Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

MEDICINSKA SESTRA I DOKTORICA

Ocjena: 5

Tu noć kada me je Daniela iznenadila sa kolegicom doktoricom po imenu Tanja. Tanja je bila žena u 50 godinama sasvim dobrog izgleda iako su se primjećivale godine na njoj. Daniela i Tanja ušle su u sobu i lagano prilazile krevetu na kojem sam ležao, kada su stigle do kreveta Daniela ju je predstavila i upoznala nas. Počeli smo pričati i bolje se upoznavati. Tanja je bila udata, ali kroz razgovor sa Tanjom koja rekla mi je kako je željna dobrog kurca i jebačine jer njen suprug koji 10 godina stariji od nje više nije u mogućnosti da je zadovolji pa je poželjela da si nađe nekoga sa strane po mogućnosti mlađeg. Tada su mi počele pričati kako je došlo do priče i dogovora između njih dvije. Prišla je Danieli nakon što nas je prije nekoliko noći čula, a isto tako gledala dok smo se Daniela ja žestoko jebali. Htjela se povući i ostaviti nas na miru, ali kada je vidjela Danielu kako se nasađuje na moj kurac, a i činjenica da se nije dugo jebala te samozadovoljavanje nije baš dalo nekog rezultata jer se zaželjela pravog mesa skrz se napalila te nas je ostala gledati i milovati se. Kako je uvjek bila vjerna svome mužu, a nije da nije imala prilike i ponude da se jebe sa kolegama, ali to jednostavno nije htjela. Tanja se dugo premišljala da li da se obrati Danieli, ali događaj koji je vidjela te noći te kako je od njega bila totalno napaljena znala se je zadovoljavati zamišljajući sebe zajedno sa nama dvoje. Zatim je prelomila i odlučila prići i obratiti Danieli te su se tada dogovorile da se Tanja prebaci u smjenu od Daniele i da zajedno sa Danielom i sa mnom isproba i iskusi nešto novo. Nakon našeg uvodnog razgovora i upoznavanja krenuli smo na djela.

Daniela i Tanja stale su svaka sa jedne strane kreveta, a Daniela je pomogla da mi skine piđamu i rukom je primila kurac i počela ga drkati. Baš imaš lijep komad kurca rekla je Tanja i spustila usne na moj glavić te ga je počela lagano usisavati i lizati jezikom; a Daniela se svojim ustima i jezikom lizala i sisala moja jaja. Njih dvije počele su se izmjenjivati na mome kurcu i jajima te se povremeno ližući moj glavić jedna drugoj posisale jezik. Rekao sam da mi se namjeste tako da im mogu milovati i gurati prste u njihove pičke. Zavukao sam svakoj jednu ruku ispod njihovih radnih kuta i kako obje nisu nosile gaćice imao sam slobodan pristup njihovim pičkama te sam im počeo milovati klitorise i gurati prste u njihove već dobro sokovima navlažene pičke. Nakon nekoliko minuta njihovog pušenja i lizanja moga kurca Daniela se skinula gola, popela se na krevet prekoračivši me preko glave te svoju pičku spustila na moja usta i isplažen jezik i počela se pomicati trljajući svoju pičku i klitoris po mome jeziku tiho stenjajući dok je Tanja i dalje pušila i balavila drkajući mi kurac. Zatim sam osjetio kako se Tanja isto penje na krevet i opkoračuje te rukom prima kurac namještajući ga na otvor svoje pičke te se počne lagano spuštati po mom kurcu, spuštala se polagano jer je bila dosta uska kako se dugo nije jebala jer njen vibrator nije bio velik i debeo kao moj kurac. Kada se spustila skroz do jaja počela je lagano da se diže i spušta polako se privikavajući na moj kurac. Dok je tanja uživala i stenjala na mome kurcu Daniela je upravo svršavala na mome jeziku. Daniela se makla sa moje glave i prišla Tanji koja je bila savijena u leđima oslonjena rukama o moja bedra i sve se brže i jače nasađivala na moj kurac, a Daniela joj je jezikom lizala bradavice i prstima jedne ruke trljala klitoris, a prste druge ruke jednog po jednog gurala u Tanjinu guzu. Kada je Daniela gurnula i treći prst, a ja sam uhvatio Tanjin ritam nabijanja te se zakucavajući u njenu pičku odbijajući se od kreveta Tanja je počela glasno svršavati tresući se od orgazma koji se dešavao u njenom tijelu nakon poduže nejebice.

Lagano je dolazila k sebi nasađena na kurcu razmjenjujući poljupce i igru jezicima sa Danielom. Tanja je sišla s mene, maknuo sam se u stranu, a Tanja se povukla do uzglavlja raširila noge te si lagano drkala i gurala prste u svoju pičku. Daniela se naguzila, stavila glavu između Tanjinih nogu i počela da joj jezkom obrađuje pičku i klitoris, a ja sam jezikom i prstima obrađivao Danieline rupice prolazeći jezikom duž cijele njene slatke pičke pa sve do šupka i nazad. Odjednom je Daniela iz vrećice izvadila poveću bananu koju sam dobio za vrijeme psjete te zajedno sa Tanjom počela ju lizati i sliniti. Za to vrijeme ja sam kurac namjestio na Danielinu pičku par puta joj glavićem protrljao klitoris i kliznuo u njenu vlažnu pičku kao i nebrojenih noći do sada.

Uhvatio sam Danielu čvrsto za bokove i silovito se zakucavao u njenu pičku, Daniela je samo mumljala punih ustiju Tanjine pičke dok je Tanja bila poprilično glasna u stenjanju jer bananau koju je uzela Daniela sada je bila duboko u Tanjinoj guzi. Mislim si u sebi zašto da samo Tanja uživa, a ti ne, misleći tako u sebi isključivo zbog toga što Danielu nisam još jebao u guzu. Izvukao sam kurac iz Danieline pičke i bez upozorenja i bez pardona zabio ga u Danielin šupak. Daniela je glasno kriknula rekavši mi majmune jedan sa bolnom grimasom na licu koja je postepeno prešla u ugodu i uživanje kako se njen šupčić prilagođavao mome kurcu. Popeo sam se na noge u polu čučanj podigao Danieline kukove još više u zrak da bi imao bolji pristup njenom šupku koji sam nemilosrdno jebao. Jebao sam Danielu luđačkim tempom u njen šupak, a istim takvim tempom Daniela je gurala bananu u Tanjin šupak. Ja sam stenjao kao pas znojeći se, a njih dvije su sad zajedno glasno stenjale i ušivale u analnom sexu. Nakon nekih desetak minuta takvog jebanja u Šupak Daniela bananom Tanju, a ja kurcem Danielu uz glasne krikove počele su zajedno da svršavaju. Dao sam im malo predaha i legao na leđa, a njih dvije ponovno su počele da ližu i puše moj kurac i jaja. Kada su došle do daha na red je došla Tanja, polegao sam je na leđa podigavši joj noge na ramena malo kurcem protrljao pičku te ga silovito zabio, pomicao sam kukove izvlačivši kurac do vrha glavića i naglo ga cijelog vraćao natrag u pičku, to sam ponovio nekoliko puta, a zatim sam se samo zakucavao u njenu pičku ližući njene listove. Daniela ju je prekoračila te su sada bile u 69 i jedna drugoj trljale i lizale pičku i klit. Kako je Daniela bila tako jesvojim jezikom lizala Tanjinu pičku povremeno meni pušila kurac, točnije iz Tanjine pičke koju sam nemilosrdno punio svojim kurcem vadeći ga skroz van jebao sam Danielu u usta i ponovno vraćao kurac u Tanjinu pičku. Kad mi je malo dosadilo njenu pičku sam zamijenio guzom te sam ju sad malo jebao u šupak malo u pičku i naravno trpao ga Danieli u usta. Mjenjao sam tako tempo jebanja Tanjinih rupica i Danielinih usta sve dok Tanja nije svršila i treći put. Zatim su njih dvije zamijenile mjesta tako da je sada Tanja bila gore samo što sam sad Danielu prvo počeo jebati u šupak, zatim je Tanja izrazila želju kako još nije sita moga kurca u svojim rupama tako da su sad njih dvije bile nagužene jedna preko druge i ja sam sada imao pristup u četiri rupe tako dok sam jednu razvaljivao kurcem drugu sam trpao prstima. Nakon nekih deset petnaest minuta razvaljivanja njihovih rupa konačno je i meni došlo da svršim, rekao sam im kako želim da im svršim po licu i ustima.

Okrenule su se i približile svoje glave jedna drugoj, ja sam propet stajao iznad njih i jako drkao kurac sve dok nisam počeo svršavati po njihovim licima i ustima. Obrisao sam ostatke sperme po njihovim licima i pustio da moju spermu ližu i razvlače svojim ustima i jezicima. Poslije toga naše seanse su se nastavile događati u noćnoj smijeni ponekad pojedinačno, a ponekad svo troje. Kada sam izašao iz bolnice Danielu više nisam viđao jer je otišla raditi u Švicarsku kao medicinska sestra, ali zato sam se nastavio družiti sa Tanjom kada god je za to bilo prilike.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina