Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mlada Jelena

Jelena i ja smo se već dva tjedna jebali na onoj našoj plažici, izuzev kad je kiša padala, a tada smo bili nervozni jer nije bilo razloga za otići na plažu.

Jedan dan mi kaže ona:

- Sutra mi starci idu na more, pa ćemo se moći stalno jebati i maziti, a to volim s tobom raditi.. .

Ležali smo na našoj plažici, češkala mi je prsa i svoju nogu je stavila preko mog trbuha, te mi sakrila sada opušteni kurac kojeg je već očistila od naših sokova.

- Znači da možeš i prespavati kod mene -rekao sam sa smješkom.
- Naravno.. . -bila je oduševljena- a tek što bi ti radila u krevetu, kad smo ovdje dobri? ! ? !
- Hahahaha.. . da i ja razmišljam o tome -rekao sam i poljubio ju u čelo.
- Mmmmm.. . -mazno se privila uz mene- Onda bih voljela isprobati još neke stvari koje nismo ovdje mogli.. .
- Da? A koje to? -bio sam znatiželjan.
- Polako -gledala me je sa smješkom- Saznat ćeš na vrijeme.

Kad smo otišli svako svojoj kući, jedva sam čekao sljedeći dan. Dok sam zalijevao vrt ujutro vidio sam Jelenine starce kako se spremaju na more, pa smo malo porazgovarali. Njeni starci su bili desetak godina stariji od mene i imali su još jednu kćer, Tajanu, koja se udala i otišla u jedan veći grad u unutrašnjosti. Na kraju mi stari od Jelene kaže:

- Sused, može zamolba?
- Recite.
- Mala je doma i mora učiti za ispite na jesen, pa nam javite ako bu tko od njenog društva navraćao do nje, ali nemojte joj niš reći!
- Ma nema problema sused -rekao sam sa smješkom, pa onda dodao- I ona moja ima sad neke ispitne rokove, pa znam kako Vam je. Sam Vi odite na more i ne brinite ništa.

Pola sata nakon njihovog odlaska Jelena se stvorila na mojim vratima, a sa sobom je donijela mali neseser i malu torbicu, a na moj upitni pogled je samo rekla:

- Čisti donji veš.. . -a onda sa smješkom nastavila- .. . ako će mi one uopće i trebati.. . -rekla je i u trenu je bila gola, te je otišla na kat u sobu odnijeti svoje stvari, pa se ubrzo vratila natrag.

Došla je do mene u kuhinju i sjela na središnji pult i gledala me dok radim oko ručka. Radio sam nam salatu od tjestenine, tako da nisam morao puno gubiti vremena. Kad sam sve završio, prišao sam joj, a ona je samo raširila noge i naslonila se na ruke iza sebe. Stao sam između njenih nogu i nagnuo se prema naprijed te joj počeo ljubiti sisice i lizati bradavice. Lagano je uzdisala i stenjala, a trbuh joj je drhtao. Počeo sam se spuštati prema njemu i lagano sam ga ljubio i lizao. Kad sam joj liznuo pupak samo se je stresla i tiho promrmljala:

- Kako je to dobro.. ..

Nastavio sam se spuštati niz njen trbuh do golog venerinog brežuljka, malo kružio jezikom po njemu, a onda ju polegnuo na pult i raširio noge, te stavio jezik na vruču pičkicu. Lizao sam ju polako, bez žurbe, a ona se izvijala i cvilila od strasti. Uskoro je počela svršavati, a ja sam skupljao sokove kako su navirali iz rupice, dok se ona tresla u ekstazi. Uspio sam shvatiti iz njenog mrmljanja da hoće da joj ga stavim, ali ja sam imao druge zamisli. Kad se malo smirila nastavio sam joj lizati klit, a onda sam se uspravio i gurnuo joj dva prsta u pičkicu, pa sam joj počeo masirati unutrašnjost. Ubrzo je počela ubrzano disati, a kad sam joj palcem počeo istovremeno masirati i klit počela je jecati, trzati nogama i cijela se tresti, a nakon par sekundi iz nje je špricnulo i uskoro je cijeli pult bio mokar, a i moja ruka od njenih sokova i urina. Jecala je i smješkala se istovremeno, a mene je gledala sa mješavinom šoka i zadovoljstva, a onda je rekla:

- Isuse.. .. ovo je bilo.. . ne znam.. -stala je i gledala oko sebe, pa nastavila- .. nerealno dobro.. . ovo ćeš mi stalno raditi.

Gledao sam kako joj se noge tresu, pa sam ju podigao da sjedne na pult. Tek je tada postala svjesna da je sve oko nje mokro, pa me upitno pogledala:

- Šta je ovo sve od mene?
- Da.. . -poljubio sam ju, a onda nastavio- A to nije samo što ćeš probati, možda i još nešto.. .
- Da? A šta to?
- Psttt.. . poslije.. . sad idemo pojest -pomogao sam joj da ustane, pa je otišla do wc-a, a ja sam obrisao pult i postavio stol.

Pojeli smo i otišli malo prileći. Zavaljeni smo bili na krevetu, soba zamračena sa roletama i širom otvorenim prozorima. Vani je bilo paklenski vruče, a onda me je Jelena upitala:

- Šta si mi to drugo pripremio? -gledala me sa onim svojim zelenim očima, pa sam joj morao nešto reći.
- Ovako.. . ne znam da li si ikada nešto dobila u guzu?
- Oooo jesam, jesam -brzo je rekla, a onda veselo dodala- Ali nije bilo baš nešto.. . dečko nije imao pojma. A ti znaš kako se to radi?
- Naravno -rekao sam i ustao, te otišao do kupaonice i vratio se sa tubicom vazelina, pa rekao- Okreni se na trbuh..

Veselo se okrenula i raširila noge, pa sam vidio procijep njene pice i tamni otvor stisnutog šupka. Već sam rekao da je imala predivno i slatko dupence i do sada sam ju uvijek s guza jebao u pičkicu, ali sam joj ga htio utjerati u šupak. Kleknuo sam između njenih nogu i istisnuo malo vazelina na šupak i počeo joj ga lagano utrljavati, a onda gurnuo jedan prst unutra. samo je tiho uzdahnula i rukama raširila guzove, pa sam prst gurnuo do kraja u njen šupak. Jebao sam ju prstom tako više od minute, pa stavio još jedan dodavši još vazelina unutra. Samo je stenjala i uvijala sa guzom prateći moje pokrete prstiju. Disala je sve dublje i dublje, a onda se zgrčila i počela svršavati uz jecaje. Plahta je bila mokra od njenih sokova, a ja sam izvadio prste iz njenog šupka, namazao svoj već tvrdi kurac i namjestio se iznad nje. Stavio sam joj polagano glavić, malo poveći inače, u guzu i lagano ga gurnuo unutra. Bila je opuštena i samo je kliznuo unutra uz njen duboki uzdah i jecaj, a onda je stisla šupak i nisam mogao nikamo, te sam čekao da se opusti. Nakon par trenutaka se opustila i počeo sam ju jebati. Samo je stenjala i uživala dok sam ju bušio. Trebalo mi je desetak minuta jebanja da joj napunim guzu spermom.
Kad sam se ispraznio, a ona je ustala i počela mi lizati kurac i čistiti ga od sperme:

- Kako ti je dobra sperma, mogla bi ju gutati stalno.. . mmmm

Ustali smo sa kreveta i otišli se otuširati, nismo se žurili jer su pred nama bila dva tjedna samoće i uživanja, a to smo željeli maksimalno iskoristiti. Jebali smo se u svim prostorijama kuće, a najviše je voljela kad bih joj ga zabio u guzu u kuhinji.. .

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija