Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Milfača na mom

Imam 27 i nekako me uvijek pale starije žene, 30 i plus godina. Tako sam naletio na Sanju, ženu od 40 godina koja je radila u privatnom marketu 50 metara niže od moje kuće gdje sam živio sa starcima.

Sanja je bila vitka crnka, malo niža od mene. Udara, imala sina od 10 godina i jako jebozovna. Sise je imala trojku i jako lijepu guzu, a od starijih susjeda sam čuo da joj kurac viru iz očiju i da voli debele i izdržljive. Tu sam sebe našao, jer sam imao solidnu dvadesetku i povećeg obujma. Samo, kako joj dati do znanja da bi ju jebao?

Skoro mjesec dana sam se vrtio kao mačak oko vruće kaše oko nje, u marketu i nikako da na samo ostanem, a ona se samo smješkala kao da je znala na kakvim sam mukama. A onda je ona preuzela stvar, doslovno, u svoje ruke.

Dan kao i svaki drugi, kupovina za starce, a ja se malo zagledao u nešto i nisam ju skužio iza sebe. Tiho mi je prišla i uhvatila me za kurac:

- Ooo.. Pa netko više nije tako mali.. . - rekla je uz ne malo oduševljenje onim šta je uhvatila, a nije ispuštala iz ruke.
- Ovaj.. ovaj.. ja.. - zamuckivao sam kao da me uhvatila u krađi i zvjerao oko sebe shvativši da smo sami u dućanu.
- Dobro da se on nije stisao od straha, kad si se već ti.. - govorila je i stiskala mi kurac preko kratkih hlača i gaća, a ovaj je samo postajao sve tvrđi - Mmmm.. baš bi mi sad pasao jedan ovakav..
- Ovaj, gospođo Sanja.. - napokon sam progovorio podosta suhog grla- šta ako neko naiđe? ? ?
- Opa, pa ti znaš pričati! ! - rekla je sa smiješkom od kojeg sam umalo svršio u gaće, a ona je pogledala okolo i nastavila-Imaš pravo.. navrati ti meni oko 18 sati kada zatvaram, pa da popijemo po pivicu, ha?
- Može.. - pristao bi na sve tada.

Otišao sam kući mokrih gaća i polukrutog kurca, pa do 18 bio kao na iglama. Sva puta sam se tušira, jer sam bio nervozan kao mlada pred svadbu. Čim je bilo blizu 18 sati otišao sam do marketa, a Sanja me odmah poslala u mali priručni ured gdje se nisi mogao pošteno ni okrenuti. Čekao sam unutra nekih petnaestak minuta dok je ona pozatvarala i pospremila sve, a onda došla veselo u ured gdje je postalo još uže. Skidala je onu kutu i ostala u grudnjaku i minici, a onda je skinula i nju, pa me pogledala i shvatio sam da se moram skinuti. Brzo sam otkopčao hlače dok je ona skinula grudnjak, a pogled na njene gole sise mi je digao kurac i napeo gaće, što joj je izmamilo osmijeh. Sama je povukla moje gaće niz noge i kurčina se slobodna klatila lijevo desno, a ona mi je rekla da legnem na pod. Pogledao sam na onaj tapison i malo se nećkao, a onda poslao sve k vragu i legao. Čim sam legao skinula je tangice i ugledao sam njenu pičku sa tankom crtom crnih dlačica na brežuljku. Opkoračila me i sjela mi pičkom na lice. Mirisala je na znoj, mokraću i njene sokove, najbolji koktel mirisa za mene.

- Liži me.. - zapovijedno je rekla i počela se trljati po mom licu.

Ja sam samo isplazio jezik i ona se trljala. Držala se jednom rukom za mali stol, a drugom mi drkala kurac. Uzdisala je sve jače i ubrzavala tempo trljanja po mom licu, a onda uz grleni uzdah svršila po meni. Pritom mi je tako jako stisla šakom kurac da sam mislio da će poplaviti. Zatim se polako ustala i okrenula, te se nasadila na moj tvrdi i pulsirajući kurac. Osjetio sam kako glavić prolazi kroz njenu dosta usku pičku, a ona se nabila skroz do jaja na njega. Malo se namještali, a onda se oalonila na pod uz moja ramena i započela sa nabijanjem na moj kurac. Stenjala je i dahtala, a i ja sa njom. Povremeno bi ju zaustavio u zraku, pa bi se ja odizao od poda i zabrijao joj ga do kuda je išao. Nakon nekog vremena se podigla sa mene i sad je ona klekla, a ja joj ga zabijao sa guza u pičku. Obožavao sam ovu poziciju jer sam imao kontrolu, a kad je prostenjala da slobodno svršim u nju ubrzao sam kao na finalu utrke na 800 metara i nakon koje minute zabio joj ga do jaja, te ju počeo puniti svojim užarenim sjemenom. Koliko je toga bilo. Nisam ga već dugo izdrkao, pa je bilo dosta da joj napunim pičku. Izvukao sam kurac, a sve je krenulo van iz raširene pičke. Prošla je rukom po pički i pokupila koktel naših izlučevina i oblizala si prste, pa se uspravila i dala mi vruči poljubac. Jezici su nam se spajali, a njena ruka mi je milovala opušteni kurac i jaja.

- Nadam se da ti se svidjelo? - tiho me upitala na šta sam samo potvrdno klimnuo glavom, a ona je nastavila - Od sada svaki drugi dan da si tu i ponavljamo, može?
- Još kako - veselo sam se nasmijao, a onda smo se obukli i prvo ja, pa onda ona otišli.

I dalje se jebemo svaki drugi dan i uredno joj punim usta i pičku sjemenom, osim kad ima plodne dane, onda ga iscijedi u usta ili po sisama. Jedino ga ne želi u guzu, jer kaže da joj je preširoka. To joj je za muža koji ima tankog.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija