Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Medicinski seks

Tog dana otišao sam u bolnicu pogledati bolesnu baku. Taman kad sam htio ući izašla je medicinska sestra onako visoka, bujnih grudi, vitkih nogu i lijepog lica. Znao sam da je moram probati.

Kada sam izašao van iz bakine sobe ona me čekala vani i zvala da joj priđem bliže. Rekla je :

- Macane, znam da me želiš jebati koliko i ja želim da me jebeš.

Kurac mi se polako počeo ukručivati osjećao sam to.

Odvela me u neku sobu gdje je bio krevet i rekla je:

- Sada ćemo se igrati pacijenta i liječnika.

Legnuo sam na krevet i glumio pacijenta, a ona mi rekla da svučem majicu kako bi mi mogla poslušati srce. Kada mi se licem približila da mi čuje puls udario sam je po guzi uff što dobru i čvrstu guzu imala ta medicinska sestra.

Nasmijala se i počela svlačiti sa sebe odoru i grudnjak. Ruke su mi same krenule na sise i počeo sam joj lizati sise i grickati bradavice što je njoj pasalo.

Htio sam i ja primiti nešto pa sam ga izvadio van da mi ga puši. Kako li ga je samo dobro pušila ta sestra. Da budemo zadovoljeni u isto vrijeme prešli smo na pozu 69. Ližem joj pičku onako mladu i sočnu , pa malo prstenjačim da osjeti.

Nakon nekog vremena morao sam ju analno zadovoljiti jer takvu guzu kakvu je imala ona trebalo je razijebati. Pritisnuo sam ju uz zid i s guza joj nabijao kurac tako dugo dok nisam počeo svršavati. Svršio sam joj u guzu, a iscjedak sperme je polako tekao iz nje. Tako je meni medicinska sestra uljepšala dan.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija