Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Maštanje o Mariji - nastavak

Nakon žeštoke jebačine kod mene dogovorili smo se da ja nju posjetim i nastavimo gdje smo stali. Do mog posjeta imali smo kad bi stigli telefonski i cam sex, nije to to ali bolje išta nego ništa. Uskoro smo se složili da bi bilo vrijeme da ju posjetim.

Putujući prema njoj sam razmišljao o njoj i šta ću joj raditi. Izračunao sam koliko mi treba do nje i po tome uzeo viagru za što bolji i veći užitak i meni a i njoj. Kad sam stigao pozvonio sam i ona mi je otvorila u ručniku. Odgurnula ga je da mi pokaže svoje golo tijelo. Što me je još više napalilo.

-Iznenađenje! Uđi! -Rekla je.

Ušao sam i zatvorio vrata da netko ne vidi da je gola. Obgrlio i počeo ju ljubiti gurajući joj jezik da se spreplete sa njenim. Ona je rukom masirala nabreklinu na mojim hlačama. A ja sam rukama milovao njena leđa i butine pa bi ih pomalo i pljesnuo.

-Opet ti! -rekla je sa smiješkom. -Idemo u sobu! –Klimnuo sam glavom, potvrdno. Povela me držeći za ruku i povremeno mršeči svoju bujnu crnu kosu.

Bacile me na krevet, pa legla na mene. Igrao sam se sa njenim tvrdim grudima, masirajući ih. Počeli smo se ponovno strastveno ljubiti. Nakon toga sam se vratio na njene sise mijesio sam ih, igrao sa nabreklim joj bradavicama i stavljao ih na lice. Uzeo sam joj je jednu dojku rukom i krenuo je lizati ljubit pa sam cuclao i grickao joj bradavicu isto to sam joj radio i drugom dojkom i na kraju ih još jednom promijesio i zaronio glavu među njih. Spustila se kod mojih hlača i počela masirati sa smiješkom nabreklinu na riflama, otkopča mi kaiš i nastavi masirati. Nedugo zatim oslobodi mi k'rac i sagne glavu pa ga poljubi malo me to iznenadilo ali mi je godilo. Uhvatila ga je u ruku počela polako dr'ati ga gore/dole prvo polako pa sve brže i jače. Nakon nekoliko minuta krenula je lizati mi ga i pušiti. Naprosto sam uživao u tome kako ga je obrađivala. Još mi ga je stavljala među sise i po njemu ih stiskala i spuštala/podizala.

Podigao sam se i rekao joj da klekne. Uhvatila mi je k'tu i mijesila mi ja'a pa ih grickala i lizala. Primio sa joj glavu sagnuo se i poljubio ju u usta drugom rukom sam primio k'rac i primaknuo joj ga ustima, primila ga rukom počela je pušiti ga i lizati glavič, pa onda cijelog. Primaknula ga je ustima, slijedio je oral. Počela je polako gutati ga do pola pa vaditi onda ga je progutala koliko joj je mogao stati. Primila me za bokove i ubrzala ritam a ja sam joj rukom gurao glavu u jednom trenu je uspjela cijeli staviti u usta. Toliko je to dobro radila da sam čak u jednom trenutku stenjao od užitka.

-Bilo je fantastično! - Rekao sam joj.

Podigla se poljubila me i dodala.

-Sad si ti na redu. – Smiješeći se.

Legla je na leđa sa nogama na podu, kleknuo sam ispred mene je bilo njeno savršeno dupe i š'pak.

-Da vidim kako ćeš sad ti mene zadovoljiti. - rekla je.

To me još više napalilo. Pa sam joj počeo ljubiti, mjesiti i udarati butine. Krenuo sam lizati joj š'pak i stavlja ti prste u njega prvo jedan pa i drugi unutra/van. Kad sam osjetio da je spremna navlažio sam joj vazelinom š'pak i svoj k'rac. Namjestio sam ga ispred i počeo joj ga trljati oko š'pka i polako počeo gurati unutra/van. Nabijao sam joj ga držeći ju za bokove i lupajući ju po butinama.

-Ahahhaahahahaahah stenjala je miješajući butinama.

Okrenuo sam je na leđa i promiješao joj sise. Sagnuo sam se među njeno međunožje i ugledao njenu obrijanu picu počeo sam ju maziti. Lizao sam i grickao joj klitoris dok je ona rukom moju glavu gurala potičući me da nastavim. Dok sam joj obrađivao pi'ku drugom rukom ju je rastezala. Podigao sam se stavio joj noge na svoja ramena. Primaknio sam glavić njenim vrelim usminama, navlažio pi'ku i k'rac i počeo ulazit u nju ispočetka lagano. A rukama miješao joj nabrekle grudi

-Ahahahahhahahaa ubrzaj i jače – diktirala je ritam

Zabijao sam joj ga do kraja i vadio, uskoro smo uskladili ritam. Osjetio sam da će uskoro svršiti pa sam ubrzao ritam. Počela me stiskati, osjetio sam da sam i ja pri vrhuncu i usporio…

-Toooooooo – vrištala je i stenjala.

-Mogu u tebe svršiti?

-Već par dana sam na pilulama, slobodno.

-Tako najviše volim.

Pa sam joj ga zabio do kraja i s još par dubokih uboda bio sam na vrhuncu. Svršili smo u isto vrijeme napunio sam joj vrelu pi'ku spermom. Oblizala mi je ostatak s k'rca i pušila mi ga dok nije ponovno bio spreman za akciju. Vratio sam ga u njenu pi'ku ovog puta me je nogama obuhvatila oko bokova a ja legao na nju dok sam joj ga trpao i punio ju ljubili smo se. Tako smo svršili ja na njoj.

Nakon odmora počela mi je opet navlačiti k'rac i pušiti, kada je bio ponovo spreman popela se mene. Nabijala mi se na k'rac i počela me jahati. Primio sam je za tvrde sise i nabrekle bradavicu gnječio, lizao i drickao ih dok se ona nabijala gore/dole. Počela je ubrzavati i stiskati mi k'rac. Svršila je prva a ja odmah za njom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija