Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Matora komsinica

Ocjena: 2.7

Imao sam nepunih devetnaest i bio sam momak, kada je ušetala u moj život. Bila je starija teta skoro dvadeset i pet godina od mene imala je oko 45 godina, ali me je privlačila više nego bilo koja mlađa. Ona i njen muz uselili su se u stan pored našeg i već sutradan došli su da se zvanićno upoznaju sa mojim roditeljima. Moja mama je skuvala kafu i donela kolače, dok je cale pričao sa njima. Odmah sam spazio njene poveće sise i fenomenalno dupe, pa me je to nateralo da odmah odem u wc i izdrkam. Stalno je premještala duge, oble noge i oblizivala usne dok je pričala, a ja sam kao i svaki drkadžija mog uzrasta, zamišljao kako te svoje usne spaja oko mog kurca i kako svojim jezikom prelazi po mom glavicu. E da, želio sam je jako, kao ni jednu do tada.

Dani su prolazili, a ja sam je posmatrao i maštao. Često su nam se pogledi susretali u liftu, i uvek mi se činilo da mi nesto nagovještava tim svojim zelenim, očima. Morao sam nekako da je imam, ali nisam znao kako. Srećom mi je ona pomogla u tome. Čuo sam priče da starije žene vole momke mojih godina i ispostavilo se da je tako ali su i momci mojih godina odlepljivali na matorke njenih godina.

Jedno jutro sam otišao u radnju i kada sam se vraćao u liftu sam sreo nju.

- Dobro jutro! – rekla je svojim jebozovnim glasom

- Dobro jutro, tetka Suada

- Jesu ti mama i tata kući? – upitala me je.

- Nisu! – rekoh kratko uplašen razgovorom.

Kad smo stigli na šest sprat ona rece uređeno.

- Pa zar zato što ti roditelji nisu tu nećeš me pozvati na kafu?

Trgao sam se na njene rijeći i zbunjeno je pozvao da udje. Nasmijala se i nestala iza vrata. Uleteo sam u stan. Sjeo sam za sto i čekao da dođe. Baš kad sam zakuhao kafu ona se pojavi na vratima. Rekao sam joj da sjedne. Sjela je, prekrstila ljepe nogice i pocela da priča. Pričala je o nekim stvarima koje nisam slušao, samo sam mrdao glavom i gledao u nju. Gledao sam te pune, usne dok ona izgovara riječi. Zamišljao sam kako mi puši, a ja stenjem od zadovoljstva posmatrajuci kako joj se obrazi nadimaju od mog nateklog kuronje. U tom razmisljanju me prekide ona :

 Hej nešto si se zamisli? Slusaj pošto ti nemaš sa kim da provedeš vece, dodji kod mene oko osam a ja cu napraviti nesto za klopu. Posle mozemo da gledamo tv ili šta nam već padne na pamet.

Nemojte molim vas poceo sam ja da foliram.  Ma nemoj da se bunis, poziv se ne odbija. U ostalom nisi video naš stan.

Ispratio sam njene njisuce kukove do vrata i cim je izasla iz stana, zavalio sam se u fotelju i ekspresno izdrkao. Nesumljivo me je pozvala na jebacinu. Ceo dan sam se spremao i tuširao, birao najlepši parfem i na kraju lickanja, obukao moje specijalne bokserice. Maznuo sam caletu flasu viskija iz bifea i lepo upakovao. Vreme do osam sati je sporo prolazilo. Nisam mogao vise da izdrzim i pozvonio sam na njena vrata vec u pola osam. Otvorila je obucena u dugacku haljinu boje peska, kose savijene u debelu pundju. Poljubio sam joj ruku i ona se na taj gest sva raznezi. Uvela me je u sobu i ponudila pićem. Pokazala mi je bife i ja sam odabrao neki francusi konjak. Natočila je dve čaše da nazdravimo. Pa, nadam se da ti se sviđa naš stan. Još ti nisam pokazala spavaću sobu ali to ćes videti kasnije.

Malo sam pocrveneo i ona se zakikota. Pričali smo pola sata i večera je najzad bila gotova. Jeli smo u tisini uz svetlost dve sveće i polako sam počeo da osjećam neku toplinu u preponama. Kada smo završili sa klopom, ona me posadi u dnevnu sobu, i donese mi pivo. Cugao sam polako i skupljao muda za akciju. Ali nije bilo potrebe. Tela su nam se spojila i osjetio sam njene grudi na mojim, bradavice koje su se ukrutile i bodu me. Njene ruke su kružile mojim leđima, a njen dah polivao moj vrat. Neminovno je da je počeo da mi se dize. Osetila je izbocinu na mojim pantalonama i jos više se pribila uz mene. Stomakom je trljala moju budzu i saptala. Mazi me.. .

To je bilo sve što sam hteo da čujem. Spustio sam ruke na njene guzove i prvo ih polako milovao, zatim počeo mjestimično da ih stežem. Prešla je jezikom preko moje brade i usana i uvukla mi ga u usta. Jezici su nam se spleli i tu je pocelo ono pravo. Odvojila se od mene i haljina joj je skliznula na pod. Ostala je u čipkanim gaćicama i brusu, čarapama na haltere, cipele je skinula i kao balerina prošetala ispred mene. Ugasila je svijetlo i rekla je sjedi i opusti se.

Namjestio sam se u fotelju i posmatrao njeno zavođenje. Njihala je kukovima i polako skidala višak odjeće. Ostala je gola i stala ispred mene okrenuta ledjima. Namjestila se i isturila svoje bozansko dupe tik ispred mene. Raširila je rukama svoje polulopte i pokazala mi svoje blago. Njena sočna crvenkasta pička je okvasila i rasirila, klitoris je nabubrio i porastao, a purpurni šupak obrastao neznim paperjastim dlačicama kao da je pulsirao od zelje da ga moj majstor popuni. Polako je išla unazad i priblizavala tu svoju dolinu mom licu. Lizi me, ljubavi.

Poljubio sam je nekoliko puta u polutke a zatim jezik zaronio u šupak. Olizao sam šupak nekako nježno i ovlažio male usmine i klit koji su se sijali od moje pljuvačke. Lizao sam taj predivni pejzaž čitavu vecnost cini mi se, zabijao jezik malo u picu, malo u šupak , pravio neke čudne oblike po njenim jebačkim rupama. A onda su na red dosli prsti. Kaziprst desne sam pomalo zarivao u njen šupak, srednjakom pravio krugove unutar njene vagine. Stenjala je i govorila dubokim glasom:
 Kako si samo vješt mališa, tako me lepo tucaš prstima, zavuci mi ga hocu da me napunis koliko mozes.
Ustao sam i skinuo sve sa sebe, zatim je polozio na pod i digao joj noge na ramena. Glavu sam zagnjurio u njene sise a karu polako ugurao u raširenu podmazanu pičku. Osetio sam kako su muda legla na njen supak i počeo da je tucam u brzom ritmu. Stvarno sam pokušavao da joj nabijem do jaja ali ona je bila preduboka. Osetio sam da cu svršiti,   izvadio sam karu i poceo da je prskam po trbuhu. Nemoj prestajati, jebi me dalje!

Vratio sam i dalje učvršćen klip u njenu vrelu picu i nastavio da je tucam. Polako se priblizavala vrhuncu i tada se odjednom trgla i izmigoljila ispod mene okrećući se i isturajući zadnjicu:Sta gledas, jebi me!

Uhvatio sam je za struk i nabio majstora u nju. Mjesala je sve brze i divlje. Počela je da se grci, a onda je zabila nokte u tepih i lice prionula na pod. Ostao sam u njoj, a ona je drhtala još nekoliko minuta i najzad legla ošamucena od orgazma. Obisao sam je i moj i dalje ukruceni kurac joj ponudio u usta. Podigla se na laktove i uvukla ga je u sebe do grla. Kara je bila topla i sluzava u njenim ustima, muda su lupkala u njenu bradu a ona je mumlala i očigledno uživala. Kada je osetila da cu svršiti izvadila ga je iz usta i pocela grubo da ga drka. Podmetnula je dude i moja sperma je počela da prska po njenim sisama i krutim bradavicama. Olizala je karu i poljubila me strasno. Seli smo jedno pored drugog i zapalili cigaretu.

Tu noc smo prespavali u njenom stanu zagrljeni i zadovoljni.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija