Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Milf iz pekare

Završio sam za pekara sad sam počeo raditi u jednoj velikoj pekari, noćni rad, ali i dobra plaća, pa se nisam nešto ni bunio. Još sam izlazio van, što nije bilo ni čudo, jer sam imao samo 20 godina i pun energije, ali sam zato znao koji put i zakunjati pri kraju smjene.

Bio sam najmlađi u cijelom pogonu, a kako mi se činilo i najneiskusniji u svemu, pa tako i u seksu. Nikad se nisam baš palio na starije žene, a to su za mene bile već one od trideset godina. Međutim, ubrzo sam otkrio da od takvih mogu puno naučiti baš po pitanju seksa. Trenutno sam pokušavao zbariti jednu studenticu koja je bila na drugoj godini prava, ali se držala kao da joj je pica od zlata, pa ju moj kurac nije smio ni taknuti. I tako sam bio isfrustriran, što bi rekli 'Sperma mu udarila iz jaja u glavu', pa se to očitovalo i na koncentraciju na poslu. Radio sam takve greške da je to bilo nemoguće za gledati. Tada me pod svoje uzela Đurđa, žena od 37 godina, majka troje djece, ali bujnih oblina, niža od mene za glavu, te me počela drilati.

Te ovo ovako, te ono onako, te donesi ovo, ono, ma dobro da nisam morao i auto joj točiti i prati prije nego bi išla doma. Trajalo je to dobra dva mjeseca, pa sam već pomalo počeo mrziti posao koji sam radio. Međutim, Đurđa je to smatrala dobrom distrakcijom od bludnih misli jer jednostavno nisam stigao misliti na seks i mlade studentice. Dapače, sve sam češće zamišljao kako bih sad Đurđu iz osvete dobro naguzio na onoj klupi za valjnje tjesta. Ne znam kako je to funkcioniralo, ali sam imao osjećaj da te starije žene ili kako smo ih zvali milfače, imaju neko posebno osjetilo da nanjuše kad netko ima pik na njih. Možda je moj ukručeni kurac dao njoj do znanja dok sam mijesio one okruglice tijesta od kojih su nastajali kruh i razna peciva, pa sam zamišljao kako mijesim njene sise, a kurac je ocrtavao moje misli, te je Đurđa sa zanimanjem promotrila nabreknuče na mojim hlačama. Bio sam napet narednih sat vremena dok me nije poslala na pauzu, pa sam otišao do garderobe kako bi se olakšao na wc-u. Nisam ni zatvorio vrata kad su se otvorila vrata i ušla je Đurđa:

- Čekaj micek, da ti teta Đurđa pomogne.. -nisam stigao ništa reći, a Đurđa se već ugurala samnom u wc, pa se odmah uhvatila za nabreklinu na mojim hlačama- .. uuuuu.. baš je tvrd.. mmmm.. sad će tebi teta Đurđa olakšati napetost.

Ja sam stajao kao kip i nisam ništa rekao, a nisam se ni micao, dok se Đurđa sjela na školjku za wc i otkopčala mi hlače, te ih spustila na niže, da bi mi oslobodila kurac još je povukla i gaće niz noge, a onda lagano krenula usnama i jezikom uz kurac do glavića, dok je rukama lagano stiskala jaja. Nisam više gledao što radi, ali sam samo osjetio toplinu na svom nabreklom kurcu i znao sam da mi je kurac duboko u njenim ustima. Čuo sam kako ga usisava i kako grglja dok ga je gutala do kraja, a tada sam eksplodirao i zalio joj grlo spermom. Zagrcnula se i pustila mi kurac, tako da su zadnji mlazevi sperme završili na njenom licu, a ona je samo uspjela zažmiriti. Kad sam prestao špricati uzela je papir i obrisala si lice, a kad je vidjela da mi kurac i dalje stoji uspravno samo se nasmješila i oblizala mi glavić, pa se uspravila i rekla:

- Micek moj, vidim ja da ti možeš još, pa buš mi lepo i pičkicu napunil sa svojim tvrdim kurcem.. -tu se okrenula i skinula si hlače i gaćice, te se naguzila prema meni.

Ugledao sam široko dupe sa ne baš dlakavom picom koja je već bila sa poluraširenim usminama spremna za moj napeti kurac. Polako sam se malo sagnuo i namjestio glavić između usmina i polako gurnuo. Ušao je bez problema do pola, a onda sam se uhvatio za njene bokove i počeo joj ga zabijati. Dahtala je i poskakivala svaki put kad bi moja jaja udarila u njenu picu, a ja sam ga zabijao baš kao iz osvete. Stenjala je sve glasnije, pa sam pomislio da bi netko mogao i naići, ali srećom nije bilo baš puno muških, pa smo bili nekako sigurni.

Jebao sam ju zdušno dobrih petnaestak minuta dok nisam počeo svršavati. Nisam ga ni vadio, već sam se praznio duboko u njenu picu, nabijajući ju na svoj kurac do jaja. Đurđa je lagano vrisnula kad sam se zabioi do kraja u nju i zabio joj prste u bokove, ali se nije bunila. Kad smo se malo smirili i razdvojili kurac mi je bio opušten, a sve rijetke dlake oko njega sljepljene od njenih i mojih sokova, pa sam uzeo ručnik i otišao do umivaonika, pa si obrisao sve oko jaja i kurca. Đurđa se samo obukla, oprala ruke, poljubila me i otišla van rekavši mi da požurim.

Došao sam nakon nekih pet minuta, a sad su mi Jelica i Katarina, žene koje su radile sa nama samo namignule i nakesile se, pa sam shvatio da im je Đurđa rekla šta je bilo. Zacrvenio sam se isti tren, ali sam sad gledao na njih malo drugačije. S obzirom da su sve bile nekako istih godina, osim Katarine koja je imala 42 godine. Sve su bile iskusne žene, pa sam ih sad kriomice škicao i konačno zapazio da sve imaju bujne sise i lijepe stražnjice. Jedino je Jelica bila moje visine, a Katarina i Đurđa su bile niže. Izgleda da su znale o čemu razmišljam, jer me je Jelica pozvala da joj pomognem mjesiti tijesto, a kad sam došao i stao kraj nje, rekla je:

- Ne tako.. -pokazala mi je da stanem iza nje i primila moje ruke, pa ih stavila na svoje sise i rekla- .. e sad uhvati moj ritam i mijesi.

Bogami sam ih mijesio, a kako se naginjala naprijed nazad, tako se i moj kurac trljao o njenu guzu, pa nije trebalo dugo da mi se digne i postane tvrd, što je Jelia itekako osjetila, baš kao i ja njene tvrde bradavice. Nije trebalo dugo da Jelica prekine posao, a Đurđa uskoći na njeno mjesto dok me je ona vodila prema garderobi. Ponovo sam se našao u onom istom wc-u i ponovo ona ista situacija, jedino što se Jelica nije mučila sa pušenjem mog kurca već se odmah skinula i naguzila se prema meni. Ona je imala potpuno izbrijanu picu i mesnatiju picu za razliku od Đurđine. Kao i kod Đurđe i u Jeličinu picu mi je kurac samo skliznuo, jedino što je ona htjela da ju nastavim držati za sise umjesto za bokove, pa sam ju sad tako jebao. Jebali smo se nešto manje od pet minuta kad smo oboje počeli svršavati. Punio sam joj picu svojom spermom dok su se njeni sokovi slijevali niz moja jaja i noge, a bradavice su joj bile poput kamena tvrde i napete. Okrenula se i poljubila me direktno u usta, a onda se brzo spremila i otišla van, dok sam se ja polako oblačio sjećajući se nekako iskorišteno, ali opet, bilo mi je i drago, a kako sam kasnije čuo od cura to je bio samo početak, jer mi je Katarina na odlasku rekla da se dobro odmorim za sutra, jer je ona nezasitna po tom pitanju. Koliko je nezasitna, to sam otkrio već narednu večer, ali o tome u drugoj priči.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija