Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mlada stoperka

Imam 42 godine i vozim već 22 godine, a zadnjih deset sam na međunarodnim rutama. Tako je bilo i taj put. Vračao sam se iz Istanbula kamiona krcatog veš mašinama i frižiderima za zapadno tržište. Upravo sam prešao Bugarsko-Srpsku granicu nakon kračeg čekanja, a spasilo me što smo mi u Europskoj uniji kao i Bugari, pa me nisu toliko gnjavili kao Turke, Makedonce i Srbe na prijelazu.

Čim sam prešao granicu stao sam na jednom velikom parkingu za kamione, a tu su Srbi bili nenadmašni, jer je tamo bio jedan restoran koji je radio 24 sata dnevno i kad god si došao si mogao dobiti roštilj ili nešto žešće za jelo. Ja sam prvo otišao pod tuš, jer iako je bila druga polovica desetog mjeseca bilo je izuzetno vruče, pa sam bio sav od znoja i jedva sam čekao tuširanje. Znao sam se već sa gazdom, jer sam mu znao donijeti nekih stvari za kuhinju iz Austrije ili Italije, pa sam imao popust kod njega.
I tako svjež i malo odmoreniji sam se pojavio u restoranu i naručio nešto za pojesti. Pozdravio sam se sa nekoliko momaka koje sam znao iz viđenja, jer si mi uvijek pomažemo na cesti i nije nas briga tko je koje nacionalnosti ili vjeroispovjesti. Tako sam primjetio i nju.

Mlada cura, sa izblajhanom ravnom kosom, teškom šminkom, malo razmrljanom od suza, ali i tako jako privlačnom. S obzirom da sam na putu već tjedan dana, jaja su mi bila puna, pa bi ionako pojebao svašta. I tako je ta mala sjedila sama u kutu, brisala povremeno suze i nos, pa sam upitao gazdu:

- Stevo, ko je ta mala?
- Ahhh.. moj Damire, mala ti je čisti problem.. -malo je uzdahnuo pa sjeo preko puta mene odloživši pladanj sa praznim tanjurima i čašama na stol, te nastavio- Zove se Nataša, navodno je iz Novog Sada, a kaže da ju je momak ostavio ovde jutros. Kaže mi žena da je bila cika i galama na parkingu, a palo je i par šamara, čak je i granična žandarmerija intervenirala.
- I gdje je sad momak? -upitao sam zainteresirano, jer je svaka priča na putu dobrodošla.
- Hja.. đavo će ga znati.. -uzdahnuo je ustajući od stola, pa dodao- Verovatno je otišao za Beograd, a nju je ostavio. Pitala je neke da ju povezu, ali niko nije hteo.. -tu me pogledao i namignuo mi- Možeš ti da ju povedeš, ako nije maloletna.. -rekao je i prasnuo u smijeh, pa otišao svojim poslom, a ja sam nastavio promatrati malu, te napokon ustao i otišao do nje.

Upoznali smo se i pozvao sam ju za stol i naručio joj nešto za pojesti i popiti. Mala je prvo bila u čudu, a onda se oduševila, pa zacrvenila od srama. Bila je kao semafor koliko su se emocije pokazivale na njenom licu. Ja sam odmah platio sve i uživao sam gledajući ju kako jede, a ne trebam reći da je pojela više od mene, iako je bila barem za glavu i pol niža od mene. Čim je pojela zavalila se na stolici i otpuhivala zadovoljno. Ponudio sam joj prijevoz, a ona je malo oklijevala, a onda pristala, te me zamolila da ju pričekam, jer mora na wc. Rekao sam da ju čekam vani kraj bijelog kamiona riječkih tablica, pa sam izašao.

Došla je nakon petnaestak minuta, pa sam joj pomogao da se popne u kabinu poguravši joj lijepo veliko dupe u zrak. Imala je neku crnu minicu i bila je bez najlonki, a još je imala neku bijelu usku majicu, te crni grudnjak ispod nje i bijele Convers tenisice. Zapahnuo me miris njenog parfema, pa sam zaključio da se malo upristojila na wc-u. Krenuli smo prema Beogradu, a s obzirom da je bilo oko pola 3 ujutro nije bilo nekog prometa, pa sam namjestio tempomat na ograničenje brzine i sad smo mirno razgovarali. Saznao sam da se stvarno zove Nataša, da ima 25 godina, da ju je dečko napustio, jer je vidjela na njegovom profilu jedne od društvenih mreža kako se je slikao sa nekom 'drocom' iz Beograda. A bilo je tu i nekih jebenih komentara na njegovom profilu, te kako ju je nazvao kučkom. Ja sam samo zaključio da je to mladost-ludost, pa nisam više dirao tu temu. Uskoro je zadrijemala i kako se je sklupčala na sjedalu tako joj se zadigla minica i vidio sam da ne nosi gaćice. Pica je bila izbočena prema van i nakon nekoliko minuta nečkanja i razmišljanja 'za' i 'protiv' sam se ipak odlučio, te sam prstom lagano prošao po njoj. Bila je glatka, a prorez lagano vlažan. Oblizao sam prst i bio je slankast, pa sam ga odlučio gurnuti unutra. Ušao je bez otpora u njenu picu, a ona je samo zamumljala i lagano se pomakla prema meni, tako da je cijeli prst sad bio unutra. Malo sam stao, a onda sam ju počeo lagano jebati prstom. Meškoljila se i nešto mrmljala, a iz pice je lagano počelo curiti. Zatim se probudila i pogledala me, pa kad je shvatila gdje je, samo mi se nasmješila i raširila noge. Sad sam ugledao njenu obrijanu picu i gurnuo sam još jedan prst unutra, a palcem sam počeo trljati klit, a za to vrijeme sam gledao cestu ispred sebe. Ona je samo tiho stenjala, a vidio sam da su joj se bradavice učvrstile na sisama. Njeno stenjanje i dahtanje je postalo brže i intezivnije, a uskoro se počela grčiti i tresti, te svršavati. Iz njene pice je špricalo po mojoj ruci i sjedalu, tj plahti na njemu.

Kad se smirila našao sam neko odmorište i parkirao, te navukao zavjese i pokazao joj zadnji dio kabine gdje je bio ležaj. Ubrzo smo se prebacili otraga i sad mi je skinula hlače i gaće, te je moj kurac bio u njenim rukama, a uskoro i u njenim ustima. Stajao je uspravno tvrd i spreman, a ona je samo oblizivala moj glavić. Nije joj bilo dosta samo to, već se uskoro prebacila na mene opkoračivši me i spustivši se svojom picom na moj kurac. Sjela se odmah na mojih devetnaest centimetara tvrdog mesa, te je započela jahanje. Ja sam joj zadigao majicu i izvukao sise iz grudnjaka, a bilo ih je sasvim dosta, pune šake. Mijesio sam ih sa guštom, dok se ona zatvorenih očiju nabijala na moj kurac. Ubrzo je opet počela svršavati, a za njom i ja. Nabila se do kraja na moj kurac svršavajući, a ja sam se počeo prazniti duboko u nju. Mlazevi sperme su šibali njenu unutrašnjost, a ona se tresla na meni u orgazmu. Drhtala je na meni, pa se polako počela ustajati, a kad se digla vidio sam kurac zamrljan svojom spremom i njenim sokovima. Nataša se sagnula i oblizala ga dok se iz njene pice cijedilo niz njene butine. Zatim me pogledala ne vjerujući da mi kurac i dalje stoji uspravno:

- Pa koliko dugo nisi ništa pojebao? ! ?
- Predugo.. -rekao sam i uspravio se, te ju stavio na ležaj u klečeći položaj, a ja se smjestio iza nje, te joj ga odmah sjurio u picu.

Samo je zstenjala, a ja sam ju primio za bokove i počeo ju žestoko jebati. Dahtala je dok sam ju jebao s guza, a kurac kao da sam močio u jezerce koliko je bila vlažna. Nakon pet minuta jebanja sam ga izvukao i malo joj glavićem kružio oko šupčića, a ona je spremno odgovorila primivši rukom svoje guzove i raširivši ih, pa sam znao da mi je put slobodan. Još sam se malo mučio, a onda ga gurnuo u njen šupak. Zaurlala je kad joj je ušao, ali je to brzo prešlo u dahtanje, pa u poticanje:

- Jače.. mmm.. jače me jebiiiiii.. . uuuuuuuuu..

Poslušao sam ju i zabio joj ga skoro do jaja u šupak. Zabila je glavu u moj jastuk i sad je tiho cvilila u njega dok sam ju ja bušio. Nije mi trebalo dugo i uskoro sam počeo svršavati puneći joj guzu svojom spermom. Kad sam se ispraznio izvukao sam ga ostavljajući proširen šupak sa svojom spremom u njemu. Izvalio sam se na ležaj i izvukao cigaretu, te zapalio i ponudio i njoj. Prihvatila je, te smo sad lagano otpuhivali dimove i odmarali. Rekao sam da trebam krenuti, pa smo se prebacili naprijed, a ona je sad obukla gaćice, pa je sjedila malo postrance jer ju je boljelo dupe od mog jebanja. Nakon toga smo razmjenili brojeve mobitela i do Beograda samo razgovarali. Pozdravili smo se i rastali, a od tada kad god idem kroz Srbiju obavezno ju nazovem, pa ju pokupim u Beogradu i vozim se sa njom do Istanbula ili Burse, te se jebemo cijelim putem. Više nije izblajhana plavuša, a sad i drži do sebe, te ne izgleda kao jeftina droca, pa mi je uvijek gušt sa njom putovati, a o jebanju da ne govorim.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija