Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Medicinske sestre 2

Ocjena: 3

Nakon što sam izašao iz bolnice nakon skoro tri mjeseca došao sam kući i čekao sam raspored za toplice kad mi je zazvonio mobitel. Broj mi je bio nepoznat, ali sam se ipak javio:

- Halo?
- Halo Dominik, ovdje Lorna -prepoznao sam njen nježni glasić i odmah se oduševio.
- Hej, Lorna! ! ! Kako si mi?
- Hvala na pitanju, dobro je, a i Sandra je OK -tu se nasmijala, pa upitala- A kako ste Vi?
- Čuj Lorna, mislim da nakon onoga možemo na 'Ti', zar ne?
- Da, imaš pravo -čuo sam ju kako se smije, pa sam nastavio
- Ja sam OK, čekam toplice za rehabilitaciju, ali za sada je sve OK.
- Jel ti treba medicinska njega? -čuo se njen tihi glas.
- A kada? -nisam previše ispitivao.
- Paaaa.. . ja i Sandra smo danas slobodne, ali kako je kod tebe?
- Supruge mi nema do 17 sati jer radi, ali ako ste blizu navratite.

Objsanio sam joj gdje živim, pa su stigle za dvadesetak minuta. Kad su ušle nisam moga ovjerovati kako izgledaju. Kratke minice i uske majice nisu baš ostavljale prostora mašti, pa je moj kurac počeo odmah reagirati, jer se žena bojala seksa da me ne ozljedi, a ja joj nikako nisam mogao objasniti da bi mi to baš trebalo, baš kao i u bolnici.
Cure su primjetile moju reakciju, pa su se samo nasmješile i prišle mi, te mi obje uvalile svoje jezike u usta, te smo tako stajali neko vrijeme u hodniku, dok su njihove ruke milovale moj kurac, a ja držao svoje šape na njihovim guzama. Zatim sam ih poveo u spavaću sobu gdje smo se raskomotili, tj ja sam skidio dio po dio odjeće sa svake od njih. Prvo suknju Sandri, pa Lorni, a onda Lorni majicu, te Sandri dok nisu ostale u samostojećim najlonkama i štiklama.

Sad sam im prvi put ugledao sise i njihove glatke i izbrijane pičkice, a moj kurac je probijao bokserice i želio ih nabiti do kraja. Prišle su mi i polegle na krevet, a Sandra me je opkoračila i smjestila svoju pičkicu, koja je predivno mirisala, iznad mog lica, te sam ju odmah počeo lizati na njeno oduševljenje. Dotle se je Lorna primila posla oko mog kurca i izvukla ga iz bokserica, te ga počela pušiti. Već su se navikle na njegovu veličinu, te ga je znala oblizati i popušiti da se ne zagrcne, a sad je pokazala i da ga može više uvući u svoje grlo nego prije. Nije nam se žurilo, te smo sve radili polako i sa guštom. Svejedno je sandra svršila relativno brzo pod mojim jezikom, pa se zamjenila sa Lornom za mjesto, te sam sad lizao Lorninu pičkicu, koja je također lijepo mirisala i bila glatka kao i Sandrina.

Sandra je nastavila gdje je stala Lorna, pa je i ona gutala moj kurac i mijesila jaja istovremeno. radila je dovoljno dobrod da me dovede do prvog svršavanja nakon dugo vremena od kad sam izašao iz bolnice. Zagrcnula se od količine sperme koja je izletila iz mog kurca, tako da joj je Lorna krenula pomoći, pa su sad obje lizale moj kurac i skidale spermu sa njega. Kad su ga oblizale Sandra se popela do mog kurca i sjela pičkicom na njega, te se odmah počela vrtiti na njemu, a Lorna je sišla sa kreveta i uzela svoju torbicu, te izvukla nešto iz nje. Kad se vratila na krevet vidio sam da je to jedan manji vibrator. Stavila mi ga je na usta, pa sam ih otvorio i rekla mi je da ga obližem, a onda izvadila i otišla iza Sandre, te joj ga stavila na ulaz u guzu. Sandra je stala sa nabijanjem na moj kurac i Lorna ga je uspjela malo ugurati, a ja sam osjetio kako ulazi vibrator u njenu guzu, a onda ga je uključila. Sandra se stresla na mom kurcu, a bradavice na njenim sisama su se još više napele, a kad joj ga je Lorna stavila do kraja samo je zajecala i počela ples na mom kurcu. Bio je to ludi seks. Lorna je klečala kraj nje i masirala joj sise dok se ona nabijala sa obje rupice popunjene, a onda nije mogla više i svršila je obilno tresući se kao spojena na struju.

Izvalila se kraj nas, a Lorna je oblizala kurac od njenih sokova i izvukla vibrator iz njene guze, te ga stavila sebi, ali ga nije uključila. Opkoračila me i sjela na moj još uvijek podignuti kurac. Čim joj je ušao do kraja u pičkicu uključila je vibrator u svojoj guzi, te je i ona započela ples na mom kurcu.
Ja sam jednostavno uživao u svemu, jer iako nisu bile puno mlađe od mene, ipak su bile preslatke i prelijepe. Ipak, Lorna je uspjela dovesti do toga da svršim i napunim joj pičkicu svojim sokovima.

Kad smo se malo smirili, ustao sam sa kreveta i stao uz njega, pa im rekao:

- Drage moje je bih trebao malo vježbati zbog rehabilitacije, pa ću sad ja vas jebati, a do sada ste vi mene.

One su se pogledale i nasmješile, pa se uhvatile mog kurca i brzo ga dovele u stanje spremnosti, pa mi okrenule svoje stražnjice. Ja sam ga prvo stavio Lorni i primio ju za bokove, te ju počeo odmah žestoko nabijati na svoj kurac. Malo mi je smetalo to, ali sam šutio i gurao joj kurac u pičkicu. Ona je stenjala i njeni guzovi su lupkali po mom trbuhu. Vidio sam da joj je šupčić još malo otvoren od njenog vibratora, a onda sam odlučio promjeniti rupicu. Izvadio sam kurac i liznuo Lornin šupčić, pa stao iza Sandre. Ova je to jedva dočekala, pa se nagnula skroz naprijed, a ja sam joj ga odmah zabio do kraja, pa je samo zastenjala, ali se nije bunila. Počeo sam ju jebati odmah žestoko, a ona se nabijala u kontri na moj kurac, te smo se brzo tako uskladili. Dotle se Lorna zabavljala sa onim vibratorom i ugurala si ga je u pičkicu, a Sandri je masirala sise. Sandra je stenjala sve jače, da bi uskoro počela cviliti i uskoro je vrisnula počevši svršavati. To je i meni bio okidač, pa sam i ja počeo svršavati navlačeći Sandru na svoj kurac dok sam ju punio. Sandra je stenjala i oblizivala usne dok sam se zabijao u zadnjim trzajevima.

Nakon što sam izvukao kurac iz Sandrine pičkice Lorna se bacila na njega i počela ga lizati, ali sam ju zaustavio jer sam morao na wc. Nakon wc-a sam se vratio u sobu totalno mokar od znoja, a njih dvije su me odmah polegle i rekle da smo možda malo prenaglo krenuli u ovo, te da trebamo polako. Zatim su me nastavile maziti i lizati me po cijelom tijelu dok mi se kurac nije ponovno digao, a njihove oči zacaklile od želje.

Nakon toga su mi ga uspijele iscijediti još dva puta, a onda sam bio mrtav umoran. Ostavile su me tako i otišle uz obećanje da se vidimo uskoro. To uskoro je bilo za dva dana, pa su počele dolaziti svaki drugi dan kad su radile popodne, a obavezno bi došle ujutro čim bi mi supruga otišla na posao svaki put kad su bile slobodne, pa bi se jebali do poslijepodne.
I dan danas se jebemo kad stignemo, a čak su mi došle i u posjetu dok sam bio u toplicama.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina