Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Maximalna strast2-Sex pored kuće njene sestre

Kako već i pisah u prethodnoj priči o strasti između moje FB prijateljice i mene, tako da neću u ovoj priči praviti neki poseban uvod, nego ću nastaviti da pišem o našim strastima iz mašte koja su se vremenom pretvarale u naše stvarnosti.

Posle tog prvog sexa uživo u mom stanu i dalje smo nastavili sa vrućim dopisivanjima, razgovorima i izlivanjima emocija i strasti koje su uspaljivale nas i naša tijela. Naša maštanja o sexu koji nije klasičan, nego koji je više rizičan a koji podiže adrenalin i strast preko svih granica. Najviše nas je u našoj mašti i kroz pisanje i opisivanje naših želja palio JAVNI SEX. I tako su nam prolazile mnoge ideje, želje i mašte kako bi željeli da probamo imati sex na mnogim javnim mjestima i ako je to jako rizično. Ukoliko je rizično utoliko i pali strasti.

Jedna takva prilika se otvorila tog jesenjeg dana kada je ona sa mužom trebala biti gost kod svoje sestre a povodom sestrinog rođendana. Pošto smo pisali par godina i jedno drugom se ispovjedili gotovo u cjelosti o nama i našim životima, znao sam da muža baš nešto ne voli niti poštuje kao čovjeka a sa njim je živjela samo zbog te djece koju ima sa njim.

Na osnovu toga sam je pitao/predložio ideju da imamo sex pored kuće njene sestre dok joj muž i ostali gosti budu u kući. Ideja da se pojebemo na 15-20 metara od njenog muža. Prvo je pomislila da se šalim, a kasnije kad je vidjela da sam ozbiljan, prihvatila je tu ideju kao pokušaj, to jeste ako se stvore uslovi da se tako nešto mogne izvesti jer je zaista mnogo rizično a posledice bi mogle biti katastrofalne po nju i mene kao i njen brak.

Dogovorili smo se sve detaljno ako nam planovi/ideje budu mogle biti ostvareni. Dogovor je bio da mi se ona javlja porukama preko vibera, što rjeđe, što kraće i što preciznije. A isto tako smo se dogovorili da ona bude u dužoj haljini (kako bi mogla da skrije moju spermu i svoje sokove koji bi bili među njenim nogama i butinama) a isto tako smo se dogovorili da ne nosi to veče samostojeće čarape nego one klasične zbog sigurnosti zbog svog muža kada dođu kući a isto tako da bude bez gaćica.

Tog dana sam već bio u njenom gradu u popodnevnim satima, sedeći u jednom lokalu i čekajući poruke od nje kao uputstva za mene. Prvu poruku sam primio negdje oko 18 časova u kojoj je pisalo da su ona i muž krenuli ka kući njene sestre. Znao sam gdje otprilike živi njena sestra jer kroz sva ta naša pisanja u tih nekoliko godina, pisala mi je i o svojoj sestri.

Negdje oko 19 i 30 sam primio narednu poruku u kojoj je pisalo da krenem ka kući njene sestre jer je mrak već pao a ona je procjenila situaciju da bih trebao biti u tom naselju koje se nalazilo nekih 15-ak kilometara od grada.
Krenuo sam i bio sam u tom naselju nakon 15 minuta, to naselje više je ličilo na selo jer nije imalo rasvjetu što mi je išlo u prilog a isto tako nije bilo naseljeno gusto. Ušao sam u tu uličicu i pod svjetlima automobila sam tražio broj kuće njene sestre, kada sam ga ugledao, povratio sam se automobilom unazad nekih 50-100 metara i parkirao se u mraku kako bih mogao iz mraka vidjeti ulazna vrata kuće i tog dijela dvorišta koje je osvjetljavala sijalica iznad ulaznih vrata.

Oko 20 i 30 sam primio od nje poruku gdje mi je rekla da je sve otprilike bezbjedno i da će za koji minut izaći ispod kuće njene sestre gdje je mrkli mrak i da budem i ja spreman da krenem kada je ugledam pod izgovorom za muža da hoće da ispuši jednu cigaretu i da udahne malo svježeg zraka.

Njena sestra je znala za nas, ona je znala isto tako šta to veče planiramo nas dvoje, rekla je da smo ludi skroz, ali isto tako da će ona biti nama na usluzi, to jeste da će da vodi računa vezano za njenog muža i ostale goste ako bi ko od njih pošao da iz nekog razloga izađe vani na taj svježi zrak.
Kada sam je ugledao prema svjetlu i vidio da je sama, lagano sam otvorio i zatvorio vrata na autu i još laganije krenuo niz tu uličicu i ušao na kapiju u dvorište.

Zbog prekratkog vremena i zbog brzine kojom se morala vratiti nazad u kuću da ne bude sumnjiva svom mužu ili nekome drugom od prisutnih gosti, odmah smo krenuli u akciju. Prišao sam joj i odmah je počeo ljubiti strasno i vlažnodok sam joj zavlačio ruke pod haljinu i svlačio čarape na butine. Onda sam je uhvatio rukama oko butina, podigao sebi oko struka, tako da su njene noge čvrsto stiskale mene oko struka a ja sam je prineo i naslonio uz zid kuće i tu joj ga sa nogu počeo nabijati i jako u duboko u njenu već vrelu i užarenu macu koju su već oblivali još vreliji njeni sokovi.

Dok sam joj ga nabijao jako i dubokoooo, nisam prestajao ni sa nabijanjem mog jezika duboko u njena usta. Kako je bila mokra dole, tako je bila mokra i po usnama, jer naši jezici su se preplitali u strasti i vlažili naše usne. Stenjala je tiho, ispustala tihe izdahe strasti svaki put kad bih joj nabio moj čvrsti i nabrekli kurac u nju jer njeni guzovi se nisu mogli uzmicati unazad pred mojim jakim naletima mog tijela zbog zida na koji je bila naslonjena svojim leđima i dupetom.

Kada mi je otežala na rukama i nisam više mogao da je držim i tako jebem, spustao sam je na noge, okrenuo licem ka zidu i rekao da se dlanovima nasloni na zid, blago raširi noge i da dupe izbaci unazad. Prišao sam joj od pozadi, podigao haljinu iznad njenih guzova, obuhvatio oko kukova i počeo joj ga nabijati do kraja, do jaja, žestoko i dubokoooooo. Ona je još više počela da stenje i da uzdržava uzdahe i izdahe koji su izlazili iz nje a koje je ona ublažavala stiskajući svoje usne što je više mogla. Vodila je borbu sa sobom da bude što tiša a isto tako i sa mojim kurcom koji je u nju ulazio baš dubokooooo i borila se da ostane na nogama stabilna.

U određenom trenutku sam osjetio kako je jače počela da dahće, skuplja noge i da uvija tijelo i dupe, tiho je kroz izdah izustila 'svršavaaaaaam'. Tada sam i ja izvadio njega, naslonio glavić na njenu macu i počeo svršavati i mlazovima joj zalivati vrelu macu svojom još vrelijom spermom, a ostatak sperme koji se cijedio iz mog kurca sam obrisao o njene čarape.

Odmah sam joj rekao da se ne briše i da odmah navuče čarape koje će se natopiti od moje sperme i njenih sokova i koje će kasnije osjećati među svojim nogama dok bude sjedila sa gostima.
Navukla je čarape, spustila haljinu i krenula u kuću u kupatilo da popravi karmin i kosu, a ja sam krenuo ka svom automobilu, ubacio u rikverc i pod ugašenim svjetlima se udaljio od kuće njene sestre.

Nakon nekih pola sata mi se javila porukom da je sve okkkkkkk i da ne brinem ništa.

A drugi dan smo se čuli i rekla mi je DA JE DOŽIVJELA NEOPISIVU STRAST ZBOG RIZIKA POD KOJIM SE POJEBALA A ISTO TAKO MI JE REKLA DA NIŠTA MANJU STRAST I UZBUĐENJE NIJE OSJEĆALA DOK JE SJEDILA TIK UZ SVOG MUŽA I PRED OSTALIM GOSTIMA SA MOJOM SPERMOM MEĐU SVOJIM NOGAMA I DA TAJ OSJEĆAJ VLAŽNOSTI NA NJENOJ MACI I BUTINAMA JU JE PALIO I DA JE KAKO KAŽE SATIMA VLAŽILA OD TIH OSJEĆAJA MEĐU SVOJIM NOGAMA.

Pričala je još kako je neopisiv osjećaj dok razgovaraš sa bliskim i dragim ljudima a dok sjediš tik uz muža a da niko od njih ne naslućuje kako je pojebana tu u njihovoj blizini i da joj je međunožje puno moje sperme i njenih sokova koje je osjećala kako joj se lijepe kad bi prekrstila noge dok joj maca nastavlja vlažiti pred svima njima.

Kad je došla kući rekla mi je da je njen muž odmah zaspao jer je mnogo bio popio, a ona je u miru svoje sobe videla na svojim čarapama nekoliko tragova ukorele sperme i da su se mnogo lijepile njene butine od sperme gdje sam joj svršio i od njenih sokova koji su tekli dok je sjedila u gostima i palila se od slika sexa i osjećaja mokrih čarapa između nogu i da je onda u miru legla u sobu, ugasila svetlo ne skidajući čarape sa sebe i da je preko njih dodirivala svoju mokru macu svjesna da ta vlažnost su pomješani njeni sokovi i moja sperma i da je tako dodirujući se svršila po drugi put te večeri.. . ! ! ! ! ! ! ! ! ! !


vreliled974@gmail. com (žene neka mi pišu na ovaj mejl-ako žele)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija