo u mome tijelu. Povremeno je ovlaš dotaknula moj kurac ili jaja da me održi napetim i nadraženim. Masaža se bližila kraju i mislio sam da ovaj pute neće biti ništa od drkanja. Završila je s masažom i rekla ostani ležati sad ću doći. Otišla je do ormara i izvukla nekakvo mirisno ulje.

Ovo rijetko koristim rekla je. Pomiriši rekla je. Ulje je imalo miris kao čokolada. Uzela ga je na ruku i namazala moja jaja i utrljala ga na kurac. Navukla je kožicu preko glavića i nanesla još ulja na njega. Senzualno je prelazila preko glavića i dražila ga laganim pokretima ruke. Znaš što je zanimljivo kod ovog ulja rekla je? Odmahnuo sam glavom. Pogledala me u oči i rekla, ne samo da fino miriše već ima i odličan okus. Još sam analizirao što je rekla a njen usne su već bile na mom glaviću. Cuclala ga je lagano i jezikom dražila glavić. Bio sam u sedmom nebu. Nakon par minuta provociranja počela ga je stavljati dublje u usta. Ubrzo je ušao u njeno grlo do kraja. Primila ga je bez problema i uživala je u tome. Njeno grlo je stezalo moj kurac a zvuk koji je proizvodila dok ga je usisavala je u meni budio zvijer.

Htio sam sve rastrgati s nje i izjebati je na stolu. Susprezao sam se da ne svršim ali ubrzo sam bio spreman eruptirati. Ona je to primijetila i stala je s pušenjem. Skinula je hlače sa sebe i ostala u crnim tangicama koje su otkrivale skor sve. Njih je zadržala kako bi me dodatno nadražila. Skinula je i klompe i čarape a njena mala skladna stopala su me dodatno napalila. Imala je savršeno uređene nokte crvene boje. Stavila je još ulja na moj kurac i privukla stolicu. Sjela je na stolicu i stopalom se počela igrati s mojim kurcem. Bila je vješta u tome i nisam bio siguran da ću dugo izdržati. Ubrzo ga je primila s oba stopala i počela drkati. Stopala su skladno klizila i moj kurac je bio spreman eruptirati. Ponovo je to osjetila i stala. Stavila je stopalo na moja usta i rekla hajde probaj kakvog je okusa.

Bez razmišljanja sam krenuo cuclati njen palac a zatim i ostale prste palilo ju je to. Dirala se preko gaćica lagano dok sam joj lizao prvo jedno pa drugo stopalo. Dobro je rekla je. Uskoro će mi doći idući klijent, moramo ovo ubrzati. Ustala se i krenula mi ga drkati. Ubrzala je ritam i nije prošla ni minuta već sam bio spreman opet unerediti sve oko nas. Osjetila je pod rukom kako se kurac sprema eruptirati i samo je dobacila, nemamo ovaj puta vremena za to. Strpala ga je vješto u usta i nabila se na njega par puta dok nije bio ponovo u grlu. Ponovila je to svega nekoliko puta dok joj nisam ispunio grlo mlazom vruće sperme. Kurac je pulsirao dok nisam i zadnju kap izlio. Progutala je sve i sačekala i zadnji trzaj a zatim ga je krenula vaditi van. Zastala je kod glavića kojeg je jezikom temeljito očistila.

Izvadila ga je skroz van i dobacila mi ručnik. Hajde požuri rekla je. Obukao sam se u brzini i taman kad sam krenuo na vrata je ulazio novi klijent. Vidimo se idući tjedan rekla je i namignula.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija