Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MLADA SUSJEDA IVANA

Supruga i ja smo oboje u ranim 40 ima u braku smo već deset godina oboje smo dobrog izgleda, iako je moja supruga rodila dvoje djece nije zapustila svoje tijelo i bila je kako se ono kaže prava milf">milfara. Živjeli smo i više nego dobro, imalo smo dobre poslove i primanja, često smo izlazili van na večere i provode, druženja i slično, sex je i dalje fenomenalan jebemo se svaku večer, a ponekad i po cijele dane kada su djeca kod bake i djeda. U sexu nam nikada ništa nije falilo još ka tome malo smo ga začinili sa našom mladom susjedom Ivanom. Ivanu smo upoznali kada se sa svojim roditeljima doselila u našu zgradu u stan do našega. Naravno kako smo bili prvi susjedi tako smo se i zbližili i povremeno družili. Dok je Ivana još išla u srednju školu znala nam je pričuvati naše klince i usput zaraditi za džeparac kada smo moja žena i ja odlazili u izlazak.

Kada je Ivana stekla punoljetnost i krenula na fakultet i počela izlaziti u život sa svojim društvom supruga i ja bili smo joj nekakva krinka. Često smo je znali pokrivati pred njenim roditeljima koji su bili dosta konzervativni i nisu joj dozvoljavali da izlazi u kratkim majičicama, minicama i kratkim vrućim hlačicama. Obično prije izlaska dolazila je u naš stan da se presvuče iz čedne u onu malo oskudniju obleku. Koji put uopće nije niti išla u izlazak već je ostajala kod nas zabavljajući i cugajući zajedno sa nama. Kako je ta njena igra trajala već nekoliko mjeseci i to naše druženje skroz ju je opustilo te se sada bez ikakvog stida preodjevala pred nama. Gledali smo je tako dok se presvlačila pred nama, bila je zaista lijepa, slatka, vitkog tijela, prekrasnih nogu, mlade čvrste guze preslatkih sisa ma savršena mlada žena.

Toliko je bila opuštena da je pred ženom i menom često prešetavala u raznim odjevnim kombinacijama pa čak i donjeg rublja, raznih tangica, čipkastih prozirnih gaćica i grudnjaka, uvijek pitajući nas kako joj stoji. Znala je doći kod nas i ostajala bez da bi uopće odlazila van dok su njeni mislili da je vani sa društvom. Tih večeri kada je ostajala kod nas ljepo smo se provodili, plesali uz muziku i pili vino. Ivana je zaista bila vesela cura često je znala davati komplimente na naš račun kako smo dobri prema njoj kako smo zabavni i nismo konzervativni kao njeni roditelji, čak nam je jednom rekla kako više uživa biti s nama nego sa svojim društvom. Jedne večeri kao i nebrojeno puta došla je kod nas noseći sportski ruksak u kojem je obično bila njena obleka i šminka za izlazak.

Kao po običaju počela je da se presvlači pred nama samo što je ovaj put skinula sve sa sebe ostajući potpuno gola, sada smo žena i ja oboje slinili gledajući njeno prekrasno mlado tijelo, počela je da na sebe oblači robicu koju je donjela u ruksaku. Navukla je tanke čipkaste tangice koje su više otkrivale nego skrivale njenu lijepo obrijanu pičkicu i prozirni čipkasti grudnjak, pogledala je prema nama te nas upitala kako izgleda i kako joj stoji. Vau Ivana izgledaš sexy, govorila je moja žena dodajući još kako joj ne bi oprostila i da bi je rado poševila kada bi bila muško. Zatim je pogledala u mene koji sam ostao njem pa je moja žena rekla umjesto mene;"vjerovatno da ste sami sada pojebao bi te na licu mjesta" te obje prasnu u smjeh. Ivana se sredila do kraja oblačeći kratki minjak i malu bijelu košuljicu i samostojeće čarape.

Nakon nekoliko minuta zazvonio joj je mobitel, nakon kratkog razgovoraobratila se nama rekavši nam kako joj je upravo propao dogovor za večerašnji izlazak. Što ću sad, pa rano mi je za doma a i upravo sam se skockala rekla je Ivana. Pa možeš ostati kod nas rekla je moja žena na što je Ivana bila oduševljena. Ja sam otišao u kuhinju po bocu vina i bocu wiskija kojeg sam volio popiti, a žena je pustila muziku. Njih dvije pile su vino , a ja wiski i naravno uz piće lagano smo i plesali. Nakon kojih sat dva vremena već smo svo troje bili lagano pripiti, iz linije je počeo dopirati zvuk nekakvog sentiša, a Ivana se okrenula prema mojoj ženi i počela da se svojim tijelom uvija oko nje, naravno moja žena je prihvatila to te su počele zajedno da se uvijaju jedna oko druge kao dvije zmije.

Malo sam se maknuo od njih i gledajući ih tako dok se uvijaju jedna uz drugu kurac u mojim hlačama počeo se buditi, a u mislima kako bi bilo dobro da sada imam trojku. Odjednom je Ivana pitala moju ženu u smislu zar zaista bi me poševila da si muško, naravno da bi odgovori žena, a da li bi me htjela i kao žena bilo je Ivanino sljedeće pitanje, moja žena nije se ni snašla, a Ivana joj je lagano svojim usnama počela dodirivati njene. Nakon kratkog iznenađenja moja žena prihvatila je igru te su se njih dvije počele strastveno ljubiti igrajući se jezicma. Prišao sam im i iz ruku uzeo čaše sa vinom odložio ih na stol i sjeo na trosjed. Njih dvije uz poljupce počele su jedna drugoj mijesiti sise. Ja sam sjedio na trosjedu i preko trenirke rukom stiskao svoj kurac koji je bio tvrd za puknuti.

Počele su skidati jedna drugu, ubrzo su obje ostale u donjem rublju, moja žena skinula je Ivanin grudnjak i polegla je na trosjed do mene. Počela je da je ljubi po vratu spuštajući se poljupcima do njenih mladih sisa i lagano počne da ih mijesi i jezikom liže njene napete bradavice. Ivana je počela lagano da se trese i uvija pogledala je prema meni, a ja sam skinuo svoju trenirku i bokserice i lagano drkao kurac. U susjed koliki kurac imaš, slobodno ga uzmi i posluži se rekla je žena. Ivana ga je primila u svoju ruku i počela drkati, približio sam se malo bliže i rekao Ivani da ga stavi u usta. Ivana se namjestila i počela lagano da mi jezikom liže glavić. Zatim je Ivana zajecala jer je moja žena počela da jezikom obrađuje njenu mladu pičku . Lizala ju je i sisala te prstima stimulirala njen klit, Ivana je počela miješati kukovima prateći jezik moje žene ja sam se na trosjed namjestio na koljena i počeo lagano da jebem Ivanu u usta, nakon par minuta Ivana je počela svršavati doživljavajući takav orgazam da se tresla kao šiba na vjetru.

Zatim sam ja sjeo na trosjed i podigao Ivanu leđima okrenutu prema meni da me prekorači, dok je me je prekoračivala moja žena rukom je držala korjen moga kurca i čekala da se Ivana namjesti svojom pičkom iznad moga kurca i počne da se spušta. Uz glasno jecanje i stenjanje Ivana se spuštala po mome kurcu do samih jaja oi kojem su se cijedili njeni sokovi. Ivana je postepeno ubrzavala jahanje podpomognuta mojim podizanjem njene guze dok ju je moja žena povremeno žvalila i lizala njene bradavice neprestajući da joj drka klitoris. Ah ah ahaha mmmtooo ahh uzdisala je Ivana sve se jače nabijajući na moj kurac i uz dug krik počela je svršavati duboko mješajući svojim kukovima na mome kurcu. Podigao sam je i moj žena počela je da puši i liže cuclajući njene sokove sa moga kurca.

Zatim su njih dvije bile u pozi 69, Ivana na leđima, a moja žena preko nje, prišao sam ženi iza i naglo gurnuo kurac u njenu pičku počevši je jebati silovito, njih dvije stenjele su i dahtale punih ustiju međusobno si ližući pičke. Od silne napaljenosti nisam mogao izdržati i počeo sam svršavati u svoju ženu. Vratio sam se na trosjed i gledao dvije ljepotice kako jedna drugu dovode do vrhunca ostvarujući svoju želju da jebem dvije žene u isto vrijeme. Naravno nastavili smo našu jebačinu u spavaćoj sobi skoro do jutra. Od tada žena i ja vodimo sex sa Ivanom svako malo učeći je i nekim novim stvarima. Čak je Ivana predložila da koji put dovede i koju kolegicu na šta ja nemam ništa protiv.

Ocjena priče

4.7
Broj ocjena: 7
Broj čitanja: 15960

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija