Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mladic i starija dama

Sve price koje cu vam opisati su samo deo moje prebujne maste. Nadam se da cete uzivati isto kao i ja dok sam je pisao.
Kao mlađi mladić, moja najupečatljivija iskustva s drkanjem započela su čitanjem senzualnih priča pred kraj četvrtog razreda. To je točka u kojoj sam se počeo stvarati kao muškarac i svaka žena oko mene bila je vjerojatna osoba za seks i bio sam sa svima u svojim pogledima i snu, osim moje mame i sestre. Nedaleko od nas živio je stric sa svojom boljom polovicom i curom, tako da smo se jako puno družili, drugim riječima, s njima sam ulagao veliku većinu svoje slobodne energije. Dok su se moje seksualne sposobnosti razvijale, a s njima i moji testosteroni, glavna dama s kojom sam drkao bila je moja teta. Ne bih ga zapravo ni započinjao da ona, kad se sve zbroji, nije imala držanje i ponašanje uhodanije koketerice, stare služavke, a kasnije je to završilo kao izvanredna seksualna ljubavnica.

Postupno, u kojem god trenutku da sam joj pomagao u nekim kućanskim poslovima, ona se na ovaj ili onaj način dosljedno smjestila ispred mene tako da sam mogao vidjeti dekolte njezinih divnih i ne tako golemih grudi, no to je razlog zašto je njezina stražnjica bila savršena, glavni i tijesni. Postupno se "pakirala" prije mene, a naramenice raznih tonova prelazile su preko njezinih uskih hlača. Na jednom događaju, u kasno proljeće, bio sam u kratkim hlačama bez donjeg rublja i pokrivala i sjedio sam na trijemu, u čvrstoj erekciji, gledajući nju i njezinu guzicu, kurac mi je ispao iz kratkih hlača. Tvrdio sam da sam lud i nastavio sjesti, a ona se činila kao da zna kako se okrenuti i sa sretnim smiješkom vidjela je moju mladu i rumenu glavu kako čvrsto visi za nju poput najljepšeg cvijeta ubranog za nju.

Teta ga je vidjela, nacerila se, i kao i ti, stvarno je zgodan, rekla sam nikad sparniji. S puno energije požurio sam očistiti jaja spermom, planirajući napad. Ubrzano je došao rujan, krenula sam u srednju školu i sve je manje bilo prilika da vidim tetinu dragu osobu, na koju sam tako dugo "prosula" toliko sperme. Nakon više od 10 godina, odlazim je posjetiti iz različitih razloga. U tom je trenutku imala gotovo 60 godina, no ta jebena izvrsnost nije zračila kroz njezinu odjeću i guzicu. Uz nekoliko pića, odlučio sam joj veselo i nasmiješeno priznati svoje suosjećanje s njezinom osobnošću i radom, a kad sam joj rekao da imam tako bezbroj godina, Dok ju je trljala nekoliko puta, mlaz je počeo teći niz moj trbuh i njenu ruku. Fascinirana situacijom i uz konstataciju da joj se to nikada nije dogodilo, nastavlja se spuštati prema njemu, ližući mu spermu po glavi i oko kite.

U tom trenutku sam shvatila da je život jedan i da moram ići do kraja i da ću za svoje grijehe i patnje platiti kada za to dođe vrijeme jer jednako sam u krivu radila ili umišljala. Uz polusisanje i lizanje, kurac mi je kao na kamagri da ga vrati u najteži i najdulji položaj, spremajući se da rastrgne staru kurvu. Učinila je ono što samo prave nimfomanke i prave stare kurve znaju, polegla me i predla između jaja i anusa, stimulirajući me na najbolji mogući način. Nisam želio da bude zbog straha, srama ili bilo čega, ali da je pogledam u lice, okrenuo sam je s leđa, i dok sam je jebao sprijeda, pojavila se čvrsta, stara, ali ogromna guza, pokazujući da je dobila puno kuraca, kao da je čekala da ja kidam, kidam, zadovoljavam je. Kao nikad do sada, bio sam na visini zadatka, trgao sam je uz glasan vrisak i ciku praćenu užitkom, udarajući je svom snagom po guzi, sve je uzela, nije se bunila, osjećajući da u takvom ritmu ne Nemam vremena za promjenu poze, usporio sam ulazak u njenu staru, ali zategnutu i mokru pičku, a ona je uz tektonski drhtaj nakon mnogo godina doživjela dva snažna orgazma, bacivši me u dilemu gdje je bolje otići joj mlaz sperme.

Pošto ga je polizala i bila je jako lijepa i topla, napunio sam joj macu do vrha sa dva jaka udarca po licu i jaknicom i glavićem, koje je progutala nakon što mi je posisala spermu. Bio je to najjači spol koji smo ponavljali godinama i koji traje do danas i kojem smo pridružili i neke moje prijatelje. Nastavak

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija