Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MATURALNA ZABAVA

Bližio se kraj srednje škole, a kako to obično biva tada počinju i maturalni plesovi. Tako je i naša srednja medicinska škola organizirala maturalnu zabavu za sve učenike četvrtog razreda medicinske škole. Atmosvera je bila malo je reći dosadna kao i bezuspješne potrage i pokušaji za nekom kolegicom koja je voljna da za brije sa mnom. Konačno oko ponoći završila je agonija loše muzike i bezalkoholnih pića tako da je sada bilo vrijeme za odlaske u klubove i diskače. Ja i moja dva frenda otišli smo u rock club pošto smo alternativci koji slušaju punk i metal. U klubu smo bili i više nego upečatljivi odjeveni u svečanim odjelima tako da su nas zajebavali i oni koji su nas znali kao i oni koji nisu. Negdje oko 4 ujutro krenuo sam kući kako nije još počeo voziti javni gradski prijevoz, a para za taxi nisam imao odlučio sam kući krenuti pješke.

Do doma imam nekih 45 minuta laganog hoda koji će mi dobro doći da se malo otrijeznim i dođem k sebi. Prolazeći uz ugibalište autobusne stanice malo naprijed zaustavio se crni fiat punto, nisam obraćao pažnju dok me kroz prozor nije netko nazvao imenom. Ej Kizo ideš doma, bilas je to Tanja koja je sjedila na suvozačevom mjestu, a za volanom je bila Tamara. Može thanks odgovorio sam i sjeo na stražnje sjedalo. Njih dvij su isto bile iz medicinske škole samo drugi smjer. Naravno da sam ih na maturalnoj zabavi primijetio kako su bile super skockane samo sam sada malo pomnije obraćao pažnju na njih koliko se moglo vidjeti sa zadnjeg sjedišta. Kako je Tamari sigurnosni pojas prolazio između sisa tako da iako su bile male onako slatka dvojčica lijepo su joj se isticale ispod duge tanke crvene haljine, a tanja u uskom crnom miniću i dekoltiranoj bluzi koja je lijepo ocrtavala njene sise, super tijelo i čvrste noge.

Idemo kod mene na još jednu cugu sama sam doma rekla je Tanja kada smo se zaustavili ispred njene zgrade. pa mogli bi odgovorimo skoro oboje u glas. Ušli smo u zgradu i počeli se penjati po stepenicama, a njih dvije hodale su ispred mene miješajući svojim guzovima, a ja sam počeo u mislima da ih skidam i mijesim te dvije prekrasne guze te sam osjetio kako mi se kurac lagano diže. kada smo ušli u stan tamara i ja ušli smo u dnevni boravak i sjeli na trosjed, a Tanja je otišla u kuhinju i ubrzo nam se pridružila noseći butelju crnog vina i tri čaše. lagano smo pijuckali vino slušali neku laganu muziku koja je dopirala sa linije te prepričavajući događaje sa maturalne zabave kao i ogovaranje nekih njihovih prijateljica iz razreda koje sam i ja znao. Onda se Tanja ustala uzimajući mi čašu iz ruke pa je krenula iza trosjeda, a Tamara mi je sijela u krilo i počela lagano mrdati kukovima.

Počeo sam rukama da lagano milujem Tamaru od njenog struka preko trbuha sve do njenih čvrstih sisa. Jednom rukom otkopčao sam patent na njenoj haljini pa mi je pomogla da je skinem do struka, a zatim i crni čipkasti grudnjak. milovao sam i štipkao njene sise i bradavice dok su nam se jezici ispreplitali prilikom žvaljenja. Tanja koja je stajala iza mene raskopčala mi je košulju i počela milovati vrat, ramena spuštajući se rukama sve niže. Sa Tamarinih sisa počeo sam se rukom spuštati preko trbuha sve niže. Gurnuo sam ruku u njene gaćice te dotakao njenu pičkicu koja je bila sva vlažna, ljepljiva i topla. Počeo sam da joj trljam pičkicu i klitoris, a Tamara je počela tiho stenjati. Zatim se Tamara ustala i njena haljina je samo spala na pod skinula je svoje tangice i ponovno mi sjela u krilo miješajući svojim kukovima dok sam joj ja ponovno počeo milovati pičku i gurati joj prste.

Tanja je došla ispred nas i Tamara ju je počela skidati minicu koja je samo skliznula na pod. Tanja nije nosila gaćice, Tamara je prstima jedne ruke trljala Tanji klitoris, a prste druge ruke počela gurati u njenu obrijanu pičku. Zatim su počele da me skidaju skinuvši me golog počele su da mi puše kurac, lizale su ga po cijeloj dužini, drkale ga svojim usnama igrajući se jezicima po vrhu moga glavića pa ga opet naizmjence pušiti, dok mi ga je jedna pušila druga mi je lizala jaja. zatim je Tanja otvorila kondom i ustima ga navukla na moj kurac pomaknula je Tamaru u stranu prekoračivši me kurac namjestila na ulaz svoje pičkice i počela da se spušta prvo polako, a zatim sve brže jašući na mome kurcu. Dok se Tanja sve jače nabijala na moj kurac ja sam joj mijesio sise i jezikom lizao krute bradavice, a Tamara je za to vrijeme na trosjedu do nas drkala svoj klitoris i grlo od boce gurala u svoju pičku.

kada je Tanja svršila sišla je sa mene prepuštajući kurac Tamari, ja sam se spustio na pod, a Tamara je drkala moj kurac i poljupcima po mome tijelu pridizala se prema gore dok me nije zajahala i počela se spuštati i dizati po mome kurcu. Tanja se spustila u čučanj i sjela mi na facu okrenuta meni leđima, a Tamari prema njenom licu. tamara se nagnula prema naprijed i jahala me pomičući samo kukovima dok je jezikom lizala Tanjinu pičku dok sam joj ja jezikom lizao šupčić. Tamara je počela da se sve brže i jače nabija na moj kurac dovodeći sebe, a isto tako i mene do vrhunca. Dokopao sam se Tanjine pičke i klitorisa kojeg sam počeo sisati dok mi nije glavu stisnula bedrima i počela cijediti picin nektar svršavajući po mojim ustima i jeziku. Tamara i ja svršili smo skoro zajedno, ona nabijena na mom kurcu, a ja puneći kondom duboko u njenoj utrobi.

Onda sam ponovno sjeo na trosjed I gledao Tamaru i Tanju kako se ližu u 69-tki pokušavajući shvatiti što se upravo dogodilo i čime sam to zaslužio.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija