Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mlađe je ipak najslađe!

Nakon što sam poslije dugo vremena osjetila sam ponovo ženom nisam dugo vremena mogla doći sebi. Ponovo mi se vratila ona strast koju sam imala prije braka. Zaboravila sam kako to i više izgleda. Ali nakon što sam izašla sa drugaricama doživela sam sve ono što treba sa tim mladim momkom. Osjetila sam se ponovo poželjnom kao nikada. Dok sam imala seks sa njim ponovo se javila ta žudnja i strast. Nakon toga sam stalno maštala o tome. Često sam znala samu sebe da uhvatim u krevetu kako se diram po grudima i pici.

Još više sam počela da koketiram sa drugima tražeći neku drugu žrtvu koju bi htjela da potrošim. Razmijenili smo kontakte ali dugo vremena nismo se čuli. Mislila sam da me je posve zaboravio sve dok se nije ponovo javio. Poslao mi je poruku dok sam bila na poslu kako mu je bilo preljepo i kako bi ponovo ako želim da ponovimo ono isto uradio. Čim sam pročitala poruku pica me je počela svrbiti. Pristala sam, poslala mu adresu gdje živim i da očekujem večeras. Odmah sam otišla kući. Krenula sam da brijem moju picu a potom se istuširala.

Moja pica je već gorjela dok su mi se bradavice ukrutile. Negde oko osam sati došao je do mene. Sačekala sam ga u providnoj spavaćici ispod koje su se jasno mogle vidjeti mije velike sise sa krutim bradavicama i svježe izbrijana pica. Sa ulaza je počeo da me ljubi. Moja ruka je mahinalno krenula prema njegovim hlačama pipajući njegov kurac koji je bio već krut i podignut do maksimuma. Uzela sam ga za ruku i odvela do sobe. Za minut sam ga skinula i moja glava je već bila između njegovih prepona.

Počela sam ponovo da mu pušim mladu, veliku kurčinu. Lizala sam ga od jaja pa sve do glavića a potom brzo se nabijala glavom na njegov kurac. Dok sam mu to radila on je rukama me štipao za bradavice koje su bile toliko krute da sam mislila da će otpasti. Moja pica je uveliko bila vlažna. Rukom se polako počeo spuštati ka mojoj pici. Kada je došao do nje još jače sam raširila noge a on svojim prstom ušao unutra. Počela sam da svršavam uz jake uzdahe. Iz moje pice se cijedilo.

Zbog toga sam još jače rukom stegla njegov kurac i još jače krenula da mu ga pušim. Zbog toga je i svršio prije vremena. Ispraznio se u moje grlo duboko. Progutala sam svu spermu. Nastavila sam da mu ga pušim dok nije ponovo u punoj veličini. Nisam više mogla da izdržim i počela sam da se nabijam na njega. Skakala sam po njemu, miješila kukovima, lomila ga. Uživao je u potpunosti. Govorila sam mu kako me dobro jebe, kako ima dobar kurac i da želim da me dugo jebe. Nekoliko puta je ustajao i grizao me za sise.

Nije dugo mu trebalo i okrenuo me u dogi pozu i počeo da me jebe žestoko. Uhvatio me je lagano za kosu i počeo žestoko da jebe. Svršavala sam kao luda na kurcu. Želio je da vidi kako se grčim u licu dok mi njegovim kurcem širi moju picu. Nisam više ni mogla da izbrojim koliko puta sam svršila.

Tada me je ponovo okrenuo na leđa. Legla sam i raširila noge koliko sam mogla. Željela sam da ga što dublje osjetim. Tucao me je iz sve snage. Nisam više stenjala nego bukvalno vrištala od zadovoljstva. Dok me je tucao rukama sam šarala po njegovim leđima. Nogama sam opkoračila ga oko guze nedajući mu da se izmigolji iz ove poze, nego da nastavi me jebati još jače.

Jebao me je sigurno pola sata nakon čega je izvadio svoju batinu i počeo da me prska po licu. Izbacila sam jezik napolje da što više sperme uđe u moja usta. Nakon što ga je istresao oblizala sam mu ga cijelog.

Ostali smo da se mazimo na krevetu još pola sata. Tada na moje iznenađenje me je upitao da li bi možda željela da probam još sa jednim njegovim drugom. Ne znam šta mi je bilo da pristanem. I nedugo zatim se to i desilo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija