Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MIRJANA

Od svoje 15 godine ložim se na svoju susjedu Mirjanu koja sada ima 42, a meni je 22 godine, Mirjana je bila prva ženska osoba na koju sam počeo da drkam, a sve je počelo kada sam joj vidio njene sise dok je nagnuta okopavala cvijeće u svome vrtu, njene sise nisu bile velike, ali za klinca od 15 godina bile su i više nego dovoljne, a kasnije kada sam joj vidio dupe koje je bilo mrak i onako naguženu u kratkim hlačicam mojem drkanju nije bilo kraja.

Kada god sam je vidio da je otišla raditi u vrt otišao bi u svoju sobu i sa prozora koji je gledao prema njenom vrtu gledao je onako naguženu i drkao kurac. Zamišljao kako ga ona prima onako s guza, kako mi ga puši, kako liže i siše moja jaja i glavić. Preko tjedna bila je sama jer je njen muž bio bauštelac koji je radio po terenu i obično bi dolazio vikendom, djece nisu imali.

Kako smo bili prvi susjedi moja mama i Mirjana često su pile kavu i to obično u njenom vrtu koji je bio prekrasno uređen. Kako su godine prolazile i ja sam bivao sve stariji i iskusniji u sexu kojeg sam usavršavao sa curama sa kojima sam bio u vezi, ali uvijek kada sam primijetio Mirjanu kako radi u svome vrtu morao sam drkati. Jednom prilikom čuo sam razgovor moje mame i Mirjane koja se žalila na svoga muža kako je sve manje zainteresiran za nju i kako se nisu sexsali već mjesecima, moja mama ju je tješila da je to vjerovatno razlog zbog njegovog posla, ali Mirjana je rekla da to nikako nije mogao biti razlog jer svakog vikenda kada bi njen muž bio doma preko vikenda uredno su se sexali i da je sto posto sigurna kako jebe neku kurvu u mjestu di imaju gradilište.
Slušajući njen razgovor počeo sam razmišljati kako bi svoju maštariju pretočio u stvarnost i konačno jebao Mirjanu. Počeo sam nekako da joj prilazim dok je radila u svome vrtu pitajući je da li joj treba pomoći oko nečega i počeo se kao zanimati za stvari počevši je ispitivati o cvijeću koji se nalazi u njenom vrtu. Sa vremenom sam primijetio da Mirjana postaje sve opuštenija u mojoj blizini oblačeći se sve izazovnije kao da me je htjela zavesti samo što nije znala za sam od nje zaveden od svoje 15 godine. Tu je bio početak ostvarivanja moje mašte da ću jebati Mirjanu.

Došao je taj dan, a i činilo mi se da je i Mirjana željela da se to konačno desi. Iako je većinu puta nosila kratke hlače i majice kratkih rukava, a i tada mi je kita bila dignuta kada bi vidio njenu okruglu i zategnutu guzicu dok je bila nagužena, ali ovog puta Mirjana je odjenula kraću suknju i usku sexy majicu koja joj se stisnula uz tijelo.

Imao sam nekakav osjećaj da je Mirjana znala da sam je cijelo vrijeme gledao sa prozora moje sobe i tog dana sam je najprije gledao kroz prozor i sada da li sa namjerom ili ne, a prije je bilo da ona je čupala neki korov okrenuta tako da joj je njeno dupe bilo okrenuto prema meni. Kada sam se malo bolje zagledao primijetio sam da ispod suknjice koju je nosila nije nosila ništa kurac mi se počeo dizati pokušavajući probiti moje bermude, a srce je počelo sve jače pumpati krv u moju kitu. Tada sam rekao sebi sad ili nikad, zatim sam se lagano prišuljao u njen vrt tiho prilazio ogledavajući se okolo sebe ne bi li me netko mogao vidjeti uhvatio sam je za njeno dupe i tiho joj rekao Mirjana želim da te jebem, a ona je na te moje riječi rekla i ja želim da me jebeš tom svojom maladom kurčinom podigla se primila me za ruku i krenuli smo u kuću pravo u njezinu spavaću sobu i počeli se skidati. Nisam mogao čekati koliko sam bio napaljen tako da sam doslovno počeo trgati odjeću s nje, počeo sam je lizati po vratu, sisama, šupku i pički, lizao sam njenu pičku uvlačeći svoj jezik sve dublje u njenu pičku koja se počela cijediti svoje sokove niz svoju bradu, ljubio sam njenu pičku i usmine te se jezikom poigravao sa njenim klitom.

Ona je držala ruke na mojoj glavi čupajući me za kosu i navlačiti moju glavu sve jače na svoju pičku, tresla se, stenjala, dahtala ispuštajući neartikulirane zvukove koje ispuštaju sve napaljene žene pogotovo one koje dugo nisu osjetile nešto takvo to tako liži me ahhh mmm stenjala je Mirjana dok nije svršila zalijevajući moja usta svojim mirisnim sokovima. Zatim je ona meni počela pušiti kurac, najprije se jezikom igrala sa mojim glavićem, zatim je oblizvala moja jaja, a ono najbolje je tek trebalo da se desi. Lizala je moj kurac cijelom dužinom trbušne mišiće, a zatim ga je progutala i počela divljački da mi puši i drkajući usisava moju kurčinu. Moj kurac je gutala do samih jaja ja sam je tada povukao na sebe i namjestio je u pozu 69 ipočeo je ponovno lizati i gurati svoje prste u pičku i šupak Mirjana je samu izdahnula mumljajući. poslije predigre i međusobnog oralnog zadovoljavanja koja je trajalo dobrih dvadesetak minuta krenuli smo na ono što sam oduvijek maštao stvar.

Legla je na krevet i stavila svoje noge preko mojih ramena i rukom je polako počela centrirati stavljati moj kurac u svoju pičku. Tempo je ispočetka bio lagan, no kasnije je postajao sve brži i žešći uhvatio sam joj sise koje su se klatile prilikom moga nabijanja i počeo ih mijesiti te lizati i grickati bradavice. Osijetio sam kako mi dolazi, ali nisam želio još svršiti dok je ne pojebem i u to prejebeno dupe zato sam izvadio svoju kitu iz njezine pičke prkoračio je preko vrata i glave i počeo joj gurati kurac u usta kojeg je ona spremno prihvatila i počela da ga uvlači, onda sam joj rekao sada ću da te jebem kao kuju, ona se na to samo nasmijala, a iz očiju joj je sjevalo neviđeno zadovoljstvo. Okrenula mi se i namjestila na sve četiri te joj počeo lagano gurati svoj kurac u njen šupak. Kakav je to samo bio obostrani osjećaj, vrištala je i govorila mi jače! jače! ahah to to rasturi mi šupak sunce moje ahhhhto! Hajdeee! Bilo nam je sve bolje i bolje, a ja sam je pumpao u njen šupak kao životinja i ja sam počeo da se derem kao lud, svršilia je ponovno jako intenzivno, naglo sam izvadio kurac iz njenog šupka te joj svršio po guzici i pički, ostala je tako nagužena razmazujući moju spermu po svojoj pički i ustima. licu.

Zatim smo zajedno otišli da se tuširamo da saperemo znoj i spermu smo odvojeno pod tuš. Prali smo i sapunali jedno drugo da nas je to opet napalilo napalilo te smo se još jednom izjebali ispod tuša i zajedno svršili s time da sam joj ja sada svršio u pičku. Nakon toga ponovno smo se našli na krevetu zadovoljavjući jedno drugo grlili smo se, mazili i žvalili kao klinci.
Hvala ti za ovo što sam doživjela sa tobom, nadam se da će se ovo ponoviti još nekoliko puta rekla je Mirjana. To više nije bilo nekoliko puta već smo se jebali svaki dan pa čak i kada je njen muž bio doma.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija