Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mlada bankarica

Velike korporacije kako god primamljivo zvučale kao poslodavci užasno su kompetativno okruženje. Svako svakome podmeće, najčešće da bi se dokopao njegove pozicije ili se riješio konkurencije. Tako je i u bankarstvu, pogotovo u velikoj banci u kojoj sam ja radio. Bio sam jedan od direktora u stranoj banci koja je imala podružnice kod nas, pa sam bio direktor zadužen za jugoistočnu Europu. Sa svojih 55 godina nisam bio najstariji, ali niti najmlađi na takvoj poziciji. Imalo je to svoje prednosti, ali i mane.

Jedna od tih prednosti je bila što su te se pripravnici bojali i učinili bi sve da zadrže mjesto u banci. Takva je bila i Magda, mlada njemica od 27 godina koja je bila na pripravničkom usprkos njenih 27 godina i magisteriju. Problem je bio što je magisterij bio iz novinarstva, a ne financija. Inače, bila je uporna i marljiva, a uz to i zgodna. Prije dva mjeseca su je dodijelili u moj odjel, pa sam imao njen dosije na svom stolu i svako toliko bi škicnuo malo u njega. Iskreno, bio sam suha kurca i jako punih jaja, a što bi rekli sperma je udarala u mozak. Kolega Wielhem je prije tri mjeseca otišao iz firme, a on je znao sve lokalne bordele i uvijek bi nam nešto organizirao, ali sada ništa od toga. Žena mi je ionako bila u Zagrebu i trošila je kao rusko vozilo, dok sam ja zarađivao u Frankfurtu. I tako mi je Magda zapela za oko, pa sam htio nekako iskoristiti svoju povlasticu. A prilika mi se ukazala neočekivano brzo.

Jedan dan sam ostao do kasno u uredu, jer sam si pripremao neko izvješće, pošto sam za dva dana morao u Zagreb. Uto mi je netko pokucao na vrata i na moje 'Herein! ' ušla je Magda noseći neke mape.

- Dobar dan direktore, imam neke papire koje bi trebalo potpisati.. -ušla je polako zatvarajući vrata za sobom i prilazila stolu, dok sam ja nju promatrao i osjećao trnce u gaćama.

Nije da mi se samo tako dizao, ali sad je bilo već pomalo kritično. A Magda je bila jako sexy u suknji do koljena, malo većoj guzi, strogoj poslovnoj košulji i dugoj kosi boje žita svezanoj u rep. Kad je stala kraj mene osjetio sam njen nenametljivi parfem i nemir u gaćama. Dok je htjela staviti mapu izletili su neki papiri i ravno meni u krilo, a ona rukom za njima i neminovno je primila moju izbočinu, pa se zacrvenila i samo prošaptala:

- Oprostite direktore, ovo se neće više ponoviti.. -brzo je slagala papire u mapu crvena u licu kao rajčica, a ja sam samo mirno rekao.
- Ja ne bih imao ništa protiv da se desi.. -malo sam zastao i pogledao ju- Koliko ti je još pripravničkog staža ostalo kod nas?
- Još mjesec dana, zašto? -upitala je stojeći još uvijek crvena u licu, a ja sam se okrenuo tako da se ona izbočina na mojim hlačama jako dobro vidjela, pa je malo pokušala skrenuti pogled, ali joj baš nije išlo.
- Pa kao se dobro pobrineš za ovo.. -pokazao sam na svoje međunožje, te nastavio- .. ja ću se pobrinuti da ostaneš ovdje za stalno. Jel važi?

Samo je kimnula glavom i polako prišla, pa stavila polako ruku na izbočinu. Lagano ju je milovala i onda počela otvarati patent na hlačama kako bi ga izvukla van. Kad je ugledala komad kurca samo je uzdahnula i pogledala me. Sigurno nije očekivala da starkelja kao ja ima kurac od 23 centimetra i široki glavić. Baš je izgledao kao gljiva. Čućnula je i sad ga je lagano drkala, a onda i lizati po glviću. Lagano sam zadrhtao, a Magda je izgleda jako dobro znala šta treba raditi i da joj ovo nije prvi kojeg je do sad popušila. Guštao sam, a ona se sad klekla i raširila mi noge, te se smjestila između njih oslonivši se podlakticama na moje butine. Gutala je moj kurac koliko je mogla i slinila po njemu, a nakon nekih pet minuta kombiniranog drkanja i pušenja dovela me do vrhunca, te sam se počeo prazniti u njena usta, dok je ona bez pogovora gutala sve. Znao sam da joj sigurno nije ugodno, ali nije ništa rekla. Zatim se polako ustala dok sam ja spremao sad već opušteni kurac u hlače. Kad je ustala ja sam odmknuo sve papire ispred sebe i samo rekao:

- Nije fer da samo ja uživam, sjedni ovdje.. -pokazao sam na prazan stol, dok je ona stajala trnutak ili dva, a onda došla do stola, ali prije nego se popela na njega krenuo sam podizati suknju, ali me zaustavila.

Otkopčala je zip iza leđa i skinula suknju, pa sam ugledao pamučne bijele gaćice ispod svjetlih najlonki, koje je ona povukla naniže i otkrila svoju picu sa frizurom iste boje kao i kosa. Sjela se na stol i raširila noge, a ja sam se provukao između njih, pa su mi sad bile na ramenima i leđima. Pica joj je fino mirisala, na neki losion ili kremu, ali najvjerojatnije na vlažne maramice. Bila je mokra i vidjeli su se tragovi bijeloga na njenim usminama, pa sam shvatio da se i ona napalila maloprije. Navalio sam na njenu picu svojim usnama i jezikom, a ona je samo uzdahnula i oslonila se na laktove. Lizao sam ju dok su se njene noge grčile na meni. Kad sam počeo grickati klit i gurnuo joj dva prsta u picu, te joj trljao unutrašnjost jedva je prigušila vrisak i samo se zgrčila, te počela svršavati. Lizao sam njene sokove koji su curili iz nje, a ona se samo tresla. Kad se konačno smirila i njene noge se opustile na mojim ramenima. Još sam ju malo milovao po pici i do guze, a onda sam joj dopustio da ustane. Obukla se i sredila, a prije nego je otišla sagnula se i dala mi poljubac.

- Hvala Vam direktore, na podršci da ostanem ovdje, a i na ovom maloprije, baš me fino opustilo.
- Magda, kad smo sami reci mi samo Ivan, ne direktore, nadam se da ti je to jasno? -rekao sam i namignuo joj, a ona se samo nasmješila i kimnula glavom.

Otišla je vedro iz mog ureda, a ja sam se mogao skoncentrirati na svoj posao. Kao što sam obećao Magdi, za dva tjedna je dobila ugovor na pet godina, jer se ni ne može dobiti na više, a još sam se pobrinuo da dođe baš kod mene. Prvi dan novog ugovora došla je do mene i tako mi iscijedila jaja koja sam ispraznio u njenu picu, a to nam je postao običaj sada jednom tjedno kod mene u uredu. Rekao sam joj nakon dva mjeseca da bi mogli to unaprijediti, a na moje pitanje kako samo sam joj dao svoju adresu i rekao joj da ponese četkicu za zube. Nasmijala se i pitala da li sam mislio na jednu noć ili na cijeli vikend. Nasmijao sam se i rekao, pa naravno da je u pitanju cijeli vikend, jer ne idem u Zagreb. A šta je bilo tada o tome u drugoj priči.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija