Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Miss fan

Bio je to moj zadnji razred srednje škole. Ova priča nije vaša tipična priča o dječaku i djevojci. Zapravo, tamo stiže tek mnogo kasnije. Zove se Fancy, ali je zovem drugim nadimkom. Ovo je njena priča.

U posljednjoj godini srednje škole imao sam dva razreda s Fancyjem, kojeg nisam toliko poznavao. Sjedili smo na različitim stranama učionice. Imali smo različite grupe prijatelja. Međutim, u rijetkim prilikama kada je prešla na moju stranu svijeta, ili kad bih čuo njezin glas, imala je pjenušavo, prijateljsko držanje. Bila je nešto niža od mene, krupnih prsa i lijepog osmijeha. Ono što nas je spojilo bilo je.. . pogađate. Moja ljubav prema pisanju. Pročitala je neke moje radove.

"Mala si nakaza, zar ne, Chad? " Rekla je.

Stidljivo sam slegnula ramenima. Na kraju smo postali prijatelji.

Osim povremenog zavirivanja u dekolte, nisam imao malo ili nimalo seksualnih osjećaja ili požude prema njoj. To se sve spremalo promijeniti.

Fancy je redovito čitala moje priče kao srednjoškolski rog. Zabavljalo me koliko je bila zatečena mojim materijalom. Čitao sam njezin izraz lica dok je čitala. Kao da je nevina.

"Chad, mogao bi ovo raditi stvarno", rekla je impresionirana.

Gledajući unatrag, nisu bili tako dobri.

“Hvala”, odgovorio sam.

Razmišljao sam o njoj (i drugim djevojkama kojima sam pokazao svoje rane radove). Zaintrigiralo me. Svi dječaci kojima sam pokazao svoje priče imali su drugačiju reakciju.

Nakon što smo završili srednju školu, ona je otišla na fakultet u San Antonio, dok sam ja ostao u gradu. Zbog društvenih mreža ostali smo u kontaktu.

Nekoliko godina kasnije, bio sam student i na putu do knjižnice, kad sam je vidio.. .

Nije bilo puno. Nosila je trenirku i majicu s kapuljačom iz naše stare srednje škole. Ali bilo je nešto na njoj. Bila je samouvjerenija, ženstvenija. Mogao sam reći da je u njoj došlo do metamorfoze. Mahnula mi je sa svog mjesta u kompjuterskoj laboratoriji.

"Fancy. Što ima, djevojko? " upitala sam, s toplim osmijehom.

"Hej, Chad. " Nakratko smo se zagrlili. U tom zagrljaju sam tijekom tih nekoliko sekundi osjetio njezinu mekoću i prekrasan miris. Imao sam svu namjeru otići u knjižnicu učiti taj dan, ali nešto mi je odvratilo pažnju dok sam gledao njezine grudi koje su virile kroz tu majicu s kapuljačom.

"Pa, ideš li sada? " Pitao sam.

"Da, prebačen", rekla je.

"Riječ? Dobrodošli.

Zbog čega ste se prebacili? " upitala sam, nakrivivši glavu.

"Da, zakon. "

"Kvragu, mislio sam da ćeš biti odvjetnik. Sva ta vremena na vladinoj nastavi.. . moj Bože", našalila sam se. Nasmiješila se.

"Još uvijek pišeš? " Pitala je.

“Uvijek”, rekla sam smiješeći se. Svaka sitnica koju je učinila sada je bila privlačnija nego prije. Proveli smo sat vremena u razgovoru, smijanju i sustizanju. Prije nego što sam shvatio, došlo je vrijeme za moj sljedeći sat. Pogledao sam joj lice. Obliznula je usne. Želio sam da učini još jednu stvar prije nego što odem.. .

– Možeš li mi polizati usne? rekao sam, napola posramljen svog fetiša. Znala je za to. Nakon nekoliko sekundi brzo ih je polizala.

"Polako.. . " rekla sam, sve napaljenije, dok mi je penis postajao tvrdi.I učinila je, počela je moja žudnja za ženom koju sam nazvao, Fancy.

Svako toliko bi mi slala slike svojih usana. Jednog dana u kampusu osjetio sam vibraciju u džepu hlača.

"Snapchat: Od miss_fancy. "

Otvorio sam poruku. Bio je to krupni plan njezinih crvenih sjajnih usana s nekim od njezinih dekoltea. Penis mi se odmah trznuo od uzbuđenja.

“Prokletstvo”, rekla sam u sebi. Osjećao sam se hrabro. Otkucao sam natrag na svom iPhoneu: "Seksi. Znaš da si moja djevojka, zar ne? Možeš li mi poslati sliku dekoltea? "

Nedugo nakon toga, još jedna vibracija.

"Snapchat: Od miss_fancy. "

Opet sam otvorio. Bile su to njezine prekrasne grudi koje su se savijale i zadirkivale me. Uz poruku: "Ti si napaljen, zar ne? "

Sjedeći na klupi pokraj knjižnice otkucao sam natrag..

. "Što ako sam rekao da? "

Osjetila sam još jednu vibraciju u hlačama.

"Snapchat: Od miss_fancy. "

Otvorio sam ga treći put. Penis mi je bio tvrd. Dao sam sve od sebe da to kontroliram. U poruci je pisalo:

"Pogledaj iza sebe. "

Milovala me po grudima, poljubila i rekla: "Želiš me? "

"Dovraga, da", odgovorila sam, dubljim glasom nego inače. "Jebi me. " Rekla je.

"Sranje, ne moraš mi reći dvaput. " Vodio sam je za ruku i brzo hodao.

Još uvijek uspravljena, znao sam kamo da je odvedem. I to je bilo odmah do mog sljedećeg sata u to vrijeme.

"Znam samo kamo ići. Smatraj ovo jako brzim obilaskom. " rekao sam gledajući nju, a zatim njezine grudi. Nakon što sam joj pokazao fontane na kampusu, konačno smo stigli na odredište, a to je bila najstarija zgrada u kampusu.

Moj razred je bio na trećem katu. Lift za navedeni razred bio je u zgradi do njega. Čim smo ušli u lift.. . pitala je: "Jesi li se ikad prije zajebavao? "

Tupo sam je pogledao i odmahnuo glavom ne. Zaustavila je dizalo. Mirno je odložila torbu i skinula gornji dio, otkrivši grudnjak u boji mesa. Sagnula se do koljena i počela mi otkopčavati hlače, osjećajući moje izbočenje dok su se spuštale. Brzo je povukla moje bokserice, zaigrano zgrabivši moj penis. Stenjala je dok su njezine crvene usne obilazile moju erekciju, sišući polako i senzualno.

"O, Bože. Nisam znao da to imaš u sebi. " rekla sam smiješeći se. Ostavila je trag prekrasne sline na mom penisu. Zahihotala se dok je skidala grudnjak, pokazujući svoje raskošne grudi.

- Mnogo toga ne znaš o meni - rekla je koketno, dodirujući mi lice."Ovo je istina. Dođi ovamo", rekao sam. Ljubio sam je agresivno u kratkim rafalima, dok sam joj halapljivo pipao grudi. Probijao sam se do njezina vrata. Disanje joj se ubrzalo. Sada je disala na usta. Lagano je zastenjala, zbog čega sam brže disala. Ruke su mi se spuštale niz njezine hlače dok sam sisao njezine grudi. Kako sam to osjetio, činilo se da je njezina vagina koja curi iz sekunde postajala sve vlažnija. Otkopčao sam joj hlače. Brzo ih je povukla. Tiho mi je rekla.. . "Jebi me. "

Pogledao sam je u oči dok se moja ruka probijala do njezina mokrog blaga. Usklađene smo oči. Polako je sisala moje prste. Ušao sam u nju sa svom potrebom u svom tijelu.

"Uf. Jebi me. "

Ritmično je stenjala sa svakim prodorom dok sam ponovno pipao njezine grudi poput gladne životinje."Uf. Uf. Oh, jebote. Kvragu, stvarno si me želio. "

Ništa nisam rekao. Odgovorio sam snažnijim udarcima. Borila se s porivom da jače zastenje. Ušuljao sam je prstom koji je sisala. Pogledao sam joj lice dok sam prodirao u nju. Lice joj je izgledalo tako lijepo. Izgledalo je tako svježe, u svom seksualnom buđenju. Gledao sam njezine grudi kako skakuću gore-dolje. U drugoj sam mogao osjetiti kako sam svršava. Ubrzao sam korak.

"Ooh, da. Ooh, da", zastenjala je.

"Dolazim. "

"Na mojim sisama. Učini to na mojim sisama", rekla je kleknuvši. Skupila je svoje velike, prekrasne grudi dok sam ja pucao u svoje sjeme.

Pogledao sam je, oblačivši svoju odjeću. Pogledala me, podižući mi hlače.

"Čekaj. Još nešto", rekla je. Poljubila je moj penis, ostavljajući crveni trag na usnama.

"Samo kažem hvala. " Nasmiješila se.

"Zadovoljstvo mi je, Vrele usne", rekao sam.

Pet minuta kasnije.. . Bili smo ispred moje učionice.

"Pa.. . pitanje. Odakle ti sve to? " Nagnuo sam glavu.

“Pa, recimo samo da sam se konačno udomila na fakultetu”, rekla je.

"Ooh! Reci! " rekao sam, iznenada zainteresiran.

– Nisi se uopće promijenio, zar ne?

Nasmijao sam se. "Dobro.. . "

Otvorila su se vrata mog sljedećeg razreda. "Dežurnost zove. Vidimo se kasnije. "

Brzo me poljubila u obraz.

"Zbogom, Chad. "

Ušao sam u učionicu i dalje s tim tragom na usnama, razmišljajući o njoj.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija