Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Mlado pile

U lift smo ušli zajedno te je počelo Anina igra mačke i miša. Na njeno iznenađenje pozvao sam je na kavu u obližnjii kafić nakon što je pristala polako sam krenuo sa svojom igrom. Sa jednim ciljem ili ću je jebat ili odustajem zauvijek. Njenu dvosmislenu igru rijeći pretvorio sam u svoju korist. Tako da sam se sam pozvao na ručak Na njeno pitanje voliš li piletinu pri čemu je mislila na svoje godine. Ako je mlado i sočno uvijek pa ako nemaš ništa protiv volio bi provat tvoju piletinu. Očeš li je spremit kod mene ili sebe sve jedno mi je. Nakon što obavili kupnju otišli smo u njen stan. čim je zatvorila vrata. Privukao sam je sebi te spustio usne na njene. Prihvatila je poljubac te sam joj šapnio vrijeme je da pile raspakiramo. Ana je rekla vidim da je i ražanj spreman.

Na brzinu smo skinuli sve sa sebe ostavljajući je na podu na putu do trosjeda. Ušao sam u nju te na uho šapnu izvini o ovom maštam već duže vrijeme.. Ulazio sam čaš brzo čaš polako ona me je obuhvatila nogama oko guzova te rukom klizilla po leđima. Osjetivši da ću svršit upozorio sam je a ona je rekla pile treba napuniti. Obuhvatila me je još jače nogama. te lagano uvalila mi jezik u usta. Svršio sam duboko u njenu macu. Strastveno smo se ljubili uživajući u pulsiiranju pice oko kurca koji je postao mekši a onda ga je pica izbacila iz sebe. Polako sam se dignuo p sa nje te uživao u pogledu na prekrasno tijelo Pogotovo na njenu šumicu vlažnu od naših sokova. Polako sam se spustio na koljena te lagano usne primakao pici. Uživo sam neko vrijeme u slankastom mirisu a onda sam lagano jezikom krenio lizati njenu macu Hlapljivo sam kupio njene sokove koje su bili pomiješani sa spermom.

Jezikom sam kružio po klitiću da bi ga povremeno grickao usnama. Uživao sam u njenom stenjanju. Uskoro sam osjetio kako joj tijelo podrhtava te sam nastavio sa lizanjem. Molila me je da prestanem a ja sam još hlapljivije lizao. Tijelo joj se grčilo doživljavajući par orgazama za redom. Uskoro smo se strasno ljubili Ana vidjevši da mi je kurac krut nasmijala se i rekla susjed pa Vi još želite piletine. Kad je pile zgodno a tek sam Ti napunio jednu rupicu a pile je željno. Ana se nasmijala pa susjed nadam se da ćete pile više puta napuniti. A onda je usnama obuhvatila glavić te lagano krenula sa pušenjem. Polako smo se namjestili u 69 a ja sam lagano krenuo lizati njen šupak Lagano sam kružio okolo šupka a onda sam jezik zamijenio prstom. Polako sam prstom krenuo ulaziti u guzu iznenadio sam se koliko je uska.

Pa pile je ovdje nevino. Izvadio sam kurac iz njenih usta prišao sam joj iza te glavić stavio na šupak. Polako sam krenuo ulaziti uživao sam kako joj se guza širi Lagano sam ulazio i izlazio te svaki put otpor je bio sve slabiji. Ana se potpuno opustila uskoro sam čitavom dužinom bio u njenoj guzi. Lagano sam joj mijesio sike i krenio sa pokretima unutra vani najprije polako a onda sve brže Ana je miješala guzama u ritmu mog jebavanja te sam uskoro svršio duboko u njenoj guzi. Kada sam ga izvukao rekla je ovo je bilo prekrasno Ustala je strsno me je poljubila. Neko vrijeme smo se ljubili ruke su nam klizile po tijelima Sperma joj je klizila iz guze niz nogu. Moram na wc brzo se vračam rekla mi je odgovorio sam i ja moram u wc i krenuo za njom Sjela je na wc i čuo sam zvuk mlaza mokraće koji je potekao istovremeno sa mojim samo sam ja urinirao u lavandin.

Lagano sam otresao posljednje kapljice urina Šta misliš da nešto pojedemo imam gotove tunj salate kod sebe Može samo da se istuširam i nešto navućem na sevbe pa idemo Rekao sam joj pa idemo preko puta uzet ću samo ključeve a pile mi se još jede

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija