Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Medicinska sestra prljavih misli

Imao sam težu prometnu nesteću i završio sam u bolnici. Sav izlomljen i nakon šest operacija i inducirane kome probudili su me nakon tri tjedna.. Prvo što sam ugledo je bila sestra koja mi je mjenjala infuziju. Ijako sav omamljen i u bolovima zagledo sam se u nju. Bila je stvarno komad.. Kratka bijela suknjica bijele najlonke, bluza iz koje vire dvije ogromne sise. Bila je pravi melem za oči nakon ovog svega..

Kroz par tjedana sam došao ksebi i bio svega svjestan ali nisam smio ustat zbog slomljene kičme.. Ta sestra me obično kupala tj. brisala sterilnim maramicama jer nisam smio ustat.. Jednom prilikom ikako nije primjetila da sam budan prala mi je kurac i počela drkat. Nisam mogo vjerovat da se to dešava. Digo se u par sekundi što je ona primjetila i počela još više.. Uhvatio sam ju za nogu a ona se trgla sva preplašena.. Pitao sam ju što to radi. Zamuckivala se ali nakon par sekundi kao da je vidjela nešto u mom pogledu te se nasmješila onako pohotno i rekla -jel ti se sviđa to što radim? Rekao sam da odlično zna svo posao.. Onda se nadmijala i ponovo zavukla ruku pod deku i nastavila..

Nije bilo nikog u sobi osim nas. Drkala ga je sve brže i brže. Nisam mogo izdržat i zavuko sam joj ruku pod suknju.. Bila je sva vlažna. Imako sam joj gaćice i zabio dva prsta u picu.. Tiho je uzdahnula i zatvorila oči.. Počeo sam joj nabijat prste u pičku u istom ritmu koji ke ona meni drkala.. Još je snažnije nastavila kao i ja. Nisam više mogo izdržat i svršio sam joj u ruku. A ona je rekla da nastavim i ona je blizu. Počeo sam još brže i počela je sve više stenjat i dahtat a onda poplava po mojoj ruci i snažno grčenje. Kad je došla ksebi poljubima me i izbukla ruku te pokupila spermu svojim jezikom sa ruke. Namignula mi je i rekla vizita se nadtavlja sutra..

Nisam mogo dovekat sutrašnji dan. Cijeli dan je nije bilo i mislio sam da me izradila ali u nćnoj smjeni me posjetila.. - di je moj najdraži pacijent i kako je danas?? Sav nadmijan sam joj odgovorio i malo smo pričali a onda mi je šapnula da još malo sacekam i da dolazi ubrzo..

Za sat i pol je došla i zaključala vrata sobe te navukla zavjese.. Bila je u toj seksi kuti.. Upalila je tihu muziku na telegonu i započela zamamni ples i striptiz.. Napalio sam se maksimalno ali ona je toliko provocirala svojim tjelom i plesom da su me jaja zabolila. Prilazila mi svojom picom i guzom toliko blizu ali opet daleko. Pa zabila sise u glavu i gusila me njima.. Zatim opet sa svojom guzom ali ovaj put sam se uspio podić rukama i zabio joj jezik u pičku.. Bila je vruća i vlažna. Odmah se spustila svojom guzom na moju glavu... Lizao sam joj picu par sekundi a onda se odmakla..

Povukla je deku sa mene i moj napaljeni kurac je već stajao kao vojnik... Počela ga je drkat isto onako kao jučer.. Zatim se spustila i stavila glavić u usta i vftila ga jezikom.. Bio sam u transu.. Pa sve dublje i dublje dok nije svih 23 centimetra završilo u njezinim ustima i duboko u grlu.. Počela me ševit svojim ustima sve brže i brže.. Svršio sam joj u usta ali ona nije stajala da ostane dignut. Sve je progutala i okrenila se u 69 pozu. Cijedilo se iz njezine pičke lizao sam ju. Jebao jezikom. Gurao prste u nju, grickao klitoris i usmine dok nije svršila po mom licu.. Ali nisam ni ja htio stat nego sam nastavio još brže i žešće za par minuta osjetio sam njezino grčenje i da će opet svršit a onda joj gurnio prst u guzu naglo i duboko što je prouzročilo još veću poplavu iz njezine pičke.. Grčila se jako i sjedala snjom na moje lice da me skoro ugušila a onda sam joj prešo jezikom pteko anusa na što je uzdahnula i trljala se njom o moje lice..

Okrenila se i sjela na moj kurac ali polako i malo po malo. Gledala me u oči. Kad sam ju htio primit za bokove i nabit do kraja ali mi ke odmakla ruke i rekla -nemoj.... jako je uska a imaš velik alat. Razvalit češ i nju i mene.. Kad se polako spustila do kraja i prilagodila njegovoj veličini počela se sve brže nabijat na njega. Ma to je bio oravi kaubojski šou.. Mjesio sam joj sise grizo bradaboce uzdosali smo oboje i stenjali.. Svršavala je i bila su mi jaja sva mokra.. Ali nije posustajala.. Bila je opet pri kraju i postala još žešća a i ja sam bio blizi i rekao joj.. Nastavila je i kad sam ju htio podić sa sebe da svršim. Čim je izašao van naglo je sjela na njega do kraja i počela svršavat i grčit uz glasne uzdahe a ja sam joj punio picu.. Legla je na mene i poljubila me. Tako smo odtali par minuta.. Nisam osjetio nikakve boli i posćjedice nesreće.

Pričali smo malo o svemu tako zagrljeni. A onda me pitala što je ono bilo sa prstom u guzi. Pitao sam ju jel joj se svidilo a ona je rekla kako nikad bolji orgazam nije imala i da je bilo fenomenalno iskustvo. U tom trenu mi se počeo kurac dizat ponovo a još je bio u njoj to je i ona osjetila i počela se nabijat na njega polako i nježno. Na to sam ji primio čvrsto za guzu i počeo malo jače nabijat. A onda opet naglo gurnio prst u guzu na što je opet počela svršavat i ljibit me.. Onda sam ju pitao dali ga hoće u guzu.. Malo je zastala i pogledala me pa rekla.. -neznam bojim se.. Nisam ga nilad dobila u guzu a tvoj je kurav pre velik i razvalit češ me da neću moć hodat do kraja smjene.. Rekao sam joj da ću bit nježan i da ćemo polako ako hoće to novo iskustvo.

Nagovorio sam ju i počeo ju polako masirat u gurat prste u guzu.. Ustala se i iz ormarića donjela vazelin. Namazao sam joj guzu a ona moj kurac. Sjela je na mene a ja sam ju pridržavao i polako je ulazip unutra. Stenjala je glasno i suze su joj curile ali htjela je još.. Nakon desetak minuta je bio skroz unutra i počela je polako ubrzavat ali je zagrizla ćošak deke jer bi bila preglasna.. Išlo ke sve brže i brže a ja sam joj onda hutnio prste u picu a drugom stiskao klitoris.. Bila je u transu svršila je sedam puta u 15 minuta. Iscijedila se cijela. A onda sam joj napunio i guzu spermom u tom trenu je opet počela svršavat i srušila se na mene... Imao sam osjećaj da je zaspala ali podigla je glabu i dala mi takav poljubac da sam osto ugodno iznenađen.. Kad se spustio kliznio ke van i ona se ustala sa mene i obukla.. Zazom sjela pored mene i mazila me po prsima..

Rekla je -nikad nisam ovolilo svršavala kao sada.. Malo me boli guza ali proći će.. Nisam znala da je toliko poseban osjećaj dobit u guzu.. Ja sam jpj mazio nogu i rekao kako uvjek može računat na moj kurac kad god ga hoće u guzi..

Još smo se malo ljubili i mazili a onda je rekla kakp mora ići radit dalje i da bi bilo sumnjivo ali da se vidomo sutra.. Nastabili smo ovo naše druženje i van bolnice i u ozbiljnoj smo vezi a možda u skoroj budćnpsti postane i moja žena jer si pašemo po svemu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija