Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Milena u sendviću

Do nedavno nikad nisam imao iskustvo u troje, a ovo mi se desilo sasvim spontano sa najboljim frendom i jednom curom koju smo upoznali u jednom noćnom klubu. Zvala se Milena i u prvom momentu nam se činila kao jedna od onih sponzoruša koje traže bogate frajere koji će ih izdržavati, ali nakon nekog vremena u razgovoru shvatili smo da je jako inteligentna i pametna cura koja je trenutno na zadnjoj godini fakulteta, pravo, te se plešući u klubu dodatno financira.

Sama je rekla da je imala nekoliko nemoralnih ponuda od pojedinaca, pa joj se čak i gazda kluba par puta obratio sa nekim savjetima da ode i 'udovolji' stalnim i VIP mušterijama, ali mu je ona odbrusila da si nađe neku drugu za to, a ne nju. Tako smo saznali da joj je ovo zadnji vikend u klubu jer joj gazda više ne želi produžiti ugovor, baš zbog te njene odluke da ne udovolji njegovim stalnim gostima i VIP klijentima.

Inače, Milena je bila žena za kojom bi se i mrtvi okrenuli, a ne dva muškarca kao moj frend Tibor i ja. Tibor je bio onaj tip muškarca koji bi mogao odraditi bilo koji posao kao maneken ili fotomodel, dok sam ja bio više onako kao neki grubijan sa trodnevnom bradom i rabijatnim pogledom. Obojica smo se bavili sportom, veslanjem konkretno, ali smo tada bili bez cura, te vidljivo napaljeni za svakom ženskom stražnjicom koja bi prošla kraj nas. A Milena je bila cura oko koje se valjalo potruditi. S obzirom da smo i Tibor i ja završili fakultete, nismo bili zatucani kreteni koji ne bi znali normalno razgovarati, a da nije samo sport, iako nas je Milena iznenadila svojim poznavanjem sporta, naročito košarke, muške, naravno. Pratila je ona i vaterpolo i odbojku, ali ne i nogomet. Zbog stereotipa koji je tamo vladao o nogometašima i praznoglavim manekenkama. Čak nas je iznenadila i poznavanjem veslanja, jer je hrvatsko veslanje bilo u nekakvom usponu, naročito na olimpijskim igrama. Kao što sam već započeo, Milena je bila komad. Duga crna kosa, tamne oči, punije usne koje bi naglašavala tamnocrvenim ružem za usne, vitko i visoko tijelo sa lijepom čvrstom guzom i čvrstim trojkama sa velikim bradavicama. Odjevena u kratke vruče hlačice na mrežaste čarape i kratki svileni topić budila je trnce u gaćama. Nakon još jedne ture plesa je došla za naš stol gdje se već naveliko udomaćila sa nama dvojicom. Malo je reći da smo postali nekako prisni, a kad je sad stigla za stol nakon plesa, sa svojim prijedlogom, postali smo i više od toga:

- Nego.. ja uskoro završavam pa možemo do mene doma? -rekla je i pogledala nas obojicu, a mi smo se pogledali i kimnuli jedan drugom, pa je Tibor rekao:
- Nema problema..
- Super, ionako sam sama doma jer mi je cimerica odsutna do utorka, nekakav smrtni slučaj u obitelji, šta ti ja znam.. -rekla je derući nam se na uši jer je muzika tutnjala.

Popili smo do kraja, platili i otišli van, a ona nam se pridružila za nekih petnaestak minuta pokupivši svoje stvari, te sad odjevena u traperice i kožnu jaknu. Nakon dvadesetak minuta vožnje došli smo do njenog unajmljenog stana, tj niske prizemnice na periferiji grada, a kako je rekla, gazde su bile negdje u Njemačkoj. Nije ih nikad vidjela jer je unajmila preko agencije za nekretnine, te je samo radila uplate mjesečno na račun u banci. Zavalili smo se u dnevni, pa je Milena upalila TV i rekla da se odmah vrača, a onda došla sa bocama pive i nekim grickalicama, te opet nestala. Pojavila se nakon petnaestak minuta u svilenom kućnom ogrtaču i vidljivo mokrih vrhova kose, te bez šminke na očima. Njene sise su se ocrtavale na onom ogrtaču i naši kurčevi su počeli rasti, pa se Tibor promeškoljio i prebacio nogu preko noge, a ja sam nekao navukao košulju preko svojih prepona. Milena se pravila kao da ništa ne vidi, ali nam je otežavala situaciju iz sekunde u sekundu kad se nagnula da dohvati sa stolića one grickalice, pa su joj se sise vidjele kad se rastvorio kućni ogrtač. Ja sam samo gutao knedle, a Tibor je zinuo kao som, dok se Milena zavalila u trosjedu grickajući polako onaj štapić, pa nas je pogledala i samo se nasmješila. Zatim je polako ustala dopuštajući da se onaj ogrtač potpuno otvori i vidjeli smo da je potpuno gola ispod njega, te da je dolje potpuno obrijana. Prišla je Tiboru koji je sjedio u fotelji do nje i popela se na naslone i privukla mu glavu do svoje pice, a onda prstom pozvala mene da ju obgrlim s leđa i da joj milujem sise. Sad smo se ona i ja ljubili dok sam joj ja mijesio sise, a Tibor joj je lizao picu. Stenjala je glasno uživajući dok nam je mrsila kosu, a onda sam joj povukao onaj ogrtač na pod, da bi ostala potpuno gola pred nama. Odmaknuo sam se i skinuo sve sa sebe, pa sam sad stajao gol sa napetih dvadeset centimetara užarenog kurca. Milena se obliznula i sišla sa Tibora, pa se klekla ispred mene i počela mi pušiti i drkati kurac. Dotle se Tibor skinuo i sad je i on prišao k Mileni, pa je sad naizmjence drkala i pušila oba kurca. Tiborov je bio duži od moga, ali bitno uži dok sam ja imao jako široki kurac.

Nakon dugog pušenja i drkanja je ustala i povela nas obojicu do svoje spavaće sobe gdje je bio veliki bračni krevet, pa me natjerala da legnem na leđa i onda se popela na mene i polako namjestila kurac u svoju picu, te sam osjetio kako je mokra, uska i vruča, a Tiboru je nešto šapnula na uho, pa se sa smješkom izgubio do kupaonice i vratio se sa lubrikantom i mazao je svoj kurac. Namignuo mi je i popeo se na krevet, a Milena je stala malo sa mješanjem na mom kurcu i spustila se skroz na mene, dok se Tibor smjestio iza nje, a ja sam osjetio njegove prste koji su mazali njen šupak i ulazili u njega, dok je Milena sklopila oči i grickala donju usnicu, te je bilo očito da uživa u ovome. Nakon toga Tiborovi prsti su nestali, a na svom kurcu sam osjetio kako se njegov ugurava u Milenin šupak. Čudan osjećaj, moram priznati, ali kad sam vidio kako je Milena napravila prvo grimasu od bola, a onda takvog zadovoljstva nisam ništa rekao već sam se prepustio. Ubrzo smo se počeli obojica zabijati u nju, ali smo prvo morali uskladiti naše pokrete, a kad smo to napravili, sve je krenulo kao po špagi. Zabijali smo kurčeve naizmjence u njene obje rupice, a Milena je samo stajala i povremeno bi zajecala od sreće i ugode, a uskoro je i svršavala špricajući kraj mog kurca sokove. Nismo ih vadili niti jedan ni drugi, već smo samo nastavili sa zabijanjem u njenu picu i šupčić. Svršila je dva puta, a onda je Tibor ubrzao, pa sam ja stao i osjećao njegova jaja kako lupaju po mojima dok se zabija u njen šupak i onda se počeo trzati sa tako komičnom facom, da sam se skoro nasmijao, ali je onda izvukao kurac van iz njenog šupka i Milena se počela nabijati na mene, da sam nakon minute ili dvije i ja počeo svršavati, a to sam napravio u njenu picu, jer se nabila do kraja kad je shvatila da ću svršiti. Ispraznio sam se skroz u nju, a ona se polako ustala i legla na leđa raširenih nogu, pa smo vidjeli kako su joj pica, a i guza pune sperme. Pozvala nas je do sebe i sad smo svaki sa svoje strane stavili kurčeve na njeno lice i ona ih je lizala mijeseći nam jaja, a onda ih je počela drkati.

Ubrzo je ustala i klekla je isped mene naprčivši se prema Tiboru, pa mi je počela gutati kurac, a Tibor ju je primio za bokove i zabio joj kurac u picu. Jebao ju je žestoko nabijajući se u nju, a pritom se ona nabijala ustima na moj kurac. Sad smo se tako izmjenivali narednih dvadesetak minuta dok joj prvo ja nisam svršio u usta, a onda i Tibor u picu. Nakon toga smo ležali pomalo iscrpljeni na krevetu, a ona je rekla da ostanemo prespavati, te smo to i napravili, samo smo se svi zagrlili i pozaspali.

Ujutro, tj negdje oko 11 sati, se prvo ona probudila, pa je i nas probudila, te smo svi otišli pod tuš i tamo se trljali međusobno, a onda se vratili u sobu i napravili još jedan 'sendvić', samo što sam ju ja ovaj put guzio, a Tibor joj je punio picu. Nakon toga smo Tibor i ja otišli uz dogovor za ponovni dolazak, a ona je rekla da bi mogla nagovoriti frendicu za grupnjak, ali da će nam javiti nakon što smo razmjenili brojeve mobitela. Sad čekamo odgovor i dogovor za vikend.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija