Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Matora udovica

Tog jutra kad sam se probudio bio sam strašno puno napaljen kurac tvrd a jaja puna. Ustao sam se i otišao se otuširat i dok sam se tušira kurac mi je bio sve tvrđi i tvrđi a ja lud od napaljenosti. Bilo mi je žao ga izdrkat više sam htio da nekog izjebem i da to bude neka starija žena milfa ili neka stara matora i sjetim se prijatelja da on jebe već odavno te matore stare i zovnen ga. On se javi i kad sam mu rekao što mi treba kaže Nema problema sad ću ti poslati broj pa vidi možda žena i pristane na sex. I tako ja ju zovem rečem ko sam što sam i kažem da mi ju je prima pokazao da mi se sviđa da bih ju volio izvest na piće ili neku večeru. Al ono od nje što sam čuo nisam očekivano. Čuj mali ja sam udovica u 67 godini i meni nije više do večera i pića ako želiš doć i ovu matoru zadovoljiti dođi popodne u moj stan.

Prvo sam ostao šokiran Al kroz sekundu sam rekao dolazim. Tako već je bilo podne otišao sam obrijati kurac i jaja i ako su redovno obrijana opet sam ih. I tako dođe tri sata ja odem kod nje pzvonim kad otvaraju se vrata kad na vratima matora kukica u spavaćici. Phhh maleni ti si hajde uđi mamica se malo zagrijava sa pornićima dok tebe čeka. I tako ja uđem u dnevni boravak dok je ona zatvarala vrata ja sam odmah skinuo gače prvo napaljen od jutra drugo kad sam nju vidio velike sise čvrsta guza i treće porniči na tv odmah sam rekao nema se što tu čekati. Ona ulazi u prostoriju a ja gol samo joj je spavaćica spala a ona skroz gola mmmm. Sjela je i rekla dođi mili da mamica napokon popuši mladu kotu koju čekam od jutra. Odmah ga je primila u usta i počela gutat ja je uhvatio za kosu i nabijao do jaja toliko sam bio napaljen da sam bio brzo za svršit.

I tako nakon par minuta sam joj napunio usta spermom. Zar već pa nismo ni počeli. Ne brini samo nastavi odmah je bacila osmjeh i nastavila pušit. Nakon toga se namjestila i rekla dođi mili lizni je dva puta i stavi mi kurac u pičku i izjebi me do bola. I tako sam ju s guza dobrih 15 minuta jebavao. Iza toga je kelkla popušila ga opet te me bacila na krevet i kaže mili sad će mama da jaši a ti ljubi moje bradavice i svrši mami u pičku. I tako me je jašila nekih 15 minuta a onda sam i ja više ispuhao i svrišo joj u pičku. Joj mili mmm napunio si matoru pičku. Dođi da ti ga očistim od sperme. Nakon šta ga je popušila i oblizala trljala je pičku punu sperme dok smo se žalili. Kad smo se zabavili do kraja obukli smo se sjeli i popili kavu a ona mi je rekla da želi preko sutra ponovit isto tj da želi da naš seks uđe u neki ritual da se počnemo češće viđati i jebavati te da ima iznenađenje za mene za sljedeći put.

Ja sam pristao na to sa oduševljenjem a moram vam reći da mi redovno dnevno šalje sliku pičke svako jutro kad se probudi. Što je to bilo iznenađenje reći ću vam u drugoj priči i kako se danas odvija naš seksualni život otrikt čuvam. I tako dok smo pili kavu na tv i dalje se vrtio pornić i dok smo pričali njoj nešto padne na pamet. Mili moj čuj mamica ti ga je popušila progutala spermu primila spermu u pičku očistila ti ga a bili ti svojoj matoroj izlizao pičkicu sada da se ja zadovoljim kal treba. Naravno da sam pristao ona je samo raširila noge a ja krenuo lizat pičku i dok sam lizao iz nje je curila moja sočna sprema a ona je rekla da sve poližem te da joj pljunem ostatak sperme u usta pohvatao sam svu spermu i sve joj pljunio u usta i nastavio lizat i sa dva prsta ju jebavat.

I dok sam lizao samo je u jednom trenutku rekla vadi prste ja izvadio a iz nje mlaz po mojoj faci ona ste je urla a ja gutam dok me prska. Uhhh mili ovo je bilo za 10 mama je oduševljena. Za ovo si zaslužio sljedeći put da ti obližrm šupak i da radiš od mene što god hoćeš. Ja sam mučao ustao se i rekao joj želim se samo popišat po tebi na što je ona samo kleknula zatvorila oči i rekla hajde a iz mog kurca mlazz po njoj. Seks za pamćenje s vršio joj u usta i u pičku i još se popričao po njoj. Prava matora drolja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija