Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Milf u hotelu

Odavno sam imao želju imati seks s nekom nepoznatom milfarom, najbolji i najjednostavniji način da to ostvarim bio je upoznati se s nekom milfarom preko interneta. To sam i učinio, otvorio sam profil na jednoj internetskoj stranici za upoznavanje, stavio par provokativnih sličica, dodao jednostavan opis tipa:"dečko od 26 godina, sportske građe traži iskusniju ribu za dopisivanje i druženje", odabrao sam nekoliko milfača koje su mi se činile jebeno dobre ribe za svoje godine i započeo s dopisivanjem. Nakon nekoliko tjedana dopisivanja s dvije milfare - Sanjom i Ninom - kako su se zvale na chatu - uspostavio sam odličan odnos, kroz dopisivanje s nijima bilo je vidljivo da su obje željne jebačine i ubrzo sam s obje dogovorio sastanak. Prvi sastanak dogovorio sam sa Sanjom, milficom od nekih 42 godine, udanoj za nekog bankara koji ima brdo love, ali očigledno ju loše jebe. Vikend nakon Sanje dogovorio sam sastanak s drugom milfarom - Ninom, ali o vikendu s Ninom neki drugi put. Sa Sanjom sam se dogovorio da ćemo se naći petak navečer u jednom hotelu u samom centru grada, jer joj je muž taj vikend na službenom putu te je ona je trebala doći doći ranije i čekati me u sobi.

Taj dan sam bio preuzbuđen, gotovo cijelim putem do hotela kurac mi je bio tvrd kao kamen jedva čekajući akciju, a kada sam došao pred vrata sobe adrenalin je postao sve jači, pokucao sam i ubrzo su se vrata otvorila. Na vratima se pojavila Sanja zaogrnuta samo ručnikom, uživo je ta milfača bila još zgodnija, brineta s jebeno dobrom guzicom i sisama, jednom rukom je držala vrata dok je drugom rukom ručnikom sušila svoju mokru kosu.
"Ti si sigurno Filip" - tako sam se ja zvao na chatu, "hajde uđi slobodno"- rekla je uz pohotni smješak. "Vi ste Sanja, drago mi je da se konačno uživo upoznajemo" - izgovorio sam to svlačući je pogledom. "Ma molim te, zar ćeš mi sada govorit vi" - pomalo uvrijđeno odgovori, ali na kraju se nasmije. "Hahaha, naravno da neću Sanja, bit ćemo cijelu večer ja na ti i ti na meni" - "Hahaha, zbilja si duhovit, možeš se istuširat ako želiš čisto da se opustiš, a ja ću te pričekati u krevetu" - poslušao sam je i na brzinu se istuširao dok me ona gola čekala na krevetu. "Ooo, pa mogli bi počet polako da vidimo što mladić tvojih godina zna" - odmah sam se bacio na posao. Počeo sam je ljubit polako spuštajući se preko vrata do njenih ogromnih sisa oblizujići joj bradavice, a zatim preko trbuha do njene vlažne pičke koju sam počeo polako lizat "ohhhhhhhhhh, mhhhhhh" - uzdisala je sve jače kako sam pojačavao tempo ližući i grickajući njenu vlažnu pičku, a ona me rukama primila za kosu i nabijala mi glavu na svoju pičku "ahhhhha, ooo da samo tako nastavi mhhhhh da" - bila je blizu vrhunca, pa sam joj nabio prst i počeo je prstenjačit sve dok nije po prvi puta svršila, zadovoljno glasno uzdišući "ahhhhaaa, mhhhh, ovo već godinama nisam doživjela, sad si ti na redu". Ustali smo se, a ona mi je skinula ručnik koji sam imao oko struka i polako mi ga počela pušit, jednom rukom je držala kurac dok je jezikom oblizivala glavić, a drugom je nježno češkala moja jaja, stvarno je radila čuda s tim jezikom, "mmhh samo tako nastavi" rekao sam dok sam je rukama držao za glavu. Sve je brže gutala moj kurac, a kad bi došao blizu vrhunca usporila bi i počela mi jezikom lizat jaja, a onda bi ga ponovo stavila u usta i nastavila ga dalje pušit, do kraja više nije bilo pauzi svršio sam joj prvi put u usta i po licu uz nevjerovatan osjećaj "ohohhhhh zbilja si odlična u ovome" - pohvalio sam je dok je ona još oblizivala spermu sa mojeg kurca i svojeg lica - na što se ona nasmiješila i odgovorila mi:"čekaj, polako, nisi još sve vidio imamo još dosta toga za obavit".

Tako je i bilo, navukla mi je kondom na kurac i krenuo sam je jebat u pičku "ahhhhhh, ohhhhhhh" - sve je više i jače uzdisala "hajde, jačee ga nabi jačee jačeee, to to to mhhhhhhh da da daa", a ja sam sve jače nabijao svoj kurac u njeno još uvijek vlažnu pičku sve dok nisam po drugi put svršio. Tada sam ja legao na leđa, a ona je zajahala na moj kurac i počela se nabijat na njega sve brže i brže dok su njene sise poskakivale čvrsto sam ju primio za guzicu "ahhhh, nemogu više skakat, svrši mi otraga" - rekla je sva uspuhana i u uzdisajima. Naprčila je svoje dupe, a ja sam joj ga ponovo počeo nabijat samo ovaj put u guzicu "aaaaahhhhhhhhh, mhhhhhh, jačee jačeee jačee samo ga nabi, too tako je jače jače jačeee" - njeni povici djelovali su silno motivirajuće te sam joj razvaljivao dupe najjače što sam mogao te sam po treći put svršio. "Mhhhh ovo je bilo jako dobro, napravit ćemo malu pauzu, pa opet na posao, na kraju svega imamo cijeli vikend pred sobom i želim ga dobro iskoristit s tobom jer već dugo nisam imala ovakav seks" - zadovoljno se smijala, dok sam ja zamišljao koliko će zapravo biti dug ovaj vikend, na kraju je jako brzo prošao ispunjen najboljim seksom koji sam imao do tada, mislio sam hoću li ikada više ponoviti ovako nešto, a onda sam se sjetio da sljedeći vikend imam dogovor s Ninom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija