Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mirelina rupica

Jedva sam dočekao večer. Bilo je sparno i jako vruče, pa sam se već dva puta otuširao. Našao sam se sa Mirelom u jednom kafiću na obali. Bila je odjevena u kratku providnu haljinicu i nosila je sandale sa visokom petom, pa mi je sad dolazila do ramena.

Sjedili smo zavaljeni u baru i pijuckali razgovarajuči o svemu i svačemu. Saznao sam dosta toga o njoj, kao i ona o meni. Doduše ja sam više želio da joj ga stavim, a da manje pričamo. Kao da mi je čitala misli nagnula se prema meni i tiho rekla:

- Idemo do mene?
- Naravno, a možemo i do mene ako želiš? -odmah sam ponudio alternativu, ali sam samo po pogledu na njeno lice znao da ćemo ipak kod nje.

Platio sam i otišli smo do mog auta, jer je ona bila došla autobusom, pa smo se odvezli do nje na periferiju grada. Imala je veliku kuću, nasljedstvo od roditelja koji su radili vani, pa smo se brzo zavukli unutar develih kamenih zidova i odmah se rashladili. Nije stigla ništa reći, a ja sam ju privukao u zagrljaj i utisnuo joj poljubac dok sam joj rukama mijesio guzu. Uzdisala je i nokte zabijala u moje nadlaktice ljubeči me po licu i usnama. Podigao sam ju kao perce i ponio do dnevnoga kraj kojeg smo do sada stajali. Polegao sam ju na trosjed i podigao joj haljinu, te skinuo gaćice i grudnjak, pa je sad ležala potpuno gola pred menom, osim sandala. I ja sam se skinuo brzo, pa se moja kurčina sada slobodno klatila iznad nje.

Sagnuo sam se i raširio joj noge, pa zabio jezik u njenu picu koja je već lagano curila. Počeo sam ju lizati i zabijati jezik u njenu picu dok je ona stenjala i uzdisala sa nogama raširenima i u zraku. Nakon što sam joj dobro oblizao picu i nakon što je svršila pritom, spustio sam se niže i počeo joj lizati šupčić. Zastenjala je od ugode i rukama raširila guzove, pa sam imao nesmetan put za svoj jezik. Uguravao sam ga u njen šupčić dok sam nosom ulazio u picu, ali mi to nije smetalo, dapače, nekako me i palilo.

Kurac mi je već bio dobrano napet, pa sam se uspravio i na klojenima stao između njenih raširenih nogu, te joj ga gurnuo u picu. Zabio sam joj ga dva tribputa do kraja, pa ga izvukao i naslonio glavić na ulazbu njen šupčić. Lagano sam gurnuo i na moje iznenađenje ušao odmah unutra. Samo je duboko uzdahnula i zastenjala, pa privukla noge na svoja prsa i ja sam još jednom gurnuo kurac, te joj ušao do kraja u guzu. Počeo sam joj ga odmah zabijati dok je Mirela dahtala sa nogama na svojim velikim sisama. Primio sam joj noge i privukao ih na svoja prsa dok sam joj ga zabijao u šupak, a ona se primala za jastuke po trosjedu kolutajući očima od ugode. Noke trajalo dugo, usprkos jutarnjoj jebačini u uredu, i počeo sam joj puniti guzu sa svojom spermom. Kad sam se ispraznio izvukao sam ga iz njenog šupka, a ona je ustala i primila me za ruku, te povela na kat u spavaću sobu.

Ubrzo smo bili na krevetu, a ona se bacila na lizanje mog kurca sklupčana između mojih raširenih nogu. Ja sam uživao gledajući kako moj kurac nestaje između njenih usana, dok me ona gledala u oči. Kosa joj je bila sada raspuštena pa je ležala na mojim nogama i malo me škakljala, ali sam bio skoncentriran na njene usne i ruku koja je milovala moja jaja. Pušila je fenomenalno i kurac mi je ponovo bio spreman za njene rupice.

Ona se uspravila i opkoračila me, te namjestila moj kurac na ulaz u svoju picu i spustila se polako niz njega. Uzdahnula je duboko i malo se gnijezdila po njemu. Vrtila je bokovima oslonjena rukama na moja prsa dok sam joj ja mijesio savršene sise i stiskao joj prstima bradavice. Zatvorila je oči i uživala na meni dok joj je kurac bio duboko u pici. Nakon par minuta laganog tempa Mirela se ponovo oslonila na moja prsa i počela sada nabijanje na moj kurac. Dizala se skoro do vrha mog kurca i onda spuštala svom težinom niz njega. Uživali smo oboje, ali ona izgleda više jer je uskoro ponovo počela svršavati. Zastala je dok je svršavala, pa sam iskoristio trenutak i primio ju za guzu, te joj ga počeo zabijati odižući se od kreveta. Nakon par minuta intezivnog zabijanja u njenu picu i ja sam svršio i napunio ju vrelim sjemenom.

Nakon toga smo se oboje izvalili i ležali nepomično znojni i iscrpljeni. Nakon nekog vremena je ustala i otišla u kupaonicu, pa sam čuo mlaz vode kao da se toči u neku kantu, a onda se pojavila na vratima i pozvala me prstom u kupaonicu. Imala je veliku kadu koja se punila vodom i sapunicom, te je ušla unutra i ja za njom. Izvalili smo se u vodu koja je mirisala na ruže i pali jedno drugome u zagrljaj, te smo uživali u miru i tišini nakon što smo zatvorili vodu.

Nije joj dugo trebalo i njena ruka je bila na mom kurcu, te ga mazila i drkala pod vodom, a onda se na moje iznenađenje spustila niže i zaronila pod vodu, te je uskoro bio u njenim ustima. Izronila bi čim bi ostala bez zraka, ali je to napravila jedno pet puta, dok mi kurac nije stajao kao koplje uspravan.

Otišla je do ruba kade i okrenula mi guzu, pa sam ustao i došao do nje i razmaknuo guzove. Namjestio sam kurac na ulaz u guzu i gurnuo ga unutra. Zastenjala je, ali joj je ušao do kraja i počeo sam ju jebati odmah žestoko. Stenjala je dok je voda pljuskala oko nas, a ona se grčevito držala za rub kade. Nakon desetak minuta sam ponovo svršio u njenu guzu i mislio sam da je to sve za danas. Izvalili smo se natrag u kadu i nakon pola sata izležavanja otišli u sobu.

Ostatak večeri, a i vikenda smo proveli u seksu, pa su plahte na krevetu bile natopljene znojem i našim sokovima.

Da li će biti nešto od svega toga ne znam, ali sad sam već više od 6 mjeseci u firmi i redovno se jebem sa Mirelom, ali to nitko ne zna.. . osim Pere sa porte, ali on šuti i samo mi svako toliko namigne, jer je Mirela sad jako ljubazna da svima u firmi, a valjda joj je trebao dobar kurac da ju smiri.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija