Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Matorka

Suočavanje ga ponovo, zakačio sam palac na vrhu elastične cijevi koja je pokrivala grudi, smanjenje je nekoliko centimetara. "Da li bi joj vidjeti moje grudi? " Pitao sam: "Ja ću uzeti moju majicu ako kažete da. U stvari, ako me želiš, ja ću uzeti gaćama van. Ali ako ja, morate skidate, previše. "

Drew se znojio. Imao je izraz straha pomiješana sa željom. Jasno sam mogao vidjeti izbočina u farmerkama. Veoma veliki izbočina. Dosadni Drew je bilo zabavno, ali je otišao dalje dosadan. Nisam mogao osjetiti vlagu u moju vaginu širenja na vrhove butine.

"Da li bi joj došao gore sa mnom? " Pitao sam, nudeći mu ruku.

"Šta je Andy? " Drew je zanimalo, posežu za moju ruku.

"Neće biti kući do kasno", rekao sam, ' Ne brini Andy. "" Uzeo sam Drew je za ruku i poveo ga gore u moju sobu.

Drew je stajao u podnožju kreveta, kao što sam raskopčao košulju. gurnuo sam mu majicu, off ramena i niz ruke. On nije nosio majicu i nisam mogao da odolim trljajući dlanove protiv svoje bez dlaka, mišićava prsa.

Kao što sam otkopča pojas, rekao je promuklim šapatom: "Uzmi svoj top off. "

"Ti to", rekao sam mu, guram ruke ravno prema gore. On je izvukao cijev vrh i off, izlaganje moje grudi. Oči su mu bile uprte u grudima. Uzeo sam njegovu ruku i stavio ih na golim grudima, puštajući ga trljati i stisnuti veliki kugle kao što sam otkopčala i otkopčao traperice.

Kada mu hlače su otvorene, stavio sam ruke na glavu, zbog čega je njegovo lice do moje grudi. "Suck bradavice", rekao sam mu, usmjeravanje usta da moje desne dojke. On je sisao bradavicu sa kratkim, brzim pulls, svaki užitak jedan snimanja u moje prepone.

Preselio sam njegovo lice na moje druge dojke i nastavio je sisa. "Bite to", rekao sam mu: "To nije teško. Samo uzmi bradavice između zuba i izvucite ga. "

"Da, da, da", uzvikivali sam dok sam se preselio usta natrag u moje desne strane grudi, "Bože, tako je dobro. Tako jebeno dobro. ' Drew uhvaćen na brzo.

Polako, Odmaknuh. Kao i ja, raskopčala sam i gurnuo niz moje šorc. "Da li ste ikada vidjeli ženu potpuno prije nego goli? " Pitao sam Drew.

"Ne", rekao je Drew, glas mu je napet.

Izbacila sam daleko gaćama onda se okrenuo polako sa mojim ruke: "Pa šta ti misliš? " Pitao sam. Ali prije nego što je mogao odgovoriti, pao sam na kolena.

Drew je hlače su već niz oko kolena. Povukao sam skinuo cipele i čarape i dobio pantalone bez noge. Zatim, okrenuo sam pažnju na njegove podneske.

Izbočina u ispred svoje šorc je bila veća nego što sam mislio i nisam mogao da zadirkivati ​​Drew. ili ja. više. Povezao sam prste u elastičnim strukom bend i povukao donji veš dole oko gležnjeva.

Da sam znao šta Dru imao među nogama možda sam ga zavela mnogo ranije. Njegov kurac je bio dug osam centimetara i tako gusta izgledala masti. Nisam mogao osjetiti moje sokova preplavljuju moje pregrijani maca, prelijeva se i curi na moj gornji bedrima.

Gledajući Drew lice, uhvatio sam bazu vratila, otvorila usta i pusti ga da gleda njegov penis nestati između mojih usana. On zastenja glasno kao što sam zategnuti moje usne oko sredine osovine i sisao masti pol teško mesa u i iz usta.

"O, Bože, " Dru zarežala: "Mislim da ću da se sperma. "

"Hajde, dušo", rekao sam mu, teško dišući, "Možete cum. Želim da probam i osjetiti ga pucaju u usta. " spustio sam slobodnu ruku i prstiju sebe, da mi trlja klitoris dok sam sisao Drew duboko u usta.

"Uh - oh - žao Cumming, " Dru šoku nakon što je kukove preselio nazad. Njegove ruke zgrabio strane moje glave i počeo jebeni moje lice sa dugim, dubokim potezima. Glasno je zastenjao i njegova sperma, topla i gusta, pucao u usta. Ja se povukla i uz zatvorene oči, neka ostatak kremasti opterećenja pucati preko moje usne i obraze i nos u dugim, vrućim pruge.

Kada je konačno prestao Cumming, on je pao na krevet, "Oh, vau. "

Progutala sam ono što je u usta i otišla u kupatilo da ručnik Drew je sperma off moje lice. Kada sam se vratio, Stajao sam ispred Drew i pitao, ' Da li ti se to sviđa? '

On me pogleda, nasmeši se, i upitao: "Mogu li sada jebem ti? '

To je bilo prije nego što sam očekivala, ali ja sam bio više nego spreman da se njegov penis u meni. gurnuo sam ga na krevet i zajahao kukove. Polako, nabijena sam se na njegov krut štap, gledajući njegov izraz lica menja od nervnog očekivanju da završi ekstazi.

Napunila sam kukove gore-dole, izgubljen u osjećaj penis preko veličine Drew me punjenje, polako povlači, onda me ponovo punjenje, u potpunosti. Moje orgazam polako gradi, dostigao svoj vrhunac baš kao Drew je pulsirala član počela šikljala. Pritisnuo sam moje grudi na njegove grudi i usne dole na usnama, kao vruć krem ​​slilo u moj trbuh.

Drew je otišao u kupaonicu i sam otišao dole da nešto za nas da jede i pije. Za narednih sat i pol, jeli smo i pili, razgovarali i smejali se, a onda je poljubio i dodirnuo. Dok sam ležao na krevetu, govoreći mu, što ukazuje na ono što treba da uradi, Drew masira moje grudi, stiskanje i povlačenjem bradavice kao što je poljubio usta, lice, vrat. Zatim je poljubio i sisao moje grudi dok je trljao moj klitoris i prst me je jebao. Poljubio svoj put niz moj stomak, stomak, i na kraju između mojih nogu.

Dok je lizao i sisao mi je, rekao sam mu da ljuljačka jednu nogu preko mene tako da sam mogao da ga sisati, previše .. Onda smo se prevrnuo i leži na vrhu njega, sisao sam i lizali dok njegov penis i loptice su bili natopljeni pljuvačkom . Kao Drew lizali i isisan mene, prste u potpunosti istražen moja maca i magarca. Nakon dugog Sixty Nine, dobio je između mojih nogu, da me jebeš za ono što se činilo jako dugo vremena. oboje smo doživjeli snažan, iscrpljujuće orgazam.

Nakon toga smo spavali više od dva sata.

Nekoliko dana kasnije, dok se čeka na opterećenje od robe koja se suši, shvatio sam da je tokom dvanaest godina braka, moj suprug i ja vodili ljubav više od pet stotina puta. Petnaest stotina puta u dvanaest godina, a ne jednom da je bio ni blizu onoga što sam iskusio u šest sati s Drew.

To je bio savršen popodne.

Ponekad, samo ti znaš.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija