Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mlada šefova kčerka!

Poslije završetka srednje škole odlučio sam da konačno ljetni raspust provedem radeći, da konačno ne budem više na teretu svojim roditeljima. Odlučio sam da odem na more i nadjem posao. Javio sam se na par oglasa i jedan od njih mi se dopao. Uspio sam da se dogovorim sa gazdom jednog plažnog bara, koji je tražio pankera. Uslovi za mene su bili odlični i odličio sam da prihvatim posao. Dogovorili smo se da se javim na posao za dva dana. Spakovao sam svoje stvari i zaputio se put Zadra, koja je bila moja nova destinacija.

Ljetni period, gužve, vrućina i neizvesnost je moje putovanje ka poslu činilo još napornijim. Nakon nekoliko sati putovanja autobusom došao sam na stanicu gde me je čekao gazda i njegova ćerka Sandra. Sandra je izgledala moram priznati jako atraktivno. Na sebi je imala uske helanke ispod kojih su se mogle vidjeti njene tange. Njena guza je bila izvajana kao na nekoj lutki. Gore je nosila bijelu triko majicu ispod koje se mogao vidjeti crni brus, u kom su se nalazile njene prelijepe čvrste grudi.

Njena plava duga kosa je samo bila šlag na torti. Imala je jako lijepe crte lica. Njen osmjeh je jednostavno plijenio. Od prvog minuta kada sam je ugledao njena slika mi je ostala urezana u mislima. Upoznali smo se i pozdravili i krenuli ka mom konaku gde ću stanovati dok budem radio. Ostavili su me da se raskimotim i nakon par sati Sandra se pojavila na vratima. Rekla mi je da je došla po mene da mi pokaže mjesto gde ću raditi. Bar je već bio dobro popunjen gostima. Dopao mi se na prvi pogled, jer u njemu se moglo zapaziti mnogo lijepih mladih djevojka u svojim kupaćim kostima.

Ja kao i svaki mladi dečko koji je drkao na skoro svaku iole lijepu ženu, za mene je ovo bio jednostavano pravi raj. Moj kurac u šorcu je skoro stalno bio napet. Moram se pohvaliti da imam jako veliki i debeli kurac za svoje godine. Moj kurac od dvadeset centimetara je bio pravo čudovište za moje vršnjakinje. Dani su prolazili a meni posao se sve više svidjao. Ponekad kada bi imali veliku gužvu Sandra bi nam znala uskočiti u pomoć. Tako je i bilo tog petka uveče. U baru je bila neviđena žurka.

Sandra je došla nam pomoći. Odlučila je da bude sa mnom u šanku. Na sebi je imala kratki šorc, koji je jako lijepo istakao njenu savršenu guzu, dok gore majicu ispod koje su njene jedre i tvrde sise stajale uspravno. Kad god bi je pogledao kurac bi mi se digao. Uspio sam par puta da je uhvatim kako gleda ka mojoj izbočinu na šorcu. Napokon negdje oko dva sata ujutru smo završili sa poslom i krenuli doma. Ponudila se da me odbaci do apartmana. Pristao sam. Kada smo došli pozvao sam je na piće.

Na ulasku počela je da me ljubi govoreći da joj je do nečega drugog a ne pića. Rukom me je preko šorca uhvatila za dignuti kurac i počela da ga drka. Moj kurac u tom trenutku je bio tvrd kao kamen. Dok sam je ljubio moje ruke su šarale po njenim sisama i guzovima. Lagano se spustila na koljena i svukla mi šorc i bokserice jednim potezom. Moj dignuti kurac je ispao ispred nje. Čim ga je ugledala njene oči umalo nisu ispale. Nije mogla da skine pogled sa njega dok ga je rukom drkala. Rekla mi je da u životu nikada nije vidjela veći kurac.

Lagano počela je da ga puši. Trudila se da ga uvuče u svoja prelijepa usta što je više mogla. To njeno pušenje i gledanje me u oči mene je žestoko palilo. Uhvatio sam je za ruku i bacio na krevet. Svukao sam joj šorc i tange i pred mnom se ukazala najljepša pička na svijetu. Nisam mogao da čekam više. Prislonio sam kurac na ulaz njene pičke i počeo je jebati. Imala je jako usku pičku. Njena pica je bila jako vlažna jer je bila nenormalno napaljena. Stenjala je kao lokomotiva. Palilo me je da je tucam u dogi pozi, inače mojoj omiljenoj pozi.

Nabijao sam je sve jače i jače na kurac. Dok sam je jebao uzeo sam je lagano za kosu i povukao prema sebi. To je za mene bio vrhunac. Dok sam je jebao gledao sam je direktno u lice koje se grčilo pri svakom mom ubodu u njenu pičku. Nastavio sam je jebati još dobrih desetak minuta a zatim oboje u isto vrijeme smo počeli da svršavamo. Rekla mi je da smijem slobodan da joj napunim pičkicu jer koristi zaštitu. Nakon još jednog uboda počeo sam da je punim. Ostao sam i nakon svršavanja u njoj par minuta a potom oboje zadovljni smo legli na krevet.

Čim smo došli sebi otišli smo pod tuš gdje smo se još jednom pojebali

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 5580

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija