Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Matea

Nisam je dugo poznavao, doselila se u naš grad. Živjela je par ulica od moje zgrade. Došla je sa majkom, inače majka joj se razvela. Bila je dosta niska, 160cm je možda imala, kovrčavu smeđu kosu, naočale i izrazito bijelu put. Bila je skladno građena, sise joj nisu bile prevelike, onako, taman, a guza, guza je bila taj biser na njoj. Guzom je zavodila svaki pogled čim bi prošla. Inače svake hlače i traperice je tjerala do one granice pred pucanje, izgledala je savršeno.

Zvala se Matea, i uvijek ću pamtit tu guzu. Upoznali smo se kod jednog moga prijatelja na zabavi, pošto se taman tada doselila bila je dosta povučena, nije puno pričala, i izgledala je kao nevinašce iako je meni nešto govorilo da ima neki vrag u njoj, da je jebozovna od glave do pete. Tu smo se upoznali saznao sam da ima 20 godina i ništa više. Uvijek smo se viđali tu i tamo, te bi ju uvijek progutao pogledom i ona je to uvijek prihvaćala, u očima sam joj iščitavao da bi htjela da ju neko dobro izjebe.

Jednu večer izašao sam van u grad, i ona je bila, tu smo se malo gledali i kako je vrijeme prolazilo i po malo se alkohol sljevao došla je do mene, te je tada počela akcija. U polumraku kluba smo se počeli ljubiti, na uho sam joj šapnuo želi li možda na neko mjesto gdje nema puno ljudi. Bez riječi se ustala u uhvatila me za ruku. izašli smo van te sam nazvao taksi, u vožnji smo se počeli dirati, inače imala je haljinu na točkice, malo iznad koljena, a ispod gaćice koje su već bile mokre. Prstima sam prešao preko njene pice, gaćice su bile totalno natopljene sokovima te se osjetila toplina njene pice koja je zazivala da uđem u nju i dobro ju izjebem.

Gaće sam pomaknuo i tu se ukazala pica koja je bila glatka kao savršenstvo, potpuno obrijana, prstima sam lagano kružio po njoj, a ona se suzdržavala od glasnih jecaja, stiskala me je za ruku i moj već nabrekli kurac. Nije mogla dočekati da stignemo. Kad smo stigli skinula mi je hlače te ga počela pušiti. Imala je to nešto u sebi točno je znala gdje treba proći jezikom kako bi muškarca ubila. nabijala ga je do kraja, davila se u njemu, slinila po njemu. Već sam se počeo suzdržavati, podigao je i stavio na stol. Sokovi su iz nje izbijali i slijevali se niz njene butine, sagnuo sam se i počeo je lizati, to su bili najukusniji sokovi. Rukama mi je prolazila kroz kosu i uzdisala. ližući njen klit prstom sam prelazio preko njene rupe te tu i tamo ka gurkao. spustio sam se malo niše do njenog čmara, jer me je njena guzica izluđivala, htio sam biti u njoj. Prst mi je završio na njenom čmaru, nije se bunila.

Ližući joj picu lagano sam joj masirao čmarčić neko vrijeme. U jednom trenutku mi je nabila glavu i glasnoo uzviknula:"jebi mee", na što sam ju i poslušao. Ustao sam se i zabio joj svoj kurac u njenu vrelu picu, bila je tako uska i meka, a njeni glsovi probijali kroz zidove sobe. Jebući je tako nisam mogao dočekati da joj ga nabijem u čmar. Sišla je sa stola naguzila se u fotelji i rekla ajde vidim da ne možeš više dočekati da ga staviš u moju guzu, uz to mi je i rekla da zna da joj uvijek guzicu gledam te je rekla navali šta čekaš.

Na što me je ta rečenica izbila iz cipela te ju mahnito počeo nabijati. Hvatao sam je za guzove, udarao ih, a oni su se samo tresli i tresli, a Matea uzdisala. Izvadio sam ga i svršio po njenoj guzici. Okrenula se nasmijala se i rekla:"točno to mi je trebalo!", na što sam joj rekao da sam tu uvijek kad joj zatreba. Te noći smo još par puta izmjenjivali uzdahe te smo zaspali premoreni i znojni. Ujutro je nestala i ostavila mi poruku, javi se :D, na što i jesam.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija