Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Matora komšinica

Imam komsinicu koja živi u inostranstvu te dolazi svake 2 godine. Komšinica ima oko 60 i nešto godina ali je zato pička ipo još prije par godina sam počeo da je zagledam i odmjeravam njene obline. Ona je manje građe ali zato ima velike opuštene sise i malo veću guzicu a pored svega najviše sam se palio na njena stopala.


Nikada nisam smio da joj kazem koliko me pali jer me je bilo strah kako če reagirati. Ovog ljeta komšinica je došla na odmor i kako živi sama zamolila je moje roditelje da joj ja pomognem oko sređivanja stna, naravno moji roditelji su se složili oko toga. Sutradan su trebali da idu na more 10 dana, a sa njima sam trebao i ja da idem međutim insistirao sam da ostanem kod kuće zbog izlazaka. I ako nisu bili sretni sto me ostavljaju samog kod kuce ipak su otišli i zamolili me da ne pravim gluposti. Tog dana kada su otišli na more odnosno krenuli ja sam otišao kod komšinice da joj pomognem oko spremanja stana. Tog dana sam stvarno bio napaljen i samo sam želio da ga stavim ali najveća zelja mi je bila da jebem matoru komšinicu. Kada smo počeli čistiti kada god se nagnula da nešto obriše ili podigne gledao sam joj u guzicu a posebno sam obraćao pažnju na noge, čak sam je i par puta uhvatio za guzicu.

Rekavši joj da moram u wc rekla je da ćemo napraviti pauzu te da će ona napraviti kafu otišao sam u wc i brzo izdrkao zamišljajući kako je jebem. Kada sam izasao iz wc sjeo sam na fotelju i gledao joj u stopala sve bi bilo uredu da mi nije bio nadignut kurac to je komšinica opazila te se lagano osmjehnula vidjevši da joj gledam u stopala odglumila je kako je bole i požalila se kako nema nikog da jo izmasira čim je to rekla odmah sam se ponudio i skupio hrabrosti da probam liznuti prste na nogama. Počevši ih masirati govorila je kako je to poželila i kako joj to godi, međutim drugu nogu mi je neofirno stavila na kurac u meni je vatra gorila od sreće. Skupivši hrabrosti lagano sam počeo da joj sišem nožne prste i da lizem između njih.

Primjetivši da joj godi lagano sam joj stavio ruku pod suknju i počeo da joj trljam klitoris toliko se uzbudila da je počela da vrišti i stenje. Brzo sam joj svukao gaće i suknju te počeo da lizem dlakavu pičku te od tada mi se stvarno sviđa ne obrijana picka. Rekla je sada je na mene red skinula mi je bokserice i počela da mi puši kurac tako je iskusna bila da sam se jedva suzdržavao da ne svršim. Grickala mi je glavič i lizala kao sladoled. Rekao sam joj da mi je želja da joj poližem šupak a ona je sa osmijehom rekla naravno da možes. Taj ukus nikada neću zaboravit taj prelaz jezikom preko čmara je nesto najsavršenije sto sam ikada uradio u svom životu. Rekla mi je da joj ga stavim u pičku i lagano nabijam, njena pička je bila tako vlažna i topla za ne povjerovati. Izvadio sam ga i rekao joj da se naguzi ispočetka nije htjela ali sam je nagovorio kada sam joj stavio počela je da vrišti kao da je udaram i govori jebi svoju komsinicu kao najveću kurvu. Prije nego sto sam svršio izvadio sam ga te joj rekao da mi popuši, te je to odmah i uradila kada sam joj svršio u usta i po sisama rekla mi je kako je ovo poželila te da ce to biti 10 nezaboravnih dana u mom zivotu.


Taj dan smo se pojebeali oko 3-4 puta ali tu je bilo više lizanja stopala i sisanja noznih prstića također mi je otkrila kako je stvarno pali kada je jebem u pičku i stavljam joj 2 prsta u usta, posebno voli da joj ližem bradavice i da je to mnogo pali.
Tih 10 dana sam probao skoro sve poze sa njom stavljao sam ga kako mi je bila želja i gdje mi je bila želja. Najdraže mi je bilo da joj ližem stopala kada se vrati iz duge šetnje po gradu jer onda stopala budu pomalo znojna te imaju savršen miris a pogotovo ukus. Pozvan sam također kod nje u inostranstvo da budem par dana naravno ne zove me bez razloga tamo, samo se nadam da ću jebat i njemu neku matoru drugaricu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija