Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Milica udovica part II

Kao što sam i rekao u prošlom dijelu, očekivao sam kad tad da će me milica pozvat na ponovni sastanak, to se i desilo.. ..
I tako ja odlazim pod tuš, puštam hladnu vodu da se malo osvježim, uzimam njene šampone i krećem sa šamponiranjem kao lud, ona ulazi u nekom plaštu i bez ikakvog pitanja ulazi u tuš. Uzima šampon u ruku i stavlja na moj kurac koji je već iscjeđen visio i krenu da ga trlja, kaže da ga pripremim za sljedeću akciju, ja mlad i neiskusan, krećem da je uhvatim za pičku, a ona nedozvoljava, pusti je kaže neka se malo odmori. Međutim završila je sa šamponiranjem kurca, oprala se i izašla iz tuša, ja također nabrzinu operem se i za njom, a ona mješa guzovima i vodi me u dnevnu sobu. Otvara frižider i pita me dali sam za čašu vina, jer joj izgledam jako ukočeno.

Mislim u sebi kako i nebi bio ukočen pored takve zvijeri kraj sebe.
Nakon dvije čaše vina pita me dali sam sad spreman, a ja naravno da jesam, samo to i čekam. Uvodi me u sobu, baca me na krevet, hvata me za jaja, njezno ih gnječi pa sve jače i jače dok nisam osjetio bol i rekao joj šta to radiš, ona veli da ne brinem da zna šta radi. Počinje sa pušenjem, ali jaja i dalje stiskajući, ponovno osjećam napaljenost, a ona kreće sa ljubljenjem trbuha, pa preko bradavica dolazi do usta i krene me žvalit, pitam je zašto tako jako stišće jaja, da dolazi do krajnje granice boli, a ona veli da ce utrnit i da ce ovaj put sex duze trajati, okrećem je na leđa i spuštam se prema pički, koja je mirišljava na sve one šampone koje je utljala. Prvo je krenem lizati a zatim joj uvalim 2 prsta, nije mi bilo jasno kako je tako uska bila za svoje godine, dok sam je prstenjačio i istovremeno lizao klitoris sve više i više je puštala pizdine sokove, koji su meni bili tako slatki da nebih prestao nikad.

U toj predigri mi je dozvolila da nađem svaki kutak njenog tijela, Čak sam joj trpo prste u šupak što ju je također izluđivalo pitala me kako sad želiš da me jebeš, reko želim da me jaše, odmah me gurnula na leđa i uzjahala me i krenula jahati, te stare zategnute sise su poskakivale. Isprobali smo jos dosta poza dok nije počela tresti mišićima, počela se grčit svršila je do ludila, kad sam stigao do svršetka ponovo sam svršio u nju.
Reče mi ona manijače sigurno si slušao priče mene i tvoje majke o mojoj neplodnosti pa tako svršavaš u mene, na to sam se samo nasmijao, a i ona je skontala da sam prisluškivao njihove razgovore. Sad idi kući dječače odmori se, dođi mi ponovno za vikend, reci majci da si kod prijatelja na spavanju, i imat ćemo cijelu noć samo za na dvoje.


I tako se naša veza nastavila, Milica je bila nezasitna, mogla je se jebavat satima, što je meni u početku bilo super. Kasnije je to postalo malo i naporno naša intimna veza je trajala skoro 2 godine, dok nisam upoznao curu, tada sam se odvojio od Milice i nisam joj više išao. Kad bi dolazila kod moje majke ja bih se izmotao iz kuće da je nevidim. Prišlo je dosta vremena od našeg zadnjeg susreta , a i približili su se naši svatovi. Milica nam je čak bila i u svatovima, dok smo plesali zena je otišla u na wc a milica mi priđe i pita dali smije zaplesat samnom, naravno da sam prihvatio i nisam znao šta je smislila, nikad nitko nije saznao za naše intimne odnose, rekla mi je, i dali joj sise i dalje dobro stoje, a izbacila je dekolte samo da mene očara, u čemu je i uspijela.

Zašto me više ne posjećuješ, jel ti se više ne sviđam priupitala me, nemoj Milice danas o tome ćemo drugi put.
Čak i sad ponekad razmišljam da odem do nje jer mi je trenutni bračni život monoton i usporen, sex je tako bezveze, dok jebem svoji ženu zamišljam još one noći sa Milicom i sve čari koje je ona znala pokazati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija