Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mlada požuda

Bila je to kasna subotnja večer kada sam prvi puta naletila na ovo prekrasno, mlado stvorenje. Nedavno sam se preselila u novi apartmanski kompleks, i navikavala sam se na okolinu, koja se naizgled sastojala većinom od starijih ljudi, i oženjenih parova s malom djecom. To je bila nesumnjivo promjena u usporedbi s mojim starim mjestom, gdje su vrvile kasne zabave i stranci se upuštali u nemoralne čini po slabo osvjetljenim hodnicima. To je bila sigurno jedina stvar koja mi je nedostajala, jer sam se zaista zbližila s tim alternativnim stilom života. Uživala sam u grijehu koji se odvijao, i uvijek sam bila željna i sposobna da pronađem voljnog para. Najviše sam voljela mlade; vrvili su svojim seksualnim sklonostima, oružani tvrdim, isklesanim tijelima. Njihova mlađahna zaigranost me tako napaljivala, kada bih slušala njihove usne pune priča kako šapuću zadovoljno.. . prekrasne žene s kojima su bile.. . pijana sjećanja seksa sa strancima iz barova.. . i „znanje“ kako učiniti da žena zaista vrišti od zadovoljstva. Ali dio koji mi se najviše sviđao jest njihovo slamanje u mojim plahtama, ostavljajući trajan ožiljak u njihovim osjetljivim umovima.
Čim sam ga ugledala, znala sam, on je sljedeći. Bio je u svojim kasnim 20-ima, sa tamnom kosom, tamnim očima, i markantnim licem. Odjeven u crno odjelo, izgledao je kao da je tek izašao iz jednog od onih elitnih klubova. Kad se okrenuo i nabacio mi suptilan osmjeh, vidjelo se da zna kako je privlačan. Bio je to mladić koji je vjerovatno bio sa stotinama cura, svaka željna njegove pažnje, i pričajući kako su sretne što su mogle spavat s njim. Zrak tihe senzualnosti je bio oko njega, dok sam ga gledala kako otključava i ulazi u svoj stan, a misli su mi letile 100 na sat.

Nakon toga bi ponekad prošli jedan pred drugog u hodniku, malo časkajući, a ubrzo smo saznavali više i više jedno o drugome. Ne začuđujuće, imao je karakter prikladan za taj dobar izgled; šarmantna arogantnost neke vrste, pričajući šale za koje nisam znala bih li se smijala ili da budem uvrijeđena. Potpuna šupčina, ali nisam mogla skinut pogled s njega. Opojna mješavina inteligencije i strasti upotpunjavali su mu lik, intrigirajući me. Bilo je jasno zašto se toliko žena topilo u njegovim rukama. Bio je vrhunska ševa iz mržnje. Tip kojeg svaka žena želi odbacit kao sebičnog šupka, ali duboko u sebi moleći da ih iskoristi samo za njegovo zadovoljstvo.
Upustila bi se u lukavo flertovanje, tako se pobrinuvši da zna da ne namjeravam biti dobra cura, niti da ću dopustiti da mi promakne, trebao bi biti dovoljno hrabar da se igra samnom. Njegovo čvrsto mlado tijelo gurnulo me na posteljinu a moj jezik je proždirao njegov kurac, a tragovi grebanja obilježili su mu kožu. Zasigurno će to biti jedna dobra igra. Igra koju vrlo dobro znam.. . jebanje ovih mladih, prekrasnih muškaraca s nečim za dokazat. Nije prošlo dugo dok se razgovori nisu pretvorili u stvarnost, i topred njegovim vratima. Pozvao me unutra, natočio par pića, i pokušao razgovarati. Ali oboje smo znali zašto sam bila tamo tu večer.

Zgrabila sam mu ruke, povukla ga prema sebi i ljubila ga. Nisam tratila vrijeme, odmah sam mu pokidala gumbe od košulje, jednog po jednog dok nije lagano pala s njegovih ramena. Moj jezik je još uvijek mahnito radio u njegovim ustima, posegla sam dolje kako bih mu otkopčala hlače. Kurac mu je izletio iz traperica, a ja sam odmah pala na koljena, željna da ga stavim u usta. Nisam mogla dočekat da ga probam, lagano sam jezikom prelazila preko glavića, okusivši onih prvih par kapi predsperme. On se nagnuo na iza a ja sam željno stavljala sve više i više kurca među usnice. Uhvatio se za zid kao oslonac, i pojačao je guranje dok mi ga nije stavljao duboko u grlo. Čvrsto je uhvatio moju kosu u šaku, a ja sam natopila njegova jaja mojom slinom. Nagnuo se na iza kako bih mu mogla lizat i pušit, zaigrano sam okružila jezikom bazu njegovog koplja. Kad sam vidjela da bi mogao brzo eksplodirati, navlažila sam prst jezikom i gurnula mu duboko u dupe. Ispustio je primatski zvuk, a ja sam mu uzela kurac i stavila ga nazad u usta i dopustila mu da mi snažno gura. Dok mu se dupe stiskalo oko mog prsta, a njegov kurac provaljivao duboko u moje grlo, jedino na što sam mogla misliti je koliko je predivan i koliko ga trebam u sebi.

Lagano sam sišla s njega i pitala ga jeli spreman za dobru ševu. Odmah mi je odgovorio, a ja sam skinula moju majicu i grudnjak, stavila njegove ruke na moje sise, stiskajući ih lagano. Njegov jezik je gladno kružio po mojim grudima, dok mi je sa drugom rukom skidao hlače. U jednom brzom potezu, sva odjeća je bila na podu, a on me gurao prema krevetu. Njegova grubost me uzbudila, i mogla sam osjetit toplinu njegovih ruku i tijela omotanih oko mojih ramena. Stajali smo na rubu, pogledi su nam bili u klinču, zabio je svoje zube u moj vrat a vrhovima prstiju našao moj klitić. Vrtio ga je dok nije nateko; onda je gurnuo dva prsta duboko u moju već vlažnu pičku. Prstenjačio me dok mi koljena nisu klecala, a ja sam ga molila da prestane. Nakon što se činilo kao sati prekrasnog mučenja, napokon je pristao.. .
Stavio me na sve četiri, pripremao se da uđe u mene, trljao svoju kitu gore-dolje po mojoj užasno mokroj pički. Vrisnula bih svaki put, dok me njegov kurac nemilosrdno napaljivao, gurnuvši samo glavić u moju željnu rupu. Onda, bez u pozorenja, nabio je svih 30 centimetara tog mladog kurca u mene. Odletila sam naprijed, a on me povukao nazad za kosu, probivši me još i dublje ovog puta. Nastavio me jebati, jače i brže dok sam jedva uspjevala disati. Stenjala sam u skladu s njegovim penetracijama, i naredila mu da me zadovolji da svršim. Taman kad sam pomislila da ne mogu više, izvadio mi ga je iz pičke i gurnuo taj pulsirajući kurac duboko u moj šupa. Gurala sam se naprijed-nazad u njega, a njegova jaja su bjesno lupala u moje guzove. Posegla sam ispod kako bih pomazila moj željni klitić i odjednom osjetila peckanje ruke na goloj koži.

Jeli se ovo uistinu događalo? Jeli me ovaj mladić stvarno iskorištavao, na način kako sam ja sve druge? Igrajući igru bjesnog seksa i boli, karte su se sad okrenule, a on me nastavio jebat bez milosti. I uživala sam. Nastavio me plljuskat po guzici, ja sam osjetila znoj s njegovog čela kako kaplje po mom vratu, a njegov kurac me rastavljao. Još par dubokih ulazaka i njegov kurac je počeo popuštati, napunivši me njegovom vrućom spermom. Srušila sam se na krevet, uživajući u valovima najboljeg orgazma kojeg sam ikad iskusila. Mogla sam osjetit njegovo teško disanje na mojoj koži dok je polako vadio svoj kurac iz mog šupka i pustio da njegova ljepljiva slatkoća kaplje između mojih bedra.
Nagnuo se iznad mene, te krenuo jezikom po mojem drhtajućem tijelu i masirao svoj sad spušten kurac u rukama. Jedva sam se mogla pomaknuti; dobivala sam žmarce od glave do pete. Ustala sam se, kad se pomaknuo iza mene, i uhvatila sam osmjeh malog vražićka na njegovom licu. Uhvatio me za zapešće i pitao jeli ovo bilo ono što sam čekala.. . Jeli me jebao ravno u najbolje uspomene strastvenog, beznačajnog seksa. Uistinu, jest, mislila sam, sišla s kreveta i zgrabila moju odjeću. Poljubivši ga još jednom, obukla sam se i brzo uputila prema vratima.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija