Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mica ubica

Mica je došla u vojsku sa jakom vezom. Njena molba došla je u vreme kad nije bilo konkursa za prijem, ali je po naređenju „odozgo“ morala biti obrađena, urađena sva testiranja i pregledi i onda je čekala da se raspiše konkurs.


Svi smo znali da ima jaku vezu što je iritiralo većinu kolega ali niko nije smeo da joj se nešto posebno zamera. Posle obuke u centru za obuku raspoređena je da radi u komandi sa Miki i još par devojaka na kuvanju kafe, čišćenju i sređivanju kancelarija. Pomalo povučena devojka, dete sa sela, živela je skoro 100 km od grada i po prijavi i naplati putnih troškova svaki dan putovala na posao! Bila je zgodna, plava, vitka ali baš dobro oblikovanog tela iako se u startu nije oblačila izazovno. Ona i Miki su se počele intenzivno družiti i često su na baze išle zajedno.  


Jedno popodne ostao sam duže da radim a ona je došla u popodnevnu smenu, u dogovoru sa njenim komandirom da očisti i sredi kancelarije. Javila mi se i otišla da čisti. Posle dva sata pokucala je na vrata:


- Završila sam sve, ostalo je da sredim vašu i kafedžinicu.
- Nema potrebe moju da sređuješ, jutros je Miki sređivala. Al dobro si me podsetila da prekinem rad, nisam ručao pa da pojedem sendvič.
- Ako vam se ne žuri sačekajte, spremiću ja nešto za jelo, ponela sam a ne jede mi se samoj.

Nije ni sačekala odgovor, izašla je iz kancelarije. A ja sam razmišljao kako mi je jutros Miki „sređivala“ kancelariju. Ili kako sam ja nju na brzinu sredio. Brzinski sex, samo spuštene i moje i njene pantalone, zguza i naravno svršavanje u nju do kraja. Zaključani, u totalnoj tišini, da nas ne čuju u drugoj kancelariji grizla je svoju ruku da je ne čuju.


Mica se vratila nakon nekih 10-ak minuta sa dva tanjira, prženim jajima sa salamom i hlebom. Iz malog frižidera u kancelariji sam izvadio dve flaše koka kole i čaše. Sela je preko puta i polako smo jeli i pričali.


Ispričala mi je da je odrasla na selu, sa dva brata i roditeljima koji se bave poljoprivredom pa je i ona od malih nogu na njivi. I osnovnu i srednju školu završila putujući u mali grad. Sada je napokon našla način da pobegne sa sela i da se osamostali. Nisam hteo da je ispitujem o ljubavnom životu ali se videlo da devojka nije imala mnogo veza. Pričali smo malo o životu i priznala mi je da joj je ovo prvi put u životu da ima svoj novac, da ne mora tražiti od roditelja i to joj se mnogo sviđalo.  Sa dnevnicama sa baze i platom uspevala je i da uštedi pa je planirala da kupi kola. Sedeli smo skoro dva sata, pričali o svemu i nismo ni primetili kako je vreme brzo prošlo. Normalno, ništa više nisam odradio od posla.


Nekoliko dana kasnije izašao sam u grad na piće sa društvom. U jednom momentu u kafiću su se pojavile i Miki i Mica, obe skockane i doterane. Mica je bila u crnoj mini haljinici koja joj je isticala zgodnu figuru i duge noge. Sedele su za stolom pored sa još dve drugarice. Pozdravili smo se pa su me prijatelji pitali ko su, znam li ih. Pozvao sam ih u društvo, pa smo nastavili zezanje svi zajedno. Kako je Mica sedela do mene primetio sam da se sve više naslanja uz mene, kao u šali. U momentu dok nam je konobarica postavljala pića naslonila se na mene da sam na mišici osetio njene čvrste grudi. Znao sam da je stidljiva ali ovo me je palilo. Kroz zezanje primakao sam se da joj nešto kao šapnem o društvu ali sam joj prošaptao: „Ideš samnom, noćas si moja. “ Samo me pogledala i osmehnula se.


Društvo je bilo sve veselije, Miki se zezala sa mojim dobrim prijateljem za kog sam znao da je lud ko struja al i da u gaćama ima čudovište od preko 25 cm. U jednom momentu kad su svi pevali i igrali iskoristio sam momenat i povukao Miki u stranu, rekao sam joj da me sačeka napolju i da mi da ključeve od kola. Prišao sam Miki, pripio se uz nju i uhvatio je jednom rukom za čvrsto dupe. Šapnuo sam joj da ga dobro iskoristi i da ne čeka Micu i gurnuo joj u ruku Micine ključeve od kola.


Mica me je čekala na parkingu. Bez reči sam je poveo do kola i otvorio joj suvozačeva vrata. Sela je a bele tanga gaćice su blesnule ispod haljinice. Vozio sam lagano jer sam malo popio i nisam hteo da me murija zaustavi. U jednom momentu spustio sam ruku na njenu glatku butinu a ona se lagano stresla. Video sam da je željna muškog dodira, ali i malo ukočena. Lagano sam krenuo rukom naviše, uz čvrstu butinu i došao do ruba haljinice. Pomerio sam ga i ukazale su se bele svilene tangice koje su bile već vlažne. Pružila je ruku i uhvatila me za alatku upravo kad smo stali pred zgradu.


Poveo sam je, ustrčali smo uz stepenice. Čim sam zatvorio vrata pala mi je u zagrljaj i počeli smo da se ljubimo. Povukao sam joj haljinicu nagore i uhvatio je za čvrsto dupe privlačeći je da oseti koliko sam napaljen. Prošaputala mi je da nije iskusna i da hoće da je svemu naučim. Znao sam da je Miki tu umešala prste.


Povukao sam je u sobu i gurnuo na krevet. Pala je na ledja sa podignutim nogama a bele tange su sevale. Sagnuo sam se, raširio joj podignute noge i glavom uronio među njih. Tangice su bile skoro providne od njenih sokova, pomerio sam ih u stranu i lagano liznuo navlaženi pičić. Stresla se od napaljenosti. Lizao sam je polako i uživao u reakcijama njenog tela koje se uvijalo, trzalo na svaki dodir. Krenuo sam zešće, da se igram klitorisom a iz nje je su curili sokovi. U jednom momentu mi je stegla glavu butinama a rukama mi je gurala u ribu, zgrčila se i počela da svršava glasno. Svršavala je dugo, tresla se i grčila. Nastavio sam lagano da je ližem dok se smirivala, a zatim se povukao i legao pored nje. Pogledala me, privila se uz mene i prošaputala: „Hvala ti, ovo nisam nikada doživela. “


Nasmejao sam se i odgovorio joj da ima još mnogo toga da isproba. Protegla se mazno i gurnula me na leđa. Spustila se lagano dole, plava kosa joj se rasula po mom trbuhu i osetio sam njen jezik na mom glaviću. Lagano ga je lickala, ispitivala. Prolazila jezikom od glavića prema jajima i nazad. Pomerio sam joj kosu u stranu da mogu da gledam šta radi. Pogledala me u oči, a onda ga je obuhvatila usnama i usisala ga duboko u usta. Zabacio sam glavu i uživao. Ona ga je pušila, lizala, gutala da sam imao osećaj da kurac odavno nije imala. Osetio sam da sam blizu svršavanja pa sam je prekinuo. Podigao sam joj glavu, poljubio je žestoko i gurnuo je na leđa. Prihvatila je šireći noge a ja sam ga namestio na ulaz ribice.


Ušao sam polako, osećao sam koliko je uska i vrela. Mirovala je i tiho ječala. Osećao sam kako je širim, dok nisam ušao do kraja. Lagano sam ga krenuo da je jebem, hteo sam baš da uživa. Kada sam video da se potpuno opustila počeo sam da ubrzavam a ona da odgovara lagano izdižući karlicu. Ritam je postajao sve brži i brži a ona sve glasnija. Zakucavao sam se kao mašina u nju, a ona se karlicom dizala i dočekivala me. Trajalo je dugo i osetio sam bar dva puta da svršava ali samo po njenim grčevima i kricima. Osetio sam da sam i ja na kraju, naglo sam ga izvukao i počeo da špricam po njenom telu. Mlazevi su išli i do grudi a jedan je završio i na bradi.


Pao sam pored nje na ležaj, noge su mi se tresle od iscrpljenosti.


Ležali smo, ona se ponovo privila uz mene, stavila glavu na moje rame a ja povukao prekrivač preko nas.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija