Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MILF iz susjedstva

Volim vruća ljeta u kojima su temperature ekstremno visoke. Možda nije najugodnije za podnositi ali zato imam osjećaj da žene tada izgube svaki kompas pogotovo kada izlaze iz kuće samo nešto kratko obaviti. Često nose na sebi prekratke haljine iz kojih sve ispada, grudnjake ne nose a od znoja je sva odjeća pripijena i ocrtava im obline. Jedno od takvih ljeta je bilo i ovo zadnje. Vrućine su bile nesnosne i izlazili su samo ljudi koji su morali zbog nečeg neodgodivog. Ja sam proklinjao sam sebe jer nisam na vrijeme montirao klimu te sam lagano umirao pod ventilatorom. Ustao sam do hladnjaka pogledati da li ima nešto za popiti ali na moju žalost moja lijenost me koštala i u njemu nije bilo ništa. Odlučio sam skočiti do lokalne trgovine. Bilo je 6 popodne ali je bilo još uvijek skoro 40 stupnjeva.

Navukao sam na sebe kratke hlače bez gaća, staru majicu i natikače. Vukao sam se niz cestu tražeći hlad do 200-tinjak metara udaljene trgovine. Ušao sam unutra a klimatizirani prostor je dao malo živosti koja mi je trebala. Šetao sam 10-ak minuta u krug po trgovini samo da dođem sebi. Zgrabio sam zatim iz hladnjaka prvo što sam dohvatio i krenuo nevoljko iz trgovine. Izašao sam van i toplotni udar me vratio u realnost. Skrenuo sam iza ugla i krenuo prema doma. U hladovini ispod drveta sam ugledao susjedu sa psom. Nastojao sam je izbjeći kad mogu jer sam jedno vrijeme bio s njenom kćeri i nisam znao da li ona zna išta o tome. Ovaj puta nisam to uspio izbjeći jer me spazila. Ljubazno me pozdravila. Pozdravio sam i reda radi komentirao vrućinu. Rekla je nemoj mi spominjat, muž i kćer su na more otišli a meni su ostavili psa koji je baš sad navro van nije mogao sačekati još dva sata.

Pod klimom mi je bilo sasvim uredu a sada će me toplotni udar opaliti. Pružio sam joj hladan sok, na što se zahvalila i rekla rado ali znoj će još više iz mene krenuti. Pogledao sam je i zbilja je znoj curio s njenog ćela u potocima. Bila je u kasnim 40-tim ali se fantastično držala. Imala je plavo smeđu kosu zavezanu u punđu koja je bila vidno mokra od znoja. Znoj se cijedio niz njeno još uvijek mladoliko lice na kojem su dominirale njene prodorne plave oči. Poneka kapljica znoja je našla i svoj put dalje prema njenom tijelu. Imala je na sebi neku tanku cvjetnu ljetnu haljinu koja joj je sezala jedva do pola bedara. Bila je već lagano natopljena znojem i pripijena uz njeno tijelo koje je imalo koju kilu viška ali za njene godine je izgledalo savršeno. Pogotovo su se isticale njene masivne sise koje su vjerojatno solidna petica i unatoč tome što nije imala grudnjak nisu izgledale pretjerano obješeno.

Iskreno nisam mogao skinuti oči s njih. Samo sam nešto brbljao o tome kako ona bar ima klimu a da se ja vraćam u saunu od stana. Konačno rekla je kada je vidjela da je pas obavio nuždu. Krenula je otrgnuti vrećicu ali su joj one ispale iz ruku. Sagnula se pokupiti ih i u tom momentu sam kroz otvor haljine imao pogled na njene sise. Mislim da su mi sline same krenule. Jedva sam skupio snage da odvratim pogled kada se uspravljala. Napravila je par koraka prema mjestu gdje je pas obavio nuždu i putem je govorila, znači ti jadan nemaš ni klimu. Šta kažeš na ideju da dođeš sad kod mene pa da popijemo kavu i rashladiš se malo dok ne zahladi vani. U tom momentu se sagnula pokupiti izmet a kratka haljina se podigla i otkrila mi pogled na njenu guzicu i pičku kao na dlanu. Jasno se moglo vidjeti da je prilično dlakava što me dodatno napalilo.

Prihvatio sam poziv bez razmišljanja.

Živjela je blizu mene i vrlo brzo smo bili kod njih u stanu. Ušli smo u dnevni boravak i rekla je evo sjedni raskomoti se. Sjeo sam u neku udobnu fotelju koja je gledala na ogroman televizor. Pristavila je vodu za kavu i dodala mi daljinski od klime i tv-a. Evo pa namjesti kako ti paše i molim te pripazi na vodu ja se moram samo brzinski bacit pod tuš. Stavio sam klimu na najnižu temperaturu i okrenuo neki nasumični kanal. Uživao sam u valu hladnog zraka. Uskoro je voda zakipila pošto nje nije bilo zakuhao sam kavu. Nakon nekih 15 min se pojavila zamotana u ručnik koji je bio još kraći od haljine. Nadam se da ti ne smeta samo da se malo osušim pa ću se obući. Sve uredu rekao sam. Sjela je na kauč preko puta mene i prebacila nogu preko noge.

Nisam mogao skinuti pogled s nje i ne znam niti o čemu smo pričali. Moj kurac je bio već polu krut i mislio sam da je dobro što imam široke kratke hlače na sebi pa se to baš i ne vidi, ali sam zaboravio da nemam gaće. Sjedio sam razvaljen na fotelji bez da sam bio svjestan da cijelo vrijeme kroz nogavicu ima pogled na moj kurac. U jednom trenutku je krenula prekrižiti noge na drugu stranu i tada je u momentu pred mojim očima sijevnula njena pička koja je sad bila sasvim obrijana. Prošlo mi je kroz glavu sigurno je zato toliko bila u kupaoni i mora da nešto očekuje. Sad sam već postao tvrd do kraja. Gledala je izravno u mene i rekla vidim da moja kćer nije ništa pretjerivala. Zbunjeno sam pitao u čemu to. Pa zbilja imaš fantastičan kurac. Ostao sam zatečen. Ajde ne budi sramežljiv rekla je i skinula ručnik sa sebe.

Bila je potpuno gola nasuprot mene i raširila je noge da joj mogu vidjeti matoru pičku u punom sjaju. Izvadi ga da ga vidim. Bez pogovora sam ga izvukao van iz gaća. Mmmm rekla je. Drkaj ga. Počeo sam ga lagano navlačiti. Ustala je s kauča i prišla meni. Kleknula je na pod i svukla sve s mene. Stavila ga je u usta i počela pušiti. Fantastično je to radila i naizmjence se igrala jezikom i zabijala ga u grlo. Rukama sam joj stiskao glavu na njega. Nije prošlo ni pet minuta a ispraznio sam jaja duboko u njenom grlu. Stisnuo sam joj glavu na njega i nisam puštao dok nije sve iscurilo u nju. Popustio sam stisak a ona je povukla glavu sve do glavića kojeg je nastavila lizati i cuclati i ubrzo sam opet bio krut. Ustala se ispred mene i ja sam se prignuo, primio je rukama za guzove i privukao njenu pičku ustima.

Lizao sam je nekoliko minuta li je bila toliko vlažna da sam je morao osjetiti na kurcu. Popela se na fotelju i zajahala me. Uz malo truda ubrzo je nasjela na kurac do jaja. Zažvaljila me i počela miješati na kurcu. Prešao sam na njen vrat i polako se spustio na sise. Dražio sam joj bradavice s jezikom. Bile su jako osjetljive. Zatim sam ih mijesio rukama. Bile su tako podatne. Zgrabi me za dupe rekla je. Primio sam njeno podatno dupe i čvrsto ga stegnuo i raširio. Gledala me u oči i krenula se nabijati na kurac. Rukama sam joj pomagao da se što čvršće nasadi na kurac. Curilo je sve iz nje dok se nabijala jače i jače i jače. Počela je vrlo brzo svršavati ali nije prestala s nabijanjem. Izdržao sam desetak minuta kada sam joj rekao svršit ću siđi s mene. Samo se nasmijala i nastavila.

Nabijala se dok sam svršavao u nju. Nije stajala niti nakon što sam svršio. Samo je nastavila dok je moj kurac još bio tvrd. Počela je svršavati i usporila te s par laganih trzaja stala. Nalonila se na mene i puhala mi u uho. Moj kurac je splasnuo i ispao iz nje. Osjetio sam kako se vrela sperma cijedi iz njene pičke po meni.. .

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija