Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Milica i njeno zgodno supe!

Milica je bila žena od moga druga, žena koja je bila u ranim četrdesetim godinama ali jako željna dobrog seksa i jebačine. Voljela je da se tuca sa mnom kad god bi nam se za to ukazala prilika. Obožavala je jednostavno moj mladi i tvrdi kurac kako bi to ona rekla. Znali smo po nekoliko puta da se tucamo u tim situacija a. Obožavala je jako da joj svršim u pičku i po licu. Znala je da kada bi joj svršio po licu skine spremu i razmaže je po njenim velikim sisama govoreći da je sprema dobra da bi sise još više rasle.

Ono što me je kod nje posebno palilo jeste njeno veliko dupe. Nekoliko puta do sada sam pokušavao da joj ga stavim u guzu ali ona je to kategorički odbijala jer nije želela da ga primi pod izgovorom da se do sada nije jebala u guzu i da je strah da će mnogo da je boli. Ipak ja od svoje zamisli nisam odustajao, htio sam po svaku cijenu da je jebem u guzu. Tako smo se dogovorili da sledeći vikend dođe kod mene na jednu partiju divljeg sveska. Tada sam odlučio da konačno je tucam u guzu. Nabavio sam i kremu da joj namažem guzu da je manje boli kada budem ulazio mojim kurcem u nju.

Došao je i vikend. Javila mi se da dolazi uveče oko devet. Bio sam jako nestrpljiv da dođe jer nisam ga praznio nekoliko dana. Moja jaja su bila prepuna sperme koja je jedva čekala da napuni njenu pičku i guzu. Došla je do mene u uskoj majici na bretele i kratkom miniću. Čim je ušla unutra moj kurac je reagovao tako što se podigao do maksimuma. Počeli smo da skidamo jedno drugo i za tren smo bili potpuno goli.

Spustila se na koljena i počela da mi ga liže. Nakon par trenutaka stavila ga je u usta i počela da puši. Sisala mi je kurac sa velikim zadovoljstvom dok sam je ja držao za glavu i još više nabijao na moj tvrdi kurac. U jednom momentu se počela gušiti sa njim. Uvlačila ga je unutra duboko. To me je jako palilo. Ustala je legla na pod a onda sam krenuo da je ližem od sisa preko stomaka do njene vlažne pičke. Čim sam krenuo da jezikom je diram po klitorisu ona je počela žestoko da stenje i da se sve jače nabija na moj jezik.

Uzela je moju kosu u ruke i bukvalno se nabijala na moj jezik. Nije joj puno trebalo da svrši. Nije mogla da izdrži više i samo me je povukla na sebe. Stavio sam joj ga u pičku i počeo žestoko da je tucam. Tucao sam je najbrže što sam mogao. Molila me je da usporim malo ali nisam je slušao. Govorila mi je kako joj razvaljujem pičku mojim debelim kurcem. Mene je sve to jako palilo. Stavio sam joj noge na moja ramena i počeo da ulazim u nju do jaja. Prosto je vrištala pri mojim ubodima kurca u njenu vlažnu pičku. Nije joj trebalo da i drugi put svrši mnogo.

Okrenuo sam je na stomak i uzeo otpozadi. Ubacio sam joj ga u pičku i počeo ponovo da žestoko jebem. Dok sam je jebao rukama sam je držao za kukove i sve brže i jače navlači na moj tvrdi kurac. Govorio sam joj kako je od sada samo moja kurvica i kako ću je samo ja jebati. Stenjala je kao lokomotiva od voza. Dok sam je tako žestoko punio prstom sam polako počeo da prelazim preko njenog čmara. Čim sam to počeo da radim ona je prosto podivljala. Nastavio sam je jebati dok sam prstom ušao u njenu guzu.

Toliko se uzbudila da me je molila da joj ga dam u guzu. Uzeo sam kremu i namazao joj čmar a potom i moj kurac. Prinio sam ga joj guzi i lagano ušao unutra. Počeo sam da je jebem polako dok se njena guza nije malo privukla a onda sam počeo da je jebem još žešće jako divljači. Želio sam da sve to nadoknadi. Drkala se kao da je kojem. Tada sam je uzeo za kosu i primakao ka mom licu. Uživao sam u njenoj uskoj guzi koju sam želio da razvali.

Jebao sam je tako sigurno dobrih desetak minuta. Nakon toga moja sprema je krenula iz jaja i počeo sam da je prskam po licu i sisama. Isprskaj sam je spremom kao da se okupala. Uzela ga je poslije u usta i olistila od ostataka sperme. Posisala je i polizala i poslednju kap sa nje. Ostali smo da ležimo poslije toga na podu potpuno iscrpljeni. Soba je mirisala mirisom žestoke jebačine koja je upravo bila završena.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija