Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Milfara profi pušačica

Došao sam do frenda jedan dan, kako inače dolazimo jedan do drugoga, nenajavljeno, jer smo kao braća. Zvao sam ga na mobitel da mi otvori, no međutim nije se javljao te sam odlučio pozvoniti na vrata misleći da će mi možda otvoriti. Za par trenutaka vidio sam kako se vrata otvaraju, a na vratima je bila njegova pomajka. Njegova prava majka je umrla prije 15 godina te je njegov otac odlučio pronaći drugu ženu, i našao je u vidu jedne dobrostojeće 43-godišnjakinje. Ona je izgledala dobro za svoje godine, ogromne sise, lijep osmijeg, zgodna figura, iako se vidjelo da ima malo opuštene kože, ali sve u svemu, za svoje godine, većina žena bi joj pozavidjela na izgledu. Ali oduvijek je imala neku čudnu energiju oko sebe, kad god bih došao do njih, čudno se smješkala i bilo bi joj izuzetno drago kad bih došao.

- \'Gdje je Ivan?\', pitao sam ju
- \'Na kavi je s frendom, trebao bi doći kroz par trenutaka, mogu ga nazvati ako hoćeš?\', rekla je
- \'Ma ne trebate, samo mu recite da sam bio tu kad dođe! Idem sad.\'
- \'Ne moraš ići, možeš sačekati tu, doći će on još malo, skuham ti ja šalicu kave, brzo će on!\', rekla je smješeći se opet onako
- \'Pa može, nadam se samo da vam ne smetam?\', rekoh
- \'Nikako, taman sam se mislila otuširati, ali to ću kasnije.\', rekla mi je, pristavljajući kavu
- \'Stvarno vas nebi htio inkomodirati, vi slobodno obavite sve što trebate, ja ću malo gledati TV dok ovaj ne dođe.\', rekao sam
- \'Kako god hoćeš.\', rekla je, ponovno s onim osmjehom

Sjeo sam na kauč i upalio TV, a ona je otišla u kupaonu. Čuo sam kako se pali tuš, te kako zatvara kabinu. Gledao sam nekakvu glupu seriju čisto toliko da ubijem vrijeme te sam u pozadini čuo kako tuš radi. Svako malo bi tiho začuo njen glas, nisam čuo što govori jer je tuš bio glasan, te, nakon par puta što sam to čuo, ona je odškrinula vrata i viknula:

- \'Hej, sori što te sad prekidam, malo mi je neugodno, zaboravila sam ručnik, možeš li mi ga dodati?\', pitala je
- \'Nisam vas čuo ranije, naravno, evo evo, gdje su ručnici?\'
- \'Onaj ormar tamo..\', pokazala je prstom, \'..dodaj mi onaj veliki svijetli!\', rekla je

Dok je rukom pokazivala gdje je ručnik, vidio sam da na sebi nema ništa, te da je gola sakrivena iza tih vrata. Dodao sam joj ručnik, te mi se zahvalila, opet s onim smješkom na licu. Moram priznati da mi je u tom trenutku bio malo dignut, te sam razmišljao o njoj goloj i mokroj, jebiga, muško sam. Pogled joj je na trenutak sletio na moje međunožje i zatvorila je vrata, a ja sam otišao sjesti na kauč. Nastavio sam gledati seriju. Nakon kratkog vremena, otvorila su se vrata kupaone, te je ona izašla van. Nisam ju pogledao, nego sam nastavio gledati seriju, čuo sam da je odšetala do kuhinje.

- \'Kakva je kava?\', pitala me
- \'Odlična! Možete se udati!\', rekao sam u šali
- \'Razmislila bi o tome da već nisam udana za Ivanovog oca.\', rekla je kroz smjeh, te nastavila
- \'On je već dva tjedna na terenu, te se ne viđamo baš često, ali trebao bi doći doma za par dana, u subotu.\'
- \'Brzo će subota, pa ćete opet biti na okupu svi!\', rekao sam
- \'Da, brzo će, no imam još nešto za obaviti prije nego dođe.\', rekla je, i u tom trenutku je došla i sjela pored mene.

Čim sam je ugledao, digao mi se kurac do zuba. Bila je pokrivena samo onim ručnikom kojeg sam joj dodao, te su joj noge bile gole, a izgledale su predobro. Taj ručnik kao da je prkosio svim zakonima fizike i držao se gotovo samo na njenim bradavicama, a njene ogromne sise su kipile van, ostao sam zatečen.

- \'Što si zinuo? Nikad prije nisi vidio ženu ili?\', pitala je u šali, smješkajući se
- \'Jesam, svakako, ali nikad vas!\', odgovorio sam
- \'Eto, sad vidiš i mene. I mislim da mi možeš prestati govoriti \'vi\', znamo se već neko vrijeme, slobodno se možeš opustiti!\', namignula mi je, i stavila svoju ruku na moju nogu, opasno blizu nabreklini koju je uzrokovala moja dignuta kurčina
- \'Nema problema, neću više biti tako služben!\', rekao sam pomalo uspaničeno jer mi je od frenda stara, polugola, držala ruku opasno blizu kiti
- \'Malo mi djeluješ uspaničeno, što ti je?\', krenula me maziti gore dolje po nozi
- \'Pa ništa, malo mi je čudno vidjeti vas u takvom izdanju, nisam navikao!\', rekao sam
- \'Jesam li ti rekla da mi prekineš govoriti \'vi\'? Zašto mi uporno to govoriš, osjećam se staro zbog toga!\', napala me, još uvijek mazeći moju nogu
- \'Ma ne.. oprostite.. nisam.. nisam htio.. nije namjerno..\', zamuckivao sam, zbunjen situacijom
- \'Nemoj ti meni nije namjerno!\', rekla je strogo, ali smješeći se, i stala mi maziti nogu vrlo vrlo blizu moje kite koja se očigledno nazirala kroz hlače
- \'Sad se moraš iskupiti!\', rekla je, zgrabivši moj nabrekli kurac preko hlača
- \'Mo.. Mo.. Molim?!\', pitao sam zbunjeno i iznenađeno
- \'Vadi ga van! Želim ga vidjeti!\', rekla je, lagano me tapšajući po kurcu
- \'Šta? Mislite....\', zamuckivao sam još uvijek
- \'Mislim na tvoj kurac. Vadi ga van, odmah!\', rekla je
- \'A.. Ali.. Ali vi..\', zamucao sam ponovno
- \'VI?! Rekla sam ti nešto za to!! E sad ćeš platiti! Vidim da sve moram sama!\', rekla je \'nervozno\', zadržavajući onaj misteriozni smješak na licu, i krenula mi otkopčavati dugmad. Jednom rukom mi je drkala preko hlača dok je drugom otkopčavala dugmad na hlačama i otvarala ziper. Smješkala se i svako malo me pogledala u oči. Kurac mi je bio toliko tvrd da kad mi je spustila hlače i bokse, iskočio je i udario ju po obrazima. Izgledala je iznenađeno i oduševljeno time, te ga je odmah čvrsto zgrabila u ruku i krenula ga drkati.

- \'Mmmmm kakva krasna mlada kurčina!\', rekla je oduševljeno, te se krenula maziti mojim kurcem po licu
- \'Ovako dobar kurac nisam imala u rukama u zadnjih 20 godina!\', rekla je s entuzijazmom
- \'Znaš, prije se pričalo da profesionalno pušim kurac, te da mogu natjerati bilo kojeg muškarca da svrši u 3 minute!\', rekla je pomalo kroz smjeh
- \'O..o.. ozbiljno?\', pitao sam još uvijek u nevjerici
- \'Sad ćeš se sam uvjeriti!\', rekla je

U tom trenutku je uzela moj glavić u svoja usta i krenula ga obrađivati jezikom. Način na koji je sisala moju mesnatu kitu i kako mi je lizala glavić me izluđivao. Dok je to radila, drugom rukom mi se igrala s jajima i osjećaj je bio nevjerovatan. Ona ga je slinila i uzimala sve više i više u usta. Pušila je stvarno nevjerovatno, očito godine iskustva imaju ulogu. Ona je bila prva žena starija od mene koja mi ga je gutala na taj način, prekrasno je bilo gledati moju kitu kako sve više nestaje u njena usta.

- \'Hoćeš vidjeti jedan trik?\', pitala me smješeći se, zaslinjena, udarajući se mojom tvrdom kurčinom po obrazima
- \'Hajde!\', rekao sam, napaljen time što radi s mojom kitom
- \'Okej, a ako budeš trebao svršiti, samo daj!\', rekla mi je, te sam se počeo zapitivati što bi taj trik mogao biti

U tom trenutku ga je odjednom progutala do jaja. Nisam mogao vjerovati, cijela moja tvrda debela kita je bila u njenim ustima, u njenom vlažnom, toplom grlu. Osjećaj je bio predobar. Nevjerica i užitak u jednome. Izvadila je kurac kompletno van, malo zadihana, ali još uvijek sa smješkom na licu.

- \'Jel ta divna mlada kurčina spremna da joj pokažem trik?\', pitala je
- \'Zar ovo nije bio trik?\', rekao sam iznenađeno
- \'Ne, ovo je!\', rekla je

Kako je to rekla, ponovno je stavila moj kurac u svoja usta tako da cijeli ne stane. Izvukla ga je van i krenula se nabijati, mogao sam ju doslovno jebati u usta, do jaja, jer nije imala tzv. gag reflex. Kurac joj je ulazio glatko, lijepo, osjećaj je bio divan, te me u jednom trenutku zgrabila za guzove jednom rukom, privukla me dublje u svoje grlo, a drugom rukom uhvatila za jaja, te je, dok joj je moja kurčina bila svom duljinom u grlu, počela lizati jaja. Nisam više mogao izdržati te sam joj svršio u usta. Osjetila je kako moj kurac pulsira u njenim ustima, te kako joj moja vruća, gusta sperma pršti u grlu.

Izvukla je moj kurac iz usta, onakvog slinavog i od sperme ga je posisala, počistila sve moje sokove, opalila se njime opet po obrazima i rekla:

- \'S ovakvim primjerkom, u moja usta možeš svršiti kad god želiš, neću ništa reći Ivanu i njegovom ocu!\'
- \'N.. Nije li to varanje?\', pitao sam
- \'Nije ako ne znaju!\', namignula je
- \'Između ostalog, nisi me jebao.. još!\', rekla je

Dan danas znam doći samo do nje, da mi ga popuši, jer to radi uvjerljivo najbolje u gradu, vjerovatno i šire. Za idući put mi je obećala neku novu rupu za punjenje. Pitam se što će to biti!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija