Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mirela vrela Markova mama!

Nisam mogao verovati da je Mirela takva pohotna milf">milfara koja voli da se tuca sa mladićima. Nije mi nikada odavala takav utisak iako je bila prava seksi bomba. Više se činilo po njenom izgledu da je Marku starija sestra nego njegova mama. Zbog toga je Marko i bio omiljen u društvu jer su se mnogi od nas palili na njegovu mamu. Kasnije će se i ispostaviti da su mnogi i drkali na njen veš u wc i da je i ona sve to znala. Mirela je jednostavno uživala u tome da vidi mlade kurčeve kako drkaju na nje brus i tange. Čini mi se da je namerno ih i ostavljala u wc čekajući kada će neko od Markovih drugova da ih isprska spermom.

Bila je prava pohotnica. Iako sam se jako ložio na nju sve ovo sam saznao tek nakon što mi je Marko priznao da i on ponekad drka na njen brus i gaćice i da ima jednu potajnu želju a to je da želi da je vidi dok se tuca sa nekim mladićem. Sve to za mene je bilo previše napaljujuće. Zbog toga smo i došli do toga da smo uhvatili njenu seksi prepisku sa druga dva frenda Markova gde su se na kraju dopisivanja dogovorili da imaju seks sa njom večeras jer je ona mislila da će Marko otići kod svoga oca.

Tog popodneva je došao do mene. Nestrpljivo smo čekali osam sati. Negde oko osam polako smo pošli do njegove kuće. Imao je ključ i polako otvorio vrata. Kada smo ušli na hodnik polako smo mogli čuti smjeh i govore iz njene sobe. Vrata su bila skroz otvorena. Pošto je bila noć u hodniku lagano smo se povukli u jedan ćošak i posmatrali. Ona je već bila na koljenima. Njihova kurčevi bili su ispred njenih usta. Uzela ih je lagano u ruke i počela drkati. Na sebi je imala brus i tangice crne boje.

Njihovi kurčevi su rasli u njenim rukama. Tada joj je jedan od njih naredio da mu ga puši. Odmah mu je stavila kurac u usta dok je drugome idalje drkala. Govorio joj je kako ga dobro puši, kako je prava kurvica. Uhvatio je za glavu i naprosto je navlačio na kurac. Skoro da mu ga je progutala do jaja. Tada ga je izvadila iz usta i strpala drugi kurac. Dok im je pušila kurčeve mlade i tvrde oni su joj govorili kako je dobra jebulja koja voli mlade kurčeve i kako će je dobro jebati. Tada je jedan uzeo za ruku i podigao.

Skinuli su sa nje brus i tange i tada sam vidio Mireline gole sise i dlakavu pičku. Jedan ili drugi su uzeli po jednu njenu sisu usta i lizali je dok su joj rukom masirali dlakavu pičku. Ona se uvijala između njih kao zmija. Stenjala je glasno govoreći da je njihova pohotna kurvica koja voli njihove mlade kite. Nisu mogli dugo da izdrže, naguzili su je preko kreveta. Jedan sa većim kurcem je uhvatio za kukove i jako joj ga nabio u pičku. Počela je glasno da stenje. Drugi je prešao ispred nje i strpao joj ga u usta.

Za to vrijeme nas dvojica smo se toliko napalili da smo počeli da drkamo na taj prizor. Ovaj mladić kome je pušila kurac se igrao sa njenim velikim sisama koje su skakale u ritmu nabijanja kurca ovog drugog u njenu dlakavu pičku. Toliko je snažno vukao za sise da je u jednom trenutku zaboljelo. Mladić koji je tucao u pičku je bio pri kraju. Izvadio ga je iz njene pičke i stavio joj ga u usta. Počeo je da svršava a ona da guta njegovu toplu spermu. Drugi je okrenuo na leđa i stavio joj noge na ramena i počeo je trpati.

Za to vrijeme već je ovome drugome uveliko pušila kurac. Nije ni ona dugo mogla da izdrži pa je uz veliki krik počela da se trese, njeno tijelo grči i svršava kao luda. Bila je baš napaljena. Njih dvojica su se začudili koliko je jako svršila. Govorili su kako je dobra kurvica. Tada su promijenili pozu. Ovaj što je idalje jebao je legao na krevet a ona se nasadila na njegov tvrdi kurac. Počela je da skače na njemu. Stenjala je jako glasno govoreći im da je jebu još jače da ne staju jer je ona njihova kurvica.

To je bilo za mladića previše pa je počeo da puni njenu gladnu pičku toplom spermom. Marko je već bio svršio po podu na ovaj prizor. Dečko kome je pušila kurac je ponovo bio sperman za akciju jer mu ga je ponovo ukrutula. I on je legao na krevet a ona počela da se nabija na njega. Njena pička je već uveliko bila jako vlažna a i podmazana spermom njegovog druga tako da je u nju ulazio do jaja. Jasno su se mogli čuti zvukovi njihovog seksa. Dok je skakala na njegovom kurcu drugome je ponovo pušila nebi li ga što prije vratila u funkciju. Nije mu dugo trebalo.

I ja sam uveliko svršio na Mirelu i njenu akciju sa dva mladića. Tada sam uzeo telefon iz džepa i polako krenuo da snimam akciju. Pogledao sam u Marka pored mene koga je ovo sve jako palilo pa je ponovo uveliko ga drkao. Tada sam uvidio da dok se jebala drugi je prišao otpozadi i polegao je preko frenda. Naciljao je kurac na njenu guzu. Govorila im je da to ne želi, da se ne želi jebati u guzu. Ali nije imala izlaza jer je držao za ruke mladić koji je tucao u pičku. Nakon nekoliko pokušaja drugi mladić joj je stavio kurac u guzu.

Tada je Mirela počela da stenje i vrišti. Njih dvojica su je jednostavno razbujali od kurca. Molila ih je da uspore ali kao da je to njih još jače palilo pa su je jebali još žešće. Vrištala je a oni su joj govorili kako to ona želi jer je kurvica. Sve ovo sam snimao. Nisu mogli dugo da izdrže ovi mladići i počeli su ponovo da svršavaju puneći joj pičku i guzu spermom. Konačno je izašli iz njenih rupica a za njihovim kurčevima i sprema koja se cijedila iz pičke i guze. Njih dva su bila jako sretna što su je ovako dobro izjebali.

Brzo su se obukli i otišli napolje. Ona je ostala još nekih desetak minuta na krevetu ležeći. Polako smo nas dva otšunjali se do njegove sobe. Nedugo zatim smo čuli šum tuša. Tada smo se iskrali iz sobe polako napuštajući kuću. Otišli smo ponovo u moj stan. Tamo mi je Marko priznao da iako se radilo o njegovoj mami da je bio jako napaljen. To se vidjelo po tome što je svršio već dva puta. Ja sam u svojim mislima pravio plan kako i ja konačno da ostvarim svoj san i tucam Markovu mamu Mirelu.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 12017

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija