Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Milica udovica part I

Teta Milica kako smo je zvali kao djeca, mršavica, uvijek se dobro držala. Često je dolazila kod moje mame na kavu. Jadnica je jako mlada ostala kao udovica, imala je par pokušaja veze ali joj nikad nije uspjevalo. Ja već momak sa svojih 20 godina, kad bih je vidio izazivala je uzbudjenje u meni, a ona bi mene uvijek poljubila u čelo kad bi došla, i kako dječačić sam imao neke prljave misli prema njoj, jer kad god bi došla bila bi u nekoj haljinici ili hlačice i majica na bretele. Grudi nisu bile velike ali pošto je ona bila mršava, grudi su izgledale veliko naspram njenog tijela. Ona već gospođa u ozbiljnim godinama, imala je tad 48 osam godina, a udovica je ostala sa 39. Nikad nije rađala, ali kako sam prisluškivao priče između nje i moje majke ona kaže da je neplodna i da su ranije pokušavali sa umjetnim oplodnjama ali bezuspješno, jer kako ona kaže da je imala mrtve jajnike.

Često bi drko zamišljajući nju u crnim helankama i visokim potpeticama.
Jednog nedjeljno prijepodneva bio sam sam kod kuće gledajući televiziju, i kao i svaki drugi mladić trljao jaja, kurac bi lagano nabrekao. U jednom trenutku u kuću ulazi teta Milica, a ja sa rukom u gaćama.
Uh reče ona, majka ti nije kući, reko ne danas je u posjeti rođakinji koja je u drugom gradu.
Baš šteta reče ona, došla sam na kavu, ali eto nemam sreće.
Teto Milice skuhat ću vam ja kavu, a ona se nasmija i reče baš bi mi bilo drago, lagano se dignem i u kuhinju, a kurac koji sam već lagano masirao je već nabreko da oće da eksplodira. Dok sam u kuhinji stavio vodu da se kuha i pokušavam da kurac sakrijem u gaćama, ona ulazi u kuhinju i pita treba li ti pomoć oko kave.
Ja sav izbezumljen sa rukama u gaćama neznam više ni kakva mi pomoć treba, ali ona prilazi i gasi šporet, hvata me za kurac i viče kavu ćemo pit poslije.


Znam da me već duže vremena gledaš, ali nikako da mi priđeš, kaže ona.
Kažem joj kako imam sexualne misli prema njoj i da sam kao tinejdžer drko na nju. Uzela me za ruku i odvela prema majčinoj sobi, gurnula me na krevet i rekla skida se. Ona je krenula sa laganim skidanje, sise iskočiše pred mene ja već preuzbuđen. Liži me dole, a pica kao u mlade cure, izbrijana, već navlažena. Krenem joj masirat klitoris a ona krene izvraćat stomakom i picu nabijajući na moj jezik, sokovi iz pizde su cijedili kao potok. Zabijem joj kurac u picu i od uzbudjenja krenem udarat ko lud. Sex nije trajao dugo od uzbudjenja smo svršili oboje. Napunio sam je spermom do grla, znajući da nemoze zatrudnit. Nakon sexa nam je skuhala kavu, i dok smo je pili kaze kako nije dugo godina imala bolji sex, ali da je najbolje da to sve zaboravimo, radi prijateljstva nje i moje majke.

Proslo je dugo vremena, dolazila je kod moje majke i samo se nasmije kada me vidi, ali nikako da me pozove na druzenje. Nakon par mjeseci mati mi reče da je zvala milica i da joj ne radi svijetlo u kući, i da je zamolila da ako mogu doći zamjenit sijalicu, naravno da sam odmah otrčao njoj. Zvonio sam ali ne izlazi nitko iz kuće, probam otvorit vrata kad ono vrata otključana, uđem u hodnik i čujem iz sobe Ivice jesil to ti, da reko sam, dođi u sobi sam. kad sam ušao u sobu, a u sobi svijetlo prigušeno, a ona gola, ja onako zbunjen, ona reče šta me gledaš tako, zar me ne želiš. Krenem da se skidam, a ona kaže polako se skini, ja onako lagano skinem majicu, hlače i prije nego sam skino gaće kurac je već skočio. Zar opet da onako brzo završiš reče ona, potrudit ću se ovaj put da duže traje, ali naravno od siline uzbuđenja opet sam svršio prerano.


Idi se otuširaj reče mi pa se vrati ponove.. .. Slijedi part II

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija