Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MODERNA OBITELJ

Zovem se Marcela, upravo sam navršila 21 godinu. Ja sam rođena u Africi točnije u D. R. Kongo, kao mala beba ostala sam siroče zbog rata koji je tada bio u Kongu. Odrastala sam u sirotištu katoličke misije kojoj je bio cilj da nas obrazuju i pokušaju naći posvojitelje. Eto ja sam imala sreće da me je posvojila predivna obitelj iz Hrvatske u kojoj evo sretno živim već 21 godinu. Praktički od najranijih dana bila sam drukčija, a to sam shvatila kada sam krenula u vrtić. Djeca u vrtiću su me se na početku bojala kao i ja njih jer su prvi put u životu vidjeli crno dijete, ali to se s vremenom promijenilo pa sam bila prihvaćena isto kao i drugi. Iako znam da mi nisu biološki roditelji svejedno sam ih zvala mama i tata jer su oni meni bili sve kao i moja sestra za koju sam tek kasnije saznala da je posvojena kao i ja.

Kako nisu mogli imati svoju djecu odlučili su se za posvajanje. Moja sestra Lora starija je dvije godine od mene, od malena smo bile bliske kao prave sestre, obje smo izrasle u prave ljepotice. Naravno dečki su se lijepili na nas možda malo više na mene nego Loru ipak sam ja za njih bila egzotična. Kako sam od malena bila drukčija i osjećala se tako ne samo po boji svoje kože nego i prema sexsualnom opredjeljenju. Da više sam željela djevojke nego dečke, nevinost sam izgubila sa 16 godina sa svojim vršnjakom jer kako bi se reklo bila sam u fazi istraživanja svoje sexsuslnosti. Prilikom tog našeg sexa zapravo nisam pretjerano uživala iako i nije bilo toliko loše, međutim kada sam se prvi puta poljubila sa curom momentalno sam bila vlažna, a čak sam i svršila. Tada sam definitivno shvatila da volim cure.

jedina kojoj sam se povjerila bila je Lora, to sam joj priznala kada me je pitala zbog čega ne želim da izlazim sa dečkima jer joj je već postalo naporno da je ispituju o meni. jedne večeri smo pričale o tome, Lora me je tada pitala da li sam ikada nešto probala sa djevojkom. Odgovorila sam joj da sam se samo ljubila sa djevojkom, ali da je i to bilo dovoljno da se skroz napalim i svršim. U toku našeg razgovora Lora me je pitala bi li se htjela poljubiti sa njom, ja sam rekla da je poludjela pa mi smo sestre, obitelj smo rekla sam. pa jesmo složila se Lora, ali isto tako davala mi je i argumente kako ipak nismo krvno vezane, a i da naši roditelji nam nisu biološki roditelji. Svejedno mi se nekako činilo da nije u redu, ali Lora je bila uporna rekavši kako ćemo se samo poljubiti i da to nije toliko strašno.

Malo zbog same moje znatiželje uspjela me je nagovoriti, približile smo se jedna drugoj i polako smo naše usne primicale jedna drugoj dok nam se konačno nisu spojile. Kratko smo bile tako spojene pa se odmakle, gledale smo se tako kratko vrijeme, a u meni je sve gorjelo, osjećala sam kako se dole vlažim. Po Lorinom pogledu vidjelo se da je i ona nešto slično osjetila ili doživjela. Još smo se gledale jedan trenutak, a onda se približile jedna drugoj i naše usne su se opet spojile. Počele smo spontano da otvaramo usta i polako se dodirivati jezicima, zatim je samo krenulo počele smo da se ljubimo nježno i polako igrajući se jezicima. Milovale smo se rukama po licu i ramenima, ja sam dole već bila toliko mokra. Zatim smo legle na krevet nastavljajući se ljubiti nježno i lagano, ruke koje su bile po licu i ramenima sada su se polako spuštale prema sisama.

Dirale smo jedna drugu milujući si sise preko pidžame, postepeno smo si ruke zavlačile ispod pidžame. Kada sam osjetila Lorinu ruku na svojoj sisi dok mi ju je lagano mijesila i milovala svršila sam momentalno. Jecala sam tiho i tresla se dok sam svršavala, Lora me je gledala u nevjerici, "kako već" pitala me, a ja sam uzela njenu ruku i položila je na svoje mokro međunožje, mokro je bilo sve i gaćice i pidžama. Ajme kako si mokra komentirala je Lora, a tek kako je unutra odgovorila sam joj. Zatim sam je pitala da li želi da osjeti, prihvatila je sa oduševljenjem.
Ponovno smo legle na krevet, a Lora je polako počela zavlačiti ruku u moju pidžamu, osjetila sam kako vibriram u sebi jedva sam čekala da me Lora dotakne prstima tamo dole. Tiho sam uzdahnula kada me je lagano dirala i pipkala po vlažnoj pičkici, gledala sam je sa puno strasti, poljubila sam je i bez pitanja počela uvlačiti svoju ruku ispod njene spavaćice i njenih gaćica.

Lora je bila vlažna kao i ja, bile smo oboje skroz mokre, njena pičkica je pulsirala pod mojim prstima. Ljubile smo se i počele polako da trljamo pičkice jedna drugoj, obje smo počele tiho stenjati. Nije puno trebalo da sa trljanja pređemo na guranje naših prstića. Počele smo lagano da jebemo jedna drugu, polako smo počele da ubrzavamo, sada se nismo mogle više ljubiti od jecaja i tihih uzdaha. Lora je dolazila do orgazma, postajala je sve glasnija u svojim jecajima brzo sam joj uvalila jezik i počela sisati njen kako bi utišala njene uzdahe jer ipak do nas je bila soba od naših staraca. Skoro smo zajedno svršile, jecale smo, uzdisale i polako dolazile k sebi. Poslije smo se još malo ljubile i mazile te smo zagrljene zaspale. Jutro za doručkom nismo ništa spominjale, ali kada su nam se pogledi sreli znale smo da smo učinile nešto i malo se sramile zbog toga, ali ipak nam nikad nije bio bolji doživljaj i osjećaj.

Znale smo obje da je prošla noć bila samo početak Lorine i moje seanse u našoj sobi. Te naše seanse u našoj sobi postepeno su postajale sve strastvenije dok konačno nismo prešle granicu morala i jedna drugoj pružile sex u pravom njegovom značenju. Lora je bila prva djevojka koju sam polizala i oralno zadovoljila. Bila je to naša tajna koja je izašla na vidjelo kada smo bile uhvaćene. Jednoga dana Lora i ja smo se neprestano dopisivale porukama, napaljivale jedna drugu do te mjere da sam ja morala dva puta da se samozadovoljim u WC-u.
Jedva smo čekale da dođemo doma i da jedna drugoj skočimo u zagrljaj na krevetu. Kako smo poslije podne nekoliko sati bile same htjele smo to iskoristiti da se pošteno poševimo te kako bi mogle glasno da svršavamo za razliku od noći gdje smo se mogle čuti.

Obje smo utrčale u stan i potrčale prema sobi misleći kako smo same, međutim nismo bile same. Bacile smo se na krevet i počele da se skidamo i ljubimo, vrata sobe nismo zaključale jer smo mislile da smo same. Bile smo već potpuno gole, a ja sam počela jezikom da kružim po Lorinim bradavicama dok sam joj rukama mijesila sise. Kada su se otvorila vrata nastao je šok kada smo čule njen glas; "Cure što to radite, pa da li ste vi normalne". Da bila je to ona, nas dvije smo se samo pokrile pokrivačem i u strahu slušale njenu viku. Htjela sam preuzeti odgovornost ipak je sve nekako krenulo od mene, ali nisam mogla doći do riječi. Na kraju je uplakana izašla iz naše sobe. Lora i ja na brzinu smo se obukle i krenule iz sobe za njom. našle smo je u boravku kako plače sa rukama na licu.

Nemoj plakati molim te daj da ti objasnim, govorila sam joj. O bože pa zašto se meni to događa, što sam ti ja to napravila i skrivila da me tako kažnjavaš, govorila je sva uplakana. Smiri se molim te, nisi ti kriva ja sam kriva za sve, govorila sam joj pokušavajući je smiriti. Ne ja sam kriva, ja sam kriva za sve ja, govorila je i dalje sva uplakana. Sada mi već pomalo ništa nije bilo jasno, smiri se molim te daj da porazgovaramo govorila sam joj i dalje. Konačno se počela smirivati i prestajati plakati, kad se je skroz smirila upitala sam ju zašto sebe smatra krivom za sve. ? Duboko je udahnula i izdahnula pa počela da nam objašnjava svoju krivicu;
"Kriva sam jer nisam reagirala na vrijeme", rekla je, kako to misliš pitala ju je Lora. "Znala sam da bi do toga moglo doći, vidjela sam znakove, ali nisam reagirala jer sam se nadala da neće doći do toga".

Lora i ja smo se pogledale, a isto i pomislile kada je mogla saznati za nas. Pitala sam je kada je saznala te znakove između Lore i mene. Između Lore i tebe, zaprepašteno je pitala, čekaj što hoćeš reći za vas dvije rekla je. Sada ni njoj nije bilo baš jasno pa je pitala koliko to traje dugo između nas. Naravno nisam joj rekla cijelu istinu nego sam joj rekla kako smo se par puta ljubile i da smo danas htjele probati nešto drugo, ali da nas je ulovila. Pa zašto pobogu pitala je, I tu sam odlučila da joj kažem istinu o sebi, rekla sam joj kako ja zapravo volim cure te kako me je bilo strah njene reakcije ako joj to kažem, rekla sam to kako sam se povjerila Lori prije par dana te kako ona nije ništa kriva i kako mi je samo htjela pomoći jer ja nisam imala hrabrosti da probam to sa nekom drugom curom.

Njena reakcija je bila ta da me je zagrlila rekla je da je ona sasvim u redu s tim te kako nema nikakvih predrasuda. Nemoj da se ljutiš na nas rekla je Lora grleći nas obje dok se meni usput osmjehnula i namignula mi. Kako da se ne ljutim, pa vas dvije ste sestre rekla je, jesmo ali samo na papiru baš i ne izgledamo kao rođene sestre rekla je Lora aludirajući na našu boju kože, znam da niste, ali ipak zar vam to nije čudno i odbojno pitala nas je. Nas dvije u glas smo rekle NE, samo smo malo eksperimentirale dodala je Lora. Ja sam je onda pitala o tim znakovima o kojima je počela pričati. "Pa ovaj mmm" zamuckivala je, ajde reci što pitala ju je Lora. Pa po vašem ocu, konačno je izustila pa nastavila. "Ja znam kao i on pa i vas dve kako vam mi nismo biološki roditelji i kako ste obje posvojene, vas te dvije izrasle u prave ljepotice i mlade žene, možete samo zamisliti kako mu je teško kada se pred njim prešetavate u kratkim hlačicama i majicama.

Muško kao muško njihove glave ne razmišljaju isto". Na to smo sve tri prasnule u smijeh, ali tražile smo ju da nam da još detalja u vezi toga. "Pa par puta sam ga ulovila kako vas gleda onim pogledom kao i nevješto skrivanje svoje erekcije. Sjećate se ono neku večer kada je otrčao u WC, pomislila sam kako mu je pozlilo, a zapravo sam vidjela kako masturbira" Slobodno kaži drkao je na nas rekla je Lora, da sjećam se da smo se modirale pred njim dodala sam. Pa kako neće da mu se digne na takve dvije ljepotice kraj mene ovako stare rekla je. Nisi ti stara, ti si zrela i zgodna žena i lijepa dodala je Lora. Zaista je zgodna i lijepa iako je zagazila u 45-u godinu. Ima malo sala na trbuhu i celulita, ali ništa strašno, a zato njene grudi bile su velike i čvrste nimalo opuštene, a razlog je bio taj što nikada nije dojila i tu mi je sinula luda ideja koju sam rekla Lori..

.. .. .. .

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija