Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mlada milfa

Ima tome već 5-6 godina, imao sam tad 20 godina, javila mi se jedna mlada mama koju sam znao iz viđenja, a trebala je bend za šogorićinu djevojačku. To je bio ujedno i njen poklon šogorici. Izbor je pao na bend u kojem sam ja bio pjevač i menđer pa je samnom trebala dogovorit svirku. I tako dogovorili mi da se nađemo i razradimo detalje uživo a trebala je donjeti i kaparu. Zbog teškog usklađivanja slobodnog vremena morali smo se naći kasno navečer kada kafići više nisu radili, pa smo se sreli kraj jednog mirnog i mračnog parkića van grada.

Tokom svog tog razgovora požalila se kako joj je sve to oko djevojačke i svadbe skupo, para nikad dosta itd, kad bi mogao neki popust.. . uz sve to rekla je i kako joj muž radi vani da bi lakše spajali kraj s krajem i prehranili djecu, pa joj osim para nedostaje i muških dodira. Malo po malo sve se više otvarala i tako smo došli do teme kako me privlaci već duže vrijeme, no znam da ima muža pa nisam ništa pokušavao, a i uvijek sam i sam imao neke kombinacije s nekim curamabili vezice.

Mihaela (nije joj to pravo ime) je inaće prekrasna mlada mama, dosta visoka za ženu, oko 180cm, crne duge ravne kose, imala je vitko tjelo s malim seksi sisicama, nešto oko dvojkice, zamamne prčaste guze i prekrasnih dugih nogu. Starija od mene nelih 4 godine. Tako kroz razgovor sve mi se više približavala i počela mi se nuditi, kako bi mi mogla tu kaparu isplatiti na drugi nacin, gdje bismo oboje bili zadovoljni.. . ili zadovoljeni, uhvatila me za kurac i počela me ljubiti, grliti, raskopčavati hlace.

Ni ja nisam odolio odmah sam krenuo u akciju skidanja njene kosulje i spustanja sjedala. Ispod kosulje imala je seksi kožni grudnjak (kasnije mi je otkrila da je sve to bilo planirano, kasni noćni sati, mračno parkiralište kod parkića, njena seksi modna kombinacija) a u grudnjaku predivne sisice. Ubrzo ga je počela iskusnu dudlati ali nije mogla dugo čekati i molila me da ju jebem odmah, skinuo sam joj i šosić ispod kojeg su bile crne čipkaste tangice, koje sam samo maknuo u stranu počeo sam joj lizati pičić i prstenjačiti je srednjim prstom, ubrzo sam se nabio kurcem duboko u nju, od ogromne žudnje jebali smo se jako, a njena pica bila je uska od nejebice iako je rodila.

Stenjala je glasno "jebi me, nabij ga do kraja, ne štedi me, želim te u sebi, svrši mi u pickicu, zalij me iznutra" i svršavala. Promjenili smo nekoliko poza, nabijao sam joj ga straga i lupao je po savršenoj guzi, vukao za kosu i govorio svakakve prljave misli. Na kraju sam sjeo a ona se nasadila na moju kitu i počela svoj rodeo, uhvatila me za jaja i rekla sam me napuni kao nitko do sad. Sve to me toliko palilo i izluđivalo a njena uska pica i ruka na mojim jajima su ne toliko stimukirali da sam se kroz 10ak minuta ispraznio duboko u njenoj picki ne mareci za posljedice.

Ostao sam u njoj dok mi se nije spustio kurac i dok se nismo malo smirili oboje. Nakon toga nije joj bilo dosta pa se potrudila da mi ga opet podigne, nije joj dugo trebalo jer sam bio u odličnoj formi a ona takva pička da joj ne možeš odoljeti, ponovno se nabila na moj kurac no ovaj put okrenuta leđima, jahala me dobrih 10ak minuta kad je poželjela da joj svršik u usta, okrenula se i počela ga vrhunski pušiti i masirati mi jaja, a jednim prstom stimulirati prostatu tako da sam za čas svršio i napunio joj usta spermom.

Sve je progutala iskusno, nijedna kap joj nije ispala, a onda je i pohvalila okus moje sperme. Kad smo nakon svega došli k sebi rekla mi je da je to sve bio dio plana a i osvete njenom mužu za kojeg je saznala da je vara dok radi u inozemstvu. Rekla je i da ne brinem jer su joj neplodni dani. Rekla je da se dugo nije tako pojebala i da ćemo ostatak računa rješiti na djevojačkoj.. .. a kako je to prošlo pričat ću vam u 2 nastavku, ako vam se ova priča i početak naše avanture svidio..

. dajte dobru ocjenu pa stiže nastavak. 😅

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija