Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Maškare

Kao i svake godine u našem gradu odmah nakon Sveta Tri kralja krene ludnica od maškara, sa kulminacijom na karnevalu. Sve traje mjesec do dva, zavisi od toga kada je Uskrs. Ove godine je trajalo mjesec i pol, ali bitno u svemu tome je Anja, mala plava sa Krasice.

Anja je bila koju godinu mlađa, ali kao i sve cure s Krasice, malo divlja. Međutim bila je prokleto zgodna, duge plave kose, zelenih očiju, krasnog osmjeha i božanskog tijela. Upoznali smo se na jednoj maškaranoj zabavi kod njih. Bilo je ludo, uz živu glazbu, ples do zore i puno, puno alkohola. Kako kažu, 'Kad nosiš masku sve je dopušteno', pa smo se toga i držali. Bila je u svom ženskom društvu, pod maskom, naravno, a meni je nekako zapela za oko, pa smo skupa divljali na plesnom podiju, a poslije malo i pričali za šankom.
Kasnije me ekipa zezala da možda ima i pedeset godina, jer se to pod maskom ne vidi, ali sam jednostavno znao. Dok smo plesali praktički smo jedno drugoga ispipali, te sam jako dobro znao da ima čvrsto i mišićavo tijelo, a i ona je znala skoro sve o meni koliko se stiskala uz mene. A najveća greška te večeri je bila ta da joj nisam uzeo broj moba, a niti sam njoj dao svoj broj. Nisam shvaćao kako sam mogao biti tako glup, ali s obzirom na količine alkohola nije me trebalo iznenađivati.

Nakon tjedan dana je bila nova zabava, a ova je bila vikend prije glavnog događaja, tj Karnevala. Bili smo u Opatiji na balinjeradi, pa je bila i njena grupa, tj uglavnom muški dio, ali navečer je pod šatorom bila fešta. Ovaj put sam ju odmah tražio i našao nakon nekih sat vremena. Bila je sa svojim čoporom uz šank i upravo su naručivali piće. Stao sam iza nje i obgrlio je rukama, a ona se naglo trgla, pa nakon trena ili dva me prepoznala, tj masku i moj blesavi kes. Samo me bubnula u prsa i rekla viknuvši, jer drugačije nisi mogao pričati od buke:

- Prepao si me! ! Kad ste došli?
- Još jutros! ! ! -sad sam se i ja derao, pa nastavio- A ti?
- Prije dva sata, radila sam popodne. -tu je dobila čašu, onu veliku plastičnu, sa pivom, pa smo se udaljili malo do izlaza iz šatora, gdje je bilo lakše za razgovarati.
- Pa tko još radi u subotu? -pravio sam se blesav.
- Pa medicinske sestre.. -rekla je i nakesila mi se, pa me obgrlila oko struka, a onda nastavila- Zadnji put si zbrisao bez da ostaviš broj telefona?
- A čuj sad.. popilo se -slegnuo sam nemoćno remenima kao da je bila viša sila u pitanju, a onda me šokirala sljedećim potezom.
- Aha.. dođi malo.. -povela me van šatora i uskoro smo bili van parkinga zakrčenog raznim kombi vozilima u bojama maškara, te osobnih vozila i došli do jednog mračnog dijela van parkinga, tj neke prilazne ceste i do jednog auta, golfa.

Otključala ga je i rekla da uđem, ali je otvorila zadnja vrata, pa smo sad sjedili otraga, a ona je zaključala auto i uskoro joj je ruka bila na mom kurcu, a usne na mojima. Uzvratio sam joj poljubce, ali nisam mogao mrdnuti rukama, pošto sam na jednoj praktički sjedio, a drugu mi je ona pritisnula svojim tjelom. Nakon nekog vremena sam ju uspio izvući i odmah ju stavio njoj između nogu, a s obzirom na količinu tkanine koju je imala na sebi, vjerujte mi da je to bio pravi pothvat. Trznula se kad je osjetila moju ruku na svom međunožju, ali se sa usnama još više spojila samnom. Čulo se samo duboko disanje na nos i lagano stenjanje od nje dok sam joj trljao međunožje. Zatim se odmakla, pogledala me i samo tiho rekla:

- želim te.. odmah.. -počela mi je skidati hlače, tj donji dio mog kostima, te se udkoro probila do mog već napetog kurca i izvukla ga je van.

Nisam stigao ništa reći, a ona je već pušila moj kurac koji je nestao u njenim ustima. Uživao sam i gledao kako kraj nas prolaze neki automobili, ali smo mi bili u mraku, pa nas nisu vidjeli. Pušila mi je kurac dobrih pet minuta, a onda se uspjela iskobeljati iz svog kostima, te se prebacila meni u krilo i polako se spustila svojom mokrom picom na moj napeti i slinavi kurac. Došla je do jaja na mom kurcu, a onda se oslonila na moja ramena i počela se nabijati na mene. Jebala me, doslovce jer se nisam mogao ni pomaknuti, bez obzira kako tvrde da je golf komforan, i nakon desetak minuta smo doživjeli oboje fenomenalan orgazam. istovremeno smo svršavali, a ja sam se uspio odići malo od sisca i zabiti joj kurac u picu dok sam špricao po njenoj unutrašnjosti, a njeni sokovi su zalijevali moja jaja, dok se pica stiskala oko mog kurca. Trzali smo se oboje i dahtali kao da smo istrčali maraton, a onda me počela grliti i ljubiti, te smo se napokon razdvojili, malo se uredili i vratili natrag na zabavu.

Ovaj put smo izmjenili brojeve telefona, te me je nazvala već u ponedjeljak da se nađemo kad joj završi jutarnja smjena. Našli smo se u jednom kafiću na obali, pa smo malo sjedili i razgovarali o svemu, a sad kad sam ju prvi put vidio bez maske i šminke na licu znao sam da sam u pravu sa mojim predosjećajem. Bila je prezgodna i preslatka. Kad se smijala vidjele su se dvije rupice na obrazima koje su bile izrazito sexy. Nakon sat vremena sa njom više nisam mogao izdržati i predložio sam da odemo kod mene. Složila se, pa smo krenuli do mene njenim autom, jer sam ja u grad išao pješice. Ubrzo smo bili kod mene na Trsatu i čim smo ušli u kuću počeli smo se hvatati, tj ja sam ju primio za guzu, a ona mene za kurac. Odvukao sam ju do svoje sobe i brzo smo se skinuli, pa sam sad prvi put vidio kako izgleda gola. Odmha sam ju bacio na krevet i počeo joj ljubiti sise i spuštao sam se niz trbuh do pice, te joj raširio noge i počeo ju lizati. Stenjala je i dahtala dok sam joj lizao, ljubio i grickao klit, a kad je iz nje počelo curiti uspravio sam se i namjestio već napeti kurac na ulaz u njenu picu i naglo ga gurnuo do kraja u nju.
Zastenjala je i zajaukala, ali je odmah zavapila da ne stajem i da ju samo jebem. Počeo sam ju jebati žestoko, zabijati joj ga do jaja i radio sam to sve brže i brže. Nakon par minuta sam počeo svršavati i puniti joj picu svojim sokovima, a ona još nije svršila, te sam ga nastavio zabijati u nju još par minuta dok i ona nije svršila. Nakon toga smo oboje ležali na krevetu u zagrljaju i polako smo se ljubili. Nakon nekog vremena me iznenadila pitanjem:

- Da li si i jednu do sada jebao u guzu?
- Ne, zašto? -pitao sam ju iznenađen.
- Ja bi da mi ga staviš u guzu.. mislim.. -malo je zastala i nastavila sa smješkom i laganim crvenilom u licu- .. ja sam ga već dobila u guzu, par puta i bilo mi je to OK, pa bi ga voljela dobiti i od tebe..
- U redu, samo.. -rekao sam i pogledao prema kurcu koji je visio preko butine- Moraš ga malo potaknuti..
- Bez brige -rekla je sa smješkom i bacila se na njega i uskoro ga je drkala i ubrzo joj je nestao u ustima.

Ja sam uživao i čisto sam mislio da ju pustim da mi ga popuši do kraja, ali je ona imala na pameti svoju guzu, te je uskoro pustila sluzavi i slinavi kurac iz svojih usta, te je čućnula iznad mene i spuštala se polako na njega raširivši guzove, te ga jednom rukom navodila do ulaza u guzu. Ispočetka je bio problem, a onda je samo moj glavić kliznuo unutra, a ona je sklopila oči i ispustila jedan dugi 'Aaahhhhhhhhhhhh.. ', pa se polako spustila niz njega. Bila je jebeno uska u guzi, pa sam nakon nekoliko njenih podizanja i spuštanja mislio da ću svršiti prije vremena. Anja je dahtala i stenjala dok se nabijala na moj kurac, a iz pice jopj je počelo špricati po meni, te mi je trbuh uskoro bio mokar od njenih sokova. Nisam joj ostao dužan i ubrzo sam počeo svršavati u njenu guzu, te sam ju propisno napunio. Kad je sišla sa mene popela se do moje glave i samo tiho rekla:

- Liži.. -i čućnula je sa picom i guzom iznad mog lica, te sam sad lizao naše pomješane sokove, a onda i samo svoju spermu iz njene guze.

Kad sam bio gotov, legla je kraj mene, te smo se još malo mazili, a onda je morala ići, pa smo se dogovorili za sljedeći susret, pošto je sad radila dvije noćne za redom, tako da za karneval može biti slobodna. Jedva sam čekao da joj ga ponovo mogu staviti i napuniti joj sve rupice.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija