Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mladenačka avantura

Živio sam u Australiji nekoliko godina i tamo sam završio srednju školu i sa 19 godina sam se odlučio vratiti nazad u domovinu kako bi završio fakultet. Prije nego što sam se vratio dosta sam radio kako bi skupio za mali apartman u Zagrebu. Tako da sam i kupio jedan apartman od 30 kvadrata na trešnjevci, to je jedan dio grada za koji ljudi kažu da je dobar pa sam tamo i kupio apartman.

Jedna interesantna stvar je da sam dobio stipendiju za školovanje i morao sam odlučiti jeli hoću da živim u svom stanu i plaćati režije sam, ili mogu živjeti u studentskom domu ali tamo ne trebam plaćati režije ali neću biti pod svojim krovom. Na kraju sam ipak odlučio kako bi mogao živjet u studentskom domu i u isto vrijeme iznajmljivati stan pa tako ću imati veći džeparac na kraju mjeseca. Isprintao sam oglas i postavio ga na oglasna mjesta po gradu. Nisam trebao čekati dugo da mi se netko javi i to je bila jedna djevojka koja je bila starija od mene godinu dana i tražila je stan. Lijepo smo se dogovorili za cijenu koja bi oba dvojima odgovarala. Pošto je moja prava adresa bila taj stan tako da mi je sva posta dolazila na tu adresu. Tako sam jedan dan otišao predvečer da skupim svu poštu. Pokucao sam kako bi uzeo poštu a vrata mi je otvorila neka sasvim deseta osoba koju nisam poznavao.

"Tko si ti.. . I što radiš u mom stanu" upitao sam a ona mi je odgovorila "Ti si zasigurno gazda ovog stana.. . Ja sam samo prijateljica od Nine, ona je otišla po neke stvari kod dečka jer su prekinuli". Ušao sam i pitao gdje mi je pošta a ona mi ju je dala. Krenuo sam prema vratima kad me je zaustavila i rekla da malo ostanem da je dosadno biti sama u stanu, tako da sam ostao. Tako samo pričali i zezali smo se a kad je ona izvadila malu bočicu nekog alkohola i ponudila me. " Hajde uzmi malo da se opustimo.. . Neću valjda piti sama" rekla mi je dok mi je davala bocu u ruku. Tako smo malo popili a zatim smo prešli na krevet, tamo smo počeli pričati malo o intimnijim tamama. U jednom trenutku me je ona primila za kurac i rekla da želi da se jebemo.

Skinula mi je hlače i stavila ga u usta i počela da ga puši. Uhvatio sam je za kosu i turno je kurac sve do grla u usta. Tako mi je pušila par minuta kada se ustala i skinula gola. Zatim mi je sjela u krilo a ja sam joj nabio kurac u pičku. Tako je zavrištala kada sam je stavio jer je bila neopisivo uska. Tako sam je jako jebao da se čulo kako mi jaja udaraju o njezino dupe. Zatim sam je bacio na krevet a ona je raširila noge a ja sam joj stavio kurac nazad u pičku i nastavio da je jebem. " Uh kako je velik i dobar srce.. .

Samo me jebi, nemoj stajat" govorila je dok je u isto vrijeme stenjala i uzdisala. Nakon što sam joj dobro razvalio pičku izvadio sam ga i stavio sam joj dva prsta u nju i počeo je prstenjačiti iz sve snage. Tako jako sam je trljao pičku i klitoris sa prstima da je nakon nekoliko sekundi svršila po cijelom krevetu. "O čovječe kako si dobar" to mi je govorila dok su joj se noge tresle od uzbuđenja.

Krevet i pod su bili skroz mokri koliko je izbacila vode iz sebe. Zatim sam joj vratio kurac u pičku i tako je jebao nekoliko minuta sve dok nisam trebao svršiti a onda sam se ustao a ona se kleknula i otvorila usta a ja sam joj napunio usta i facu sa spermom. Nakon toga smo se obrisali a ona je otišla da opere usta i lice, zatim smo onako goli legli na krevet i počeli se maziti. Sve dok nije oko došla prijateljica i zatekla nas gole na krevetu kako se međusobno zadovoljavao. Taj osjećaj neću nikad zaboraviti.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija