Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mlada mama sa treninga

Imam 48 godina, solidan brak i dva mamlaza od kojih je jedan krenuo na faks, a drugi je u trećem srednje. Jedini nedostatak u braku je seks. Ne da ga nije bilo, već smo došli do nekog zasićenja. Žena mi je otvoreno rekla da će potražiti nekoga sa strane. Inače između nas nije bilo nekih tajni. A ja sam razmišljao šta da napravim. Nabio sam kilažu, pa se toga trebalo riješiti, te sam se stoga upisao u lokalnu teretanu. Kriza srednjih godina, govorili su frendovi, a meni se živo fućkalo ako nađem nekoga za pojebati.

Nakon dva mjeseca vježbanja za koje vrijeme sam se donekle istesao, a i način prehrane sam promijenio, upoznao sam Anu. Ana je bila majka dvije cure, nedavno razvedena (taj dio sam saznao od tipa na recepciji) i bogovskog tijela. Sise su bile čista četvorka, obla i ne prevelika guza na dugim nogama koje su bile savršeno isklesane. Duga smeđa kosa do pola leđa, najčešće svezana u rep. Nije bila jedna od onih kokoški koje se samo naslikavaju po teretanama i objavljuju slike po fejsu, instagramu ili twiteru. Ili kojoj već sve društvenoj mreži. Imala je magisterij iz farmacije i bila je kći vlasnice apoteke u centru. Upoznali smo se kroz zafrkanciju, tj htjela je podići više nego je mogla, a kako nije bilo trenera u blizini ja sam priskočio u pomoć. Početna nelagoda se ubrzo razbila, a još smo poslije otišli i na piće. Tako je išlo iz dana u dan i postajali smo sve bliskiji. Nije joj smetalo što sam oženjen, kao ni to da sam stariji od nje, jednostavno sam joj bio privlačan. A onda se desilo..

Bio je utorak, bili smo u teretani, znojni i uskoro sam ja završio. Većina ljudi je već otišla, a neki su tek došli. Završio sam i rekao joj da idem pod tuš, dok je ona završavala seriju vježbi i rekla da ju pričekam. Nisam žurio i dok sam se pripremio i otišao pod tuš ona je već bila gotova i došla u svlačionicu. Čula me pod tušem i pošto nikoga nije bilo došla je do tuša i odmakla zavjesu. Upravo sam ispisao sapunicu i kurac mi je bio u nekom poludignutom stanju. Solidnih dvadeset centimetara i glavića kao zreli paradajz, a Ana je samo uzdahnula i navukla zavjesu natrag. Završio sam sa tušem i izašao ogrnut ručnikom, a Ana je baš skinula grudnjak i stajala je samo u gaćicama uz svoj ormarić. Pogledi su nam se sreli i prišao sam joj, te ju poljubio. Nije me odgurnula, već mi je uzvratila poljubac, a ruka joj se spustila do mog ručnika i navukla se ispod njega uhvativši mi kurac, pa ga lagano stiskala.

-Idemo do mene, klinke mi nisu doma.. -tiho je rekla i pogledala me, a ja sam samo kimnuo i već dignutog kurca koji je netremice promatrala počeo sa oblačenjem.

Uskoro sam vozio za njom do kuće u kojoj je živjela. To su ona i njen bivši kupili, a ona je zadržala kuću i klinke dok je on dobio auto i vikendicu na moru. Parkirao sam malo dalje i vratio se do kuće, pa ušao kroz otvorena vrata i samo ih zatvorio za sobom. Čekala me na dnu stepenica koje su vodile na kat i povela me do svoje sobe. Veliki bračni krevet je dominirao uz ormar sa kliznim vratima i velikim ogledalom na njemu. Mašta je odmah proradila, a u njemu sam vidio da se počela skidati, pa sam i ja krenuo. Ubrzo smo oboje bili potpuno goli. Divio sam se njenom tijelu, a da mi se sviđalo što vidim vidjelo se i na mom kurcu koji je rastao u nebesa. Neki će reći super za moje godine, ali znam da nikad nisam imao problema sa time, osim što se znao dići kad nije trebao. Ana ga je gledala i sjela na krevet, pa sam stao ispred nje. Polako ga je dodirivala po glaviću, niz deblo do jaja i natrag. Tako nježno kao da je od stakla, a ne od krvi, mesa i žila. Zatim ga je počela lizati i pokušavala strpati u usta. Nije joj uspijevalo, baš kao ni mojoj ženi, pa ga je odavno prestala pušiti već bi se zadovoljila lizanjem i drkanjem.

Za razliku od nje, Ana se potrudila i uskoro je pola moga kurca bilo u njenim ustima. Osjećaj je bio neopisiv. Već ga dugo nisam osjetio i skoro sam svršio prerano. Nakon pet minuta pušenja mog kurca pustila ga je i došla ponovo do daha, a ja sam ju polegao na leđa i zadigao joj i raširio noge, te se bacio na lizanje njene obrijane pičke. Bilo je malo sitnih dlačica, ali mi nije smetalo. Lizao sam ju kao što nisam ni ženinu. Rezultat je bilo njeno duboko disanje, stenjanje i grčenje trbušnih mišića. A o potoku koji je curio iz nje da ni ne pričam. Na moje iznenađenje svršila je uz nekakav promukli vrisak i sad je samo curilo iz nje, a ona me povukla na sebe i samo prostenjala:

- Jebi me više, rasturi me, napuni ju.. ne mogu više izdržati..

Ni ja nisam mogao više čekati, ali sam za svaki slučaj upitao za svršavanje u nju i dobio zeleno svjetlo. Namjestio sam glavić na njenu, kako sam uskoro otkrio, usku pičku i počeo joj ga zabijati. Ispočetka polako uz njeno glasno stenjanje, a kad sam konačno probio njenu obranu počeo sam se žestoko zabijati u nju. Osjećao sam stjenke njene uske pičke oko svog velikog glavića i to mi je pružalo neviđenu ugodu. Kako veliku? Pa samo da kažem da mi nije trebalo dugo da počnem puniti njenu pičku svojim vrelim sjemenom koje je dugo čekalo u mojim jajima da izađe van. Zabijao sam ga čim sam dublje mogao u njenu mokru i toplu pičku, a kad sam se zadnjim mlazom ispraznio samo me zagrlila i privukla na sebe i osjetio sam kako drhti i kao da plače. Podigao sam glavu iz njenog zagrljaja i shvatio da sam u pravu. Na moj upitni pogled samo je rekla da je presretna. Ostali smo tako ležati dok se moj kurac nije izvukao iz njene pičke, a onda se ona bacila na mene i našli smo se u pozi 69. Pička joj je bila okupana mojom spermom i njenim sokovima, a takav je bio i moj kurac. Svejedno smo uživali jedno u drugome i ubrzo se dovoljno napalili za novu rundu seksa.

Prvo je ona sjela na mene i nabijala se na moj kurac dok sam se ja zabavljao njenim iznenađujuće čvrstim sisama. Nakon par minuta nabijanja na mene je ponovo svršila uz grčenje i jecanje, a onda sam ju skinuo sa sebe i polegao ju na trbuh, pa sam se smjestio između njenih nogu i zabio joj ga odmah do jaja u pičku. Samo je zamumljala nešto u jastuk, a ja sam nastavio sa jebanjem. Uživao sam svaki put kad bih joj stresao čvrstu stražnjicu sa svojim preponama. Pljeskalo je između nas i moje prigušeno stenjanje se nadopunjavali sa njenim glasnim. Trajalo je dobrih petnaestak minuta i ona je uz jedan dugi 'Aaaaaaaaaaaaaaahhhhhh! ! ! ' opet svršila, a za njom i ja puneći joj opet spermom pičku. Ostali smo tako nekoliko trenutaka, a onda sam se brzo digao vidjevši koliko je sati, pa sam se na brzaka spremio, a i ona se sredila, te sam otišao. Taman na vrijeme, jer nakon što sam se okrenuo na kraju ulice i krenuo natrag ispred kuće se zaustavio auto iz kojeg su ispale dvije prekrasne cure. Ne bih nigdje mogao zamijeniti da nisu Anine. Ljepotice kao i ona. Nasmiješio sam se i otišao kući praznih jaja i jeva sam čekao da ponovimo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija