Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Matorka

Bio sam u šoping centru. Na izlasku, pošto sam pisao poruku i buljio u mobitel sam udario u ženu, točnije glavom u njene sise.
Sve stvari su joj ispale po podu, i dok sam se ispričavao ona je počela kupiti te stvari..
Razbio joj se mobitel i rekao sam da ću se iskupiti.
Pošto je bila u suknji, suknja se zadigla i ukazao se dio guzice koji je bio prekriven najlonkama. Polako mi se počeo kurac dizati.. .
Dok se ustavala odmjerio sam je čitavu.
To je bila predivna milf.
Plavo-smeđa kosa, crveni karmin, bijela košulja bez grudnjaka ispod koje su bile ogromne sise. Dolje je bila u kratkoj suknji, imala je crne najlonke i kao cipelice do gležnja ali na štiklu.
I dok mi je pričala da joj to nije prvi put da se netko zabije u nju, ja sam je samo odmjerivao, i rukama prekrio gaće jer mi se jako digao kurac. Skužila me, nasmijala se, primakla mi se i šapnula da zna kako bih joj se mogao odužiti. Rekao sam da može i krenuli smo na parking i ušli u auto. Pitala me zašto sam je onako odmjerio, rekao sam joj da se jednostavno nisam mogao suzdžati jer ima super tijelo, i bas ogromne sise. Nasmijala se, rekla da je primjetila da mi se kurac digao, ali da joj je godilo i počela ga dodirivati preko gaća.

Nadam se da je dobar, rekla je.
Nisam odavno bila s mlađima.
Ja sam bio totalno uzbuđen ali i ushićen i nisam vjerovao da se sve to tako zbilo.
Stigli smo na parking, ušli u zgradu, pozvali lift.
Gledala me i čitavo vrijeme dirala moj kurac..
Lift je došao. Ušli smo, i koliko sam napaljen bio da sam ju prislonio uz vrata i počeo udarati po guzici. Dahtala je i bila zbunjena jer to nije očekivala.
Lift se zaustavio, doslovno me izvukla na hodnik, otkopčala šlic i počela ga jako drkati i pušiti. Doslovno ga je gutala.. .
Uzela ga i stavila u pičku.
Zamolio sam je da uđemo u stan jer će nas netko vidjeti. Rekla je da je ne briga i da joj ga stavim, jer je jako napaljena.
Jebao sam je tu 5 minuta baš jako, ali smo nakon par minuta ušli u stan.
Rekla mi je da sjednem, da će doći za par minuta.
Drhtio sam i bio uzbuđen.
Baš je bila dobar milf, jedva sam čekao da dođe.
Vratila se, sjela preko puta mene.. .
Ispitivala me da li sam ikad imao sex sa starijom gospođom. Rekao sam da jesam 10-ak puta. Pitala me da li volim slušati.
Rekao sam da volim.

Došla je do mene, počela mi skidati majicu, pa gaće. Pitala me da li bih je volio jebati. Rekao sam naravno.
Prvo moraš zaslužiti, reče. Kako, upitao sam?
Hajde. Spusti se dolje na moje štikle i noge!
Bio sam sjeban. Nikada to u životu nisam radio. Sjela je na trosjed, izvadila sise i dirala se po njima, a ja sam se spustio dolje i počeo. Naređivala mi kako da to radim.. slušao sam.. . Tako, tako.. . govorila je.. . Možda i zaslužiš moju pičku..
Nakon toga sam izuo njene štikle i rekla mi je da joj mirišem i ljubim noge.
Ljubio sam joj noge, mirisao i oblizivao najlonke onako, kako mi je govorila da to radim. Prepustio sam se. Shvatio sam da joj to predstavlja zadovoljstvo i da uzdiše..
Nikada to nisam radio, ali, osjećaj je bio fantastičan. Baš sam uživao ..
Legao sam je na trosjed i nastavio lizati noge koje je od uzbuđenja širila i polako se ispod suknje ukazivala i pička preko koje su bile najlon čarape.

U jednom trenutku više nisam mogao suzdržati od uzbuđenja i počeo sam polako ići prema gore. Počeo sam joj ljubiti usne, vrat i spustio se do sisa. Oblizivao sam ih i iritirao bradavice, a njoj je to toliko prijalo da se od uzbuđenja tresla. Rukom sam došao do pičke i kad sam shvatio da je vlažna. rasparao sam najlonke i masirao klitoris.
Jako je uzdahnula. Spustio sam se dolje i počeo lizati pičku koja je bila sve vlažnija i vlažnija..
Dahtala je i govorila da ga stavim, međutim, ja sam nastavio lizati dok mi nije odgurnula glavu, uzela ga u ruku i stavila.
Tako glasno je uzdahnula da sam ga držao u njoj malo duže.
I polako sam ga stavljao u njezinu pičku. Počeo sam je ljubiti i sve brže i brže jebati.. . Baš sam je razvaljivao dok smo se pohotno ljubili i govorila da je ne prestanem jebat ko kuruv. Tada sam je počeo jebati najbrže što sam mogao i nakon nekoliko sam osjetio da je na vrhuncu i gurnuo ga koliko sam mogao, i počela je prskati a ja sam ga izvadio i stavio ruku i treskao dok ne izbaci sve. Previše tekućine je bilo.. . Rekla mi je da odavno nije bila jebana, i da joj je to falilo.

Otišla je po ručnik i obrisala sve.
Rekla je da će me nagraditi i da će mi to biti najbolje zadovoljavanje u životu, ako se opustim i budem je slušao. Pitala me da li mi se svidio miris štikli, odgovorio sam da je.
Opustio sam se do kraja, sjeo na sofu.
Došla je do mene, dala mi svoje štikle, i rekla da stavim na nos i da ih mirišem.
Poslušao sam je, i u meni se probudio neopisiv osjećaj.
Rekla je da će mi ovo biti najbolje ikad.. .
Stavila je najlon čarapu preko kurca i počela ga pušiti..
Nikad se nisam osjećao tako dobro.. .
Polako ga je pušila, mazila i drkala, da sam se bojao da ću odmah svršiti.
Ali ona je vrlo dobro znala i svaki put bi prestala da ne svršim.
Sve do onoga trenutka kada mi nije noktima počela dirati jaja i jako ga pušiti.. nabila ga je do kraja i ostavila u ustima dok sva sperma nije izašla. Uzdahnuo sam jako.
To je pravi dečko rekla je i progutala svu spermu..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija