Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Mlade Njemice

Ocjena: 5

Ostatak dana sam proveo u odmaranju i drijemežu ispražnjenih jaja, a prije nego su izašle van Ivonne mi je došla dati poljubac i još jednom mi stisla kurac preko bermuda, pa mi se lagano dizao. Gledao sam za njima i njihovim preplanulim nogama u ultra kratkim minicama, ispod kojih su se nazirale čvrste guze.

S godinama čovjek prestane biti nestrpljiv, pa sam se nakon što su izašle van zavalio na terasu i slušao muziku ispijajući rashlađenu bevandu, te sam malo razmišljao o svemu što se danas desilo između mene i Ivonne, ali mi je misli draškalo njena najava da bi mogao sa dvije istovremeno. Kao što sam već rekao, ja sam navijao za Gertrude koja mi je sa onim svojim plavim očima bila najprivlačnija, a i tijelo joj je bilo bogovsko, iako je bila najniža od svih. S takvim mislima sam i zaspao dok me nije probudilo zujanje komaraca oko glave, pa sam se ustao i pogledao na sat, te shvatio da je već skoro ponoć.

Otišao sam u kuću, te upalio TV, pošto sam dobro odrijemao i sad mi se nije spavalo. Cure još nisu došle, pa sam se ugodno zavalio na trosjed i počeo gledati neki film, čija je repriza po n-ti put bila na programu. Negdje na pola filma sam čuo lagano kucanje na prozoru i dok sam se ustao već su se vrata otvarala i ušla je Ivonne, te za njom i Danielle koja mi se široko nasmješila. Ivonne mi je prišla i poljubila me, te me primila za kurac i pozvala Danielle bliže. Oprezno mi je prišla, a ja sam ju zagrlio i poljubio, a ona mi je uzvratila, malo bojažljivo, ali je uzvratila. Ivonne nije gubila vrijeme, već mi je skinula bermude i sad je bila na koljenima pušeći mi kurac dok smo se ja i Danielle nastavili ljubiti. Vidjelo se da je nervozna, pa sam se trudio opustiti ju. Uto se malo odmakla i pogledala na niže što radi Ivonne, pa je tiho izustila:

- Uhhh.. mein Gott.. Ivonne du bist so richtig.. -zatim je i ona klekla, pa sa Ivonne počela lizati moj kurac, a usput su mi milovale i jaja.

Ja sam samo gledao i uživao kao nikad. Prvi put u životu sa dvije i to kakve rasne cure, pa bi sad dobro došla ona 'Tko čeka i dočeka' ili 'Strpljen spašen', ali su mi njih dvije tako dobro obrađivale kurac da više nisam želio misliti ni na što osim na njihove jezike, usne i ruke na svom kurcu. Kurac mi je stajao uspravno kao da se jutros nije ispraznio, pa su me njih dvije brzo posjele na trosjed i počele se skidati, što na količinu njihove robe nije potrajalo dugo. Ubrzo se Danielle sjela na moj kurac i polako se spustila niz njega, pa uzdahnula, a Ivonne mi je ugurala sise u usta, pa sam sad mljackao po njenim tvrdim sisama, a jednom rukom trljao njenu picu koja je već bila dobro navlažena. Ugurao sam joj dva prsta u nju i sad sam ju jebao njima. Obje su stenjale i dahtale dok se jedna nabijala na mog macana, a druga na moje prste. Nije im trebalo dugo da obje počnu svršavati, jer su obje bile dobro napaljene. Ne znam šta je sve Ivonne ispričala Danielli, ali je ova svršavala kao luda na mom kurcu. Zatim ju je Ivonne odmakla i sama se nabila na moj kurac dok sam ja sad privukao Danielle k sebi i sad sam njoj sisao sisu, a rukom gdje su prsti bili još vlažni od Ivonninih sokova sam lagano prošao između njenih nogu i palo po njenoj pici, pa nastavio do guze. Tu sam malo prstima išao po njenom šupčiću, na što se samo trgla, ali se nije odmicala. Do sada sam opalio u šupak samo susjedu Anku, ali i tamo je bilo kao u njenoj pici, mjesta za kruzere koliko oćeš.

Za to vrijeme me je Ivonne polako dovodila do novog orgazma i ponovo sam joj počeo puniti picu vrelom spermom. Nije se skinula sa mene, već se nastavila gnijezditi u mom krilu dok mi kurac nije opet postao tvrd, a za to vrijeme sam i ja došao k sebi, pa sam nastavio sa pokušajima za uguravanjem prsta u Daniellin šupčić, što mi je na kraju i uspjelo, pa je samo uzdahnula kad joj je ušao unutra. Nastavio sam ju jebati prstom u guzu, a Ivonne je shvatila šta se dešava pa je uz stiskanje mog kurca svojom picom malo rukama širila Danielline guzove i olakšavala mi ulaz u njenu guzu. Zatim smo odlučili promjeniti malo položaje, pa su se sad njih dvije naprčile na trosjedu, a ja sam se smjestio iza njih, pa sam odlučio Danielli zabiti kurac u guzu dok sam istovremeno namjeravao prstima obrađivati Ivonne. Kurac je jako teško i polako ulazio u Daniellin šupak, prvenstveno jer se svako toliko trzala, ali sam ga napokon ugurao i sad je samo zadovoljno ciknula kad je osjetila pola mog kurca u svojoj guzi. Počeo sam joj lagano zabijati kurac u guzu, a ona je samo stenjala, dok sam sad mogao Ivonne zabiti prste u picu i trljati joj klit, te ju jebati njima. Obje su uzdisale, a ja sam se preznojavao od napora. Čulo se samo stenjanje, pljeskanje mojih jaja po Daniellinim nogama, te šljapkanje mojih prstiju po Ivonninoj natopljenoj pici. Nakon desetak minute napora i nabijanja ponovo sam svršio puneći Danielli šupak svojom spermom. Njih dvije su se međusobmo ljubile, a ja sam umorno sjeo kraj njih na trosjed, pa na svoje iznenađenje doživio da mi se ponovo bace obje na kurac i počnu ga lizati i čistiti od sperme i njihovih sokova.

Nastavile su tako još nekih desetak minuta, ali su izgleda shvatile da neće biti više dizanja, pa su me izljubile i otišle u apartman. Tu noć sam zaspao kao klada i naspavao se skoro do 11 ujutro kad me ovaj put probudila Gertrude, moja favoritkinja, te mi je pušila kurac sve u šesnaest dok ga nije digla, a onda se spremno nasadila na njega i jahala me dobrih petnaestak minuta dok joj nisam svršio u picu, a onda se ustala i poljubila me, pa odjurila sa curama na plažu.
Još jedno vrhunsko buđenje, a do kraja njihovog ostanka sam izjebao sve četri cure, dok su mi za zadnju večer, tj zadnji dan priredile prave orgije, pa sam bio sa sve četiri istovremeno, a od nekuda su se stvorile i sexy igračke, pa je bilo i dojmljivih vibratora koje sam im gurao u pice i guze, a koje bi potom punio sa svojim kurcem i spermom. Tih desetak dana sam izgubio šest kila, ali mi je vrijedilo. čak sam im hti naplatiti i manje, ali su se pobunile, te mi ostavile dodatnih 200 eura uz napomenu da obavezno dolaze i sljedeće godine, a ja sam se samo smješkao i rekao da jedva čekam.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija