Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mlada mama sa web cama

Nedavno sam se odlučio za isprobavanja on line sexa. Nabavio ja dobru kameru, novi monitor, široki naravno, i spojio se na jednu stranicu. Odmah sam shvatio da slike na profilima ne odgovaraju stvarnim osobama, jer sam pola tih slika već vidio po raznim porno stranicama. Imam što bi rekli, fotografsko pamćenje.

I tako ja krenuo u bespuća stranice i raznoraznih žena koje se nude. Samo njih nekoliko je imalo web chat preko kamere, a za oko mi je zapela 'MladaMama28' jer mi se činila po godinama tu negdje kao ja, oko 30. Prvo sam krenuo sa običnim chatom po rukama, ali smo ubrzo došli do kamere i krenulo je. Ona si je gurala vibrator u poprilično sočnu pičku, obrijanu i velikih usmina, imala je prćaste sise trojkicu, a na lice u početku nisam obračao pažnju, ali me nešto kopkalo i shvatio sam da ju od nekud poznajem. Maknuo sam te misli i nastavio sa drkanjem kurca dok je iz zvučnika dopirao zvuk njenog vibratora i sve jačeg stenjanja. Suzdržavao sam se od svršavanja dok je ona stenjala i hvalila moj veliki kurac, moju kurčinu nad kurčinama. Znao sam da pretjeruje jer kurac od 19 cm i nije nešto, zar ne?

Uskoro je počela svršavati, tj squirtati i mlaz sokova je promašio kameru za malo. Skoro je zavrištala kod drugog mlaza, a onda sam i ja počeo špricati u papirnati ručnik svoje sjeme. Bogme ga je bilo. Osjećao sam toplinu sjemena na ruci dok sam joj na kameru pokazivao koliko sam svršio. Zatim je nešto mljela o tome kako bi mi ga sad popušila i slično. Ubrzo smo prekinuli razgovor i ja sam ostao razmišljajući odakle ju znam. I dalje me kopkalo.

Dva dana kasnije vraćao sam se sa posla i na parkingu ugledao susjedu iz dva ulaza niže kako trpa klinca u auto i sprema se nekud. Ana je bila par godina mlađa, ali definitivno sam bio siguran da je to cura sa weba od prije par dana. Prišao sam joj i pozdravio:

- Ćao Ana, kamo?
- Ej, Damire.. evo vozim malog do mojih, biti će za vikend kod njih, a ja imam nekog posla.. -rekla je zabacujući rep duge kose preko ramena i upućujući mi širok osmijeh.
- Maa.. htio sam te nešto pitati, ali.. -otezao sam da li da ju pitam ili ne, ali sam jednostavno morao znati.
- Pitaj -mirno je rekla čekajući kraj auta.
- Ovaj.. . jesi li ti 'MladaMama28' sa one stranice za web sex? -rekao sam i gledao kako joj se oči šire pa opisao događaj od prije dva dana, a ona je samo zinula i zatvorila vrata od auta, pa mi tiho rekla da se čujemo kasnije na stranici.

Čekao sam skoro do pola deset kad se javila. Bila je odjevena i samo smo razgovarali. Saznao sam da joj je muž na brodu, da joj je dosadno, a ovako si je malo kratila večeri sa jednim ili dva chata. Mada joj fali pravi kurac i milovanje, ali je nekako sigurnije. Rekla je da me nije prepoznala jer se koncentrirala na moj kurac, a da lica ni ne želi pamtiti jer ovdje ima svega. U neku ruku joj je bilo i drago i krivo što sam ju prepoznao. Nakon još pola sata razgovora pristala je da se nađemo kod mene sutra navečer.

Jedva sam dočekao večer. Upicanio se, izbrijao oko jaja, namirisao, stavio čiste plahte, a kad je došla nije nam dugo trebalo da se iz dnevnog prebacimo u spavaću sobu. Ubrzo sam bio među njenim golim nogama i uživo lizao, ljubio i jebao jezikom njenu mirisnu pičku. Sad je uživo stenjala ispred mene dok je moj jezik skupa sa mojim prstima obrađivao njenu pičku. Ubrzo je počela stenjati sve glasnije i uz glasan vrisak opet svršila uz obilno špricanje, ali sad po mom licu i u moja usta. Lizao sam ju kao lud, a ona se samo tresla. Digao sam se i namjestio se sa glavićem na ulaz u njenu pičku i samo ga sjurio u nju. Obgrlila me rukama i nogama i samo prostenjala:

- Jebi me.. .

I još kako jesam. Odmah mi je dala prije do znanja da mogu svršavati u nju, pa nisam imao zadrške. Jebao sam ju kao manijak. Tri puta smo mijenjali pozu da bi joj ga na kraju s guza zabio do jaja i svršio kako već dugo nisam.

Nakon toga smo samo ležali i dolazili do daha, a nakon tuša i brzinske dostave pizze, nastavili smo sa sexom do pred jutro. Stvarno je bila nezasitna u krevetu, a ja sam se trudio iz petnih žila da joj udovoljim.

Poslije je otišla, ali se vratila navečer i opet smo sve ponovili. Nastavili smo i sa web sexom kad bi joj mali bio doma, a kad bi joj muž dolazio nismo se ni poznavali. Oboje nemamo problema sa takvim aranžmanom, pa za sada uživamo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija