Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Medicinska sestra iz mojih snova

Oduvijek sam imao želju da se poseksam sa medicinskom sestrom, ali nikad nisam imao priliku. Kad sam bio u bolnici bio sam klinac, a sad nikad nisam kod doktora, tj nisam u bolnici na duže vrijeme. Uglavnom to je tako išlo dok nisam otišao u posjet jednom poslovnom partneru koji je bio u bolnici u jednom primorskom gradu.

Upoznao sam jednu simpatičnu medicinsku sestru koja je bila kasnih tridesetih, lijepog osmijeha, izazovnog tijela i bila je udata...doduše i ja sam bio u braku, ali jednostavno, nešto u njenom pogledu izazvalo je trnce i meškoljenje u mojim gačama.

Odlučio sam ju pozvati na kavu. Nasmiješila se i rekla da joj smjena završava za sat vremena i da ju pričekam u kafiću ispred bolnice. Prihvatio sam i jedva dočekao da dođe.

U razgovoru sam doznao više o njoj, i postajala mi je sve više i više privlačnija, a to se očitovalo i po izbočini na mojim hlačama koju je ona primijetila sa smiješkom i lagano me pogladila po njemu. Mislio sam da ću svršiti isti tren.
Rekla je:

- Ideš do mene? Na još jednu kavu?

- Može, nisam u žurbi. - rekoh.

Vozio sam za njom do njene kuće. Ušli smo u ugodno i ukusno namješten prostor, uključila je klimu i rekla mi da se raskomotim.
Otišla je skuhati kavu, a kad se vratila bila je u laganoj haljinici koja je naglašavala njeno tijelo. Opet sam osjetio napetost u mojim hlačama, a kad se okrenula da natoči kavu jednostavno se nisam mogao suzdržati i ruka mi je krenula uz njenu nogu prema guzi. Samo se nasmiješila i pomazila mi kurac koji je već bio na rubu erupcije..

- Čekaj, idemo pod tuš, pa ćeš me onda izmasirati. -rekla je.

- U redu.. - rekoh i počeo sam se skidati.

Ona je već bila pod tušem kad sam ušao u kupaonu. Pridružio sam joj se, a pošto mi je bila okrenuta leđima prislonio sam svoj kurac uz njena leđa i počeo joj milovati grudi koje nisu bile velike, ali su bile čvrste. Svojim rukama je uhvatila moj kurac, okrenula se i sagnula te ga počela ljubiti i lizati.
Kako sam bio već napet brzo sam svršio po njenom licu, a dio je progutala.

Izašli smo ispod tuša, te me je odvela u sobu cijelo vrijeme me držeći za kurac, a usput je uzela i neko ulje za tijelo.

- Sad ćeš me dobro izmasirati, jer me bolnica iscrpila... - rekla je i dala mi ulje za tijelo, te legla na trbuh.

Odmah sam izlio malo ulja na leđa, te ju počeo masirati od ramena prema stražnjici. Kad sam došao do guze počelo mi se buditi moje međunožje, lagano sam joj masirao guzu, te krenuo na noge. Nakon što sam joj izmasirao listove i tabane krenuo sam unutarnjom stranom nogu prema pici...lagano je uzdahnula i još malo razmaknula noge i pružila mi pogled prema njenoj divnoj pici.
Dodatno sam nauljio ruke i lagano joj počeo masirati guzu i picu sa vanjske strane, te povremeno ušao prstom između vrelih i mokrih usmina...osjetio sam da iz nje curi. Rekao sam joj da se okrene na leđa, te joj izmasirao čvrste grudi i napeti trbuh koji je lagano podrhtavao.
Podigao sam joj noge da su joj koljena u zraku, a stopala na krevetu, te ih raširio. Nauljio sam ruku i zavukao prste u picu i počeo sam ju jebati prstima trljajući pritom klitoris i gurajući drugi prst u njenu guzu...počelo je curiti iz njene pice i ja sam zaposlio svoj jezik da pokupim njene sokove koji su samo navirali.
Nakon što je obilato svršila i odahnula, gurnula je mene na leđa i zajahala me. Počela me je žestoko jahati i ubrzo sam svršio duboko u njoj, ali ona još nije stala dok i ona nije svršila.Nakon toga mi je pala u zagrljaj i počeli smo se ljubiti kao ludi..odjednom mi je šapnula:

- Jebi me u guzu....želim da ju rasturiš....

Njena želja, meni zapovijed...okrenuo sam ju na trbuh i došao joj s guza, te ga umočio u vrelu i mokru picu koja je još bila puna mojih sokova. Zabio sam ga par puta da se opusti pa sam prešao na guzu...ulazio sam polako dok je ona tiho jecala:

- Daaaaj..daaj ga staviiii...hoću ga cijelog....

Počeo sam ulaziti te sam postepeno ušao do kraja..dahtala je i jecala, ali od požude...uskoro sam svršio kao nikada do tada...guza je bila puna sperme koja se lagano počela cijediti prema pici....lagano sam joj prstima izmasirao picu te shvatio da je cijeli krevet mokar od njenih sokova....

Otišli smo pod tuš, gdje mi ga je još jednom popušila za sretan put. Na rastanku mi je rekla:

- Očekujem tvoju vizitu uskoro...dužna sam ti jednu masažu...

I ispunio sam zahtjev...nekoliko puta...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija