Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Maškare 2

Još smo se našli jednom taj tjedan prije Karnevala, a njihova grupa je bila dosta iza nas u povorci, pa sam ih nestrpljivo čekao na Rivi gdje su završavale sve grupe nakon prolaska kroz grad. Tu je bila zabava bez premca, masa ljudi i šarenih boja.

Alkohol je tekao u potocima, ali sam se ja danas nekako suzdržavao, em što je sutra radni dan, ali prvenstveno jer sam htio biti sa Anjom. Jedva sam dočekao njenu grupu koja je došla skoro dva sata nakon nas na Rivu. Čim smo se našli odmah smo se odvojili, te smo otišli k meni. Uzela je neke stvari sa sobom, pa je večinu kostima ostavila u kombiju od grupe, te smo se uputili k meni, a sutra će od mene na posao.

Čim smo ušli kod mene promrzli od bure koja je uobičajeno puhala u ovo doba godine, ali srećom nije padala kiša, odmah smo se otišli otuširati. Bili smo sami kod kuće, jer su mi starci radili vani, a ja sam carevao sam u kući, pošto je sestra živjela sa mužem i klincima na drugom kraju grada. Čim nas je topla voda ugrijala i malo smo se otkravili, Anjine ruke su se primile mog kurca i ubrzo je rastao naočigled. Samo se nasmješila i rekla:

- Vidim da je nestrpljiv da dođe na toplo..
- Još pitaš -rekao sam i podigao joj bradu, te ju poljubio, a ona se stisla uz mene drkajući i dalje moj kurac.

Nakon nekoliko trenutaka se spustila na koljena i dok je voda još curila po nama počela mi je pušiti kurac. Gutala ga je do kraja i milovala mi jaja, pa sam nakon pet minuta njenog pušenja svršio u njena usta. Anja se nije ni pomakla, već je sve progutala i oblizala se, pa ustala i poljubila me uvalivši mi jezik u usta. Osjećao sam svoju spermu na njenom jeziku, ali mi nije uopće smetalo. Zatvorio sam vodu i podigao ju u zagrljaj, a ona me obuhvatila nogama zagrlivši me oko vrata, pa sam ju tako odnio do svoje sobe. Unutra sam ju bacio na krevet, pa smo se onako mokri uvukli pod pokrivače i ubrzo su naše ruke lutale po našim tijelima dok su nam se jazici lovili po ustima. Prestao sam ju ljubiti u usta i krenuo sam na niže, ispod pokrivača, te se zadržao na grudima ljubeći joj sisu po sisu i grickajući joj bradavice. Stenjala je i dahtala zabijajući nokte u moju kosu gurajući me prema svom međunožju. Popustio sam i počeo se spuštati još niže, pa sam se malo zadržao oko pupka i liznuo ga malo, a onda se spustio između njenih nogu i odmah uhvatio klit zubima, pa je lagano vrisnula, ali me i poticala da nastavim. Počeo sam cuclati klit i lizati joj picu, a jedan prst sam ugurao između njenih guzova i uskoro je ušao u njen šupčić. Samo se lagano stresla dok sam joj uguravao jezik duboko u picu, pa je zadigla noge i time raširila picu i guzove. sad sam imao nesmetan put do njene guze, pa sam ju polizao dolje i gurnuo još jedan prst unutra. Kao da ju je struja stresla počela se tresti, a iz njene pice je krenuo potočić njenih sokova, pa sam se bacio na lizanje. Stenjala je i dahtala, a kad bih joj dotakao klit samo bi se stresla. Okolišao sam po njenoj pici kao mačak oko vruče kaše, a nakon što je počela stenjati i moliti me da ju ne mučim, uhvatio sam klit među usne i počeo ga cuclati kao lud, a prste sam joj zabio u šupak do kraja. Nakon minute je vrisnula i zalila me obilno svojim sokovima. Svršavala je kao luda trzajući se na krevetu, a ja sam lizao njene sokove, one koji nisu zalili krevet ispod nas.

kad se smirila dovukao sam se uz nju i vidio da su joj oči sve od suza, ali i široki osmjeh na licu, pa me je odmah privukla u zagrljaj i nastavila ljubiti, a onda je zavukla ruku pod pokrivač i uhvatila moj već dobrano tvrdi kurac, pa ga malo drkala. Zatim me je okrenula na leđa, te se popela na mene i zajahala me nasadivši se na moj kurac. Odmah se je spustila do kraja i počela se malo vrtiti na meni, a onda je počela sa nabijanjem na njega. Uskoro je to bilo divlje jahanje i nabijanje do jaja na moj tvrdi kurac. Nakon desetak minuta je ostala bez daha i sad sam ju skinuo sa sebe, pa sam se smjestio između njenih nogu, onako u misionarski položaj, pa sam ga sad ja zabijao žestoko u njenu picu. Trebalo nam je dosta da oboje svršimo, ali kad smo napokon svršili bili smo totalno umorni, pa smo se samo izvalili jedno kraj drugoga i zaspali.

Probudili smo se kasno, blizu ponoći, te smo se ponovo otuširali i nešto na brzaka pojeli, a onda se vratili u krevet. Mirno smo legli, a onda su Anjini prsti opet počeli petljati oko mog kurca, pa je uskoro stajao kao jarbol, a ja sam joj samo šapnuo:

- Sad ćeš ga dobiti.. -okrenuo sam ju na trbuh i malo raširio noge, pa sam ju pritisnuo na donji dio leđa i počeo joj lizati šupčić.

Ona je stenjala i pokušavala ustati, ali joj nisam dozvoljavao, već sam joj gurao jezik u šupčić i slinio po njemu, a onda sam se uspravio i namjestio kurac na ulaz u guzu i polako ga gurnuo unutra. Umirila se i čekala dok joj nije ušao glavić, a onda je počela malo miješati sa guzom, a ja sam ga počeo zabijati u nju. Stenjala je i dahtala, dok sam ju jebao u guzu. Zabila je glavu u jastuk, a ja sam ju guzio sve u šesnaest i nakon desetak minuta žestokog jebanja sam joj svršio u guzu. Izvukao sam kurac polako iz guze i gledao svoju spermu u njoj, pa sam se sagnuo i izljubio joj obje polutke guze, pa se izvalio kraj nje. Samo se stisla uz mene tako da joj je sisa bila u mojoj šaci, te smo tako i zaspali. Ujutro smo bacili jedan brzinski seks pod tušem, pa svako na svoju stranu.

Od tada smo nerazdvojni, a nakon nekog vremena se i preselila kod mene, pa nam je sad super, možda bude i svadbe, ali ne žurimo, jer nama su svaki vikend maškare.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija