Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mladić je probudio strast u meni!

Zovem se Ema i četrdeset godina. Razvedena sam već pet godina i živim sa sinom Markom u stanu. On je sada već skoro punoljetan. Izrastao je u pravog mladog čovjeka. Radim kao advokat u svojoj privatnoj kancelariji. Imam jako puno jer imam mnogo klijenata. Moje drugarice mi govore da je to zbog mog izgleda da uvijek igram na tu kartu. Priznajem da volim malo da koketiram ali ništa ono nepristojano. Uvijek sam sređena do kraja, ali volim da nosim izazovne kobinacije. Seksi rublje je dio moje svakodnevnice. Imam ga u raznim bojama ali svaki je čipkasti sa tangama dole.

Moj sin se drži sa još tri prelijepa momka koji su kao i on godina ili možda malo i stariji. Zovu se Miloš, Branko i Davor. Često znaju da dođu kod nas. Kako je vrijeme odmicalo nisam ni shvatila da sam ja predmet njihovog intresevanja sve dok jedanput nisam pronašla na podu od našeg kupatila pored korpe za veš moj brus natopljen spremom. Moram priznati da sam u tom trenu osjetila neke žmarce kroz tijelo naročito jer nisam dugo imala seks poslije razvoda možda samo jednom. Nisam ni verovala da sam ja ta o kojoj maštaju.

Bila sam ubijeđena da je to uradio neko od njih trojice. To mi je jako godilo. Moja pica me je toliko počela svrbiti a bradavice na velikim sisama su postale jako tvdre. Instiktivno sam prnijela brus ustima i liznula spermu. Imala je jako prijatan ukus. Odlučila sam da se pogiram sa njima. Kad god bi dolazili kod nas ja bi se što provokativnije oblačila, uske trenerke ili helnke sa majicama dubokih dekoltea da bi jasno se videle moje sise. Nekoliko puta nisam ni nosila brus. Poslije toga uvijek bi ostavljala tange i brus na korpi za veš. Kada bi otišli zaticala sam u wc natopljene ih spermom. To je probudilo neku novu ženu u meni koja je bila tu sakrivena godinama.

Odlučila sam se da ih pratim. Izvadila sam ključ iz wc da se ne može zaključati. Taj dan došao je samo Davor i Branko. Pozdravili su se sa mnom i otišli do sina u sobu. Na sebi sam imala neki kratki šorc i majicu na breltele. Nije dugo vremena trebalo i Davor je otišao u wc. Sačekala sam par trenutaka a onda uletjela kao da sam hitno morala u wc. Zatekla sam prizor gde je Davor sklopljenih očiju na wc šolji drkao kurac sa mojim busom na njemu. Čim me je ugledao zbunio se i htio pobjeći van.

Nisam mu to dozvolila jer sam i ja bila napaljena. Moja pica počela je da vlaži čim sam ugledala njegovu mladu kurčinu koja je bila jako velika. Upitala sam ga onako ljutito šta to radi. Počeo je da se pravda i izvinjava. Rekao mi je kako se dugo vremena loži na mene i ne samo on nego sva tri druga moga sina. Priznao mi je da to radi i on i njih dva. Upitala sam ga začuđeno šta to rade na šta je odgovorio da drkaju na moj veš i svršavaju po njemu. Bila sam u šoku, nisam verovala da sam predmet njihove žudnje. Prijalo mi je to jako, iz moje pice je već teklo kao iz slavine. Ocrtavala se i fleka na šorcu.

Malo sam se pribrala pa sam mu naredila da mi pokaže šta on to radi. Bila sam napaljena kao neka šiparica. Protivio se tome ali kad sam zapretila da ću reći mu roditeljima počeo je. Uzeo je ponovo moj brus stavio ga na svoj mladi kurac i krenuo da ga drka. Dok je to radio gledao me je u oči. Bila sam skoro pri scršavanju a da se nisam dotakla. Rukama sam mahinalno prešla preko velikih sisa, grizla sam usnu. Upitala sam ga da li želi da vidi mi sise. Odgovorio je da želi jako. Skinula sam majicu i pokazala mu moje velike dude. Rekla sam mu da nastavi drkati kurac.

Sada ga je drkao mnogo brže. Buljio je u moje velike sise koje sam mazila jednom rukom, dok sam drugu ruku zavukla u šorc mazeći moju dlakavu picu. Upitao me je da li je može vidjeti. Nisam ni sačekala da to izgovori skinula sam šorc. Ugledao je moju dlakavu picu. Bio je napaljen kao mladi pastuv. Njegov kurac je bio tako moćan, tvrd debeo. Jasno su se mogle vidjeti vene pune krvi koje su iskočile na njemu. Drkao je i gledao mene kako se diram na samo metar od njega. Rekla sam mu kad bude želeo da svrši da mi kaže.

Nije mogao više počeo je da se grči u tijelu. Vidjela sam da je pri kraju. Spustila sam se na koljena i naredila mu da mi svrši po sisama. Bio je već gotov. Počeo je da šprica po mojim dudama. Izbacio je mnogo sperme iz svojih mladih jaja. Ja sam već bila svršila. Naredila sam mu da se obuče i da o ovome ne smije nikome govoriti dok mu se ja ne javim jer ćemo nastaviti naše druženje. Bio je jako sretan. Izašao je napolje sa osmehom na licu a ja krenula pod tuš da sperem njegovu spermu.

Zadržala sam se unutra dobrih sat vremena gde sam još jednom svršila pomoću mojih prstića. Od tog trenutka probudila se u meni neka žudnja za njihovim mladim kurčevima. Nisam bila više ista žena. Nije bilo povratka nazad.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija