Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Maserka treći dio

Nisam mogao dočekati da prođe tjedan i da je ponovo vidim. Nadao sam se da ću je ovaj puta konačno i pojebat. Ušao sam u salon i pozdravio ju. Zaključaj za sobom rekla je. Ostavila sam nam dupli termin ovaj put. Skidao sam se najbrže moguće da ne gubim vrijeme koje mogu iskoristiti puno bolje. Ona je ostala samo u tangama i krenula me masirati. Svakim tretmanom masaže su trajale sve kraće a akcija je kretala sve ranije. Vrlo brzo sam bio na leđima i moj kurac parao je zrak. Fokusirala je masažu na moje prepone i zadirkivala kurac. Dobro ga je nauljila i lagano se igrala s njim i s jajima. Nadrkala ga je rukom dok nije bio potpuno tvrd. Počela je rukom prelaziti preko glavića dok je cuclala moja jaja. Zatim ga je drkala dok je prstom dražila područje između šupka i jaja. Znala je svakim pokretom izluditi muškarca.

Nastavila me dražiti prstom i strpala je kurac u usta. Pušila je fantastično. Dovela me gotovo do vrhunca kada je opet zastala. Popela se na stol i stajala iznad mene. Moj kurac se trzao kao da je pokušavao doći do nje. Gledala me ravno u oči i počela skidati tange. Ukazala se njena prekrasna pičkica koja je iznad usmina imala mali uređeni čuperak. Gledala me kako je gledam s požudom. Počela je prstom dirati klitoris ne prekidajući kontakt očima. Sviđa ti se pitala je? Kimnuo sam glavom potvrdno. Prstima ju je lagano otvorila i bila je prekrasne roze boje. Zakoračila je prema napred i sada se nalazila iznad moje glave. Krenula je čučnuti i svoju prekrasnu pičku je postavila izravno na moja usta. Liži me rekla je i sjela na moja prsa dok je njena vlažna pička bila na mom jeziku.

Lizao sam je kao najbolji talijanski sladoled. Nisam propuštao nijednu kap njenog soka. Igrao sam se njenim klitorisom i gurao jezik duboko u nju. Uzdisala se i vrpoljila. Posegnuo sam rukama i konačno se dokopao njenih sisa. Izgubile su se u mojim šakama. Prstima sam dražio njene nabrekle bradavice i ubrzo nije više mogla izdržati. Jebi me rekla je. Spustila se malo niže sjela na moja bedra taman da pičkom nasjeda na donji dio mog kurca. Trljala se od njega dok nije bio prekriven njenim sokovima. Odigla se malo i namjestila ga rukom. Gledao sam kako glavić nestaje u njoj. Uz svu predigru bila je jako uska. Moja debela kurčina bila je veliki izazov za nju jer veličinom sam malo iznad prosjeka ali sam jako debel a ona je sitne konstitucije jedva preko metar šezdeset i sa svojih 50-ak kila.

Počela se lagano nasađivati sa svakim zamahom sve više. Nakon par minuta ga je primila cijelog. Počela me jahati sve brže a ja sam rukama zgrabio njenu čvrstu guzu. Mijesio sam je i ona je bila sve glasnija. Davala je sve od sebe i mislio sam da neću dugo izdržati ali me preduhitrila i počela svršavati. Stala je s jahanjem i sva se tresla. Malo je došla sebi i sišla s mene. Oprosti moram do wc-a. Osvježila se i za par minuta je bila nazad. Ja sam stajo pokraj stola s još dignutim kurcem. Jesi ok pitao sam. Jesam, možemo nastaviti. Zgrabio sam je i podigao na stol. Poljubio sam je. Prišao sam stolu i privukao je na rub. Raširio sam joj noge i stavio ih na svoja ramena. Ušao sam polako u nju do kraja. Ljubio sam je i polako jebao. Skinuo sam noge s ramena i raširio ih u špagu dok je ona ležala na leđima.

Ulazio sam cijeli u nju i rukom joj dražio klitoris. Jebao sam je tako par minuta lagano. Zatim sam zastao i rekao joj da sjedne. Stavi mi ruke oko vrata rekao sam. Ona me čvrsto primila oko vrata i omotala noge oko mene. Zgrabio sam je i podigao. Bila je kao igračka u mojim rukama. Stajao sam držeći je i namještajući je na kurac. Ušao sam u nju brzo, i rukama ju nabijao na svoj kurac. Bila je izvan sebe. Privukla se skroz uz mene i šaptala mi na uho. Jače, ovako me nitko nije jebao. Zvuk šljapkanja njene vlažne pičke i udaranja njenog tijela o moje odzvanjao je salonom. Ubrzo je počela svršavati ponovo. Stavi me na stol molila je. Položio sam je dok se sva na očigled tresla. Nemoj stat rekla je. Jebi me dalje. Želim svršavati nekontrolirano. Krenuo sam je dalje jebati i kurac sam već namjestio na pičku kad je rekla ne stani.

Jebi me u dupe. Zgrabio sam ulje i namazao dobro njen šupak i svoj kurac. Vrh je skliznuo u nju vrlo brzo. Trljala je klitoris dok sam prodirao sve dublje u nju. Ponovo je noge raširila u špagu a ja sam sad već bio više od pola u njoj. Zabi mi ga do kraja šta si pička rekla je. Izvadio sam ga i iz sve snage ga nabio do jaja u njen šupak. To jebi me, jako, nabijao sam se u nju kao životinja. Jače vikala je. Davao sam sve od sebe. Ona je nekontrolirano svršavala i vikala to napuni mi dupe. Nisam mogao izdržati i svršio sam u nju obilnije nego ikad. Izvukao sam kurac iz nje dok je njen razvaljeni šupak pulsirao i iz njega se cijedila sperma. Kada je došla do daha rekla je ovo je bilo jebeno savršeno. Od tog dana smo i službeno u vezi i trošimo se svaki dan kao životinje.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija