Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MODERNA OBITELJ II

Nakon te sulude ideje, rekla sam je Lori koja me je zapanjujuće pogledala i rekla mi da sam luda i kako ona neće pristati. Na to sam joj samo rekla da imam plan. Lora i ja krenule smo u kuhinju prema njoj, stajala je kraj sudopera nas dvije smo se smjestile svaka sa jedne strane. Ne ljutiš se više pitala sam ju, "ah ne ne ljutim se pa vi ste moje cure, znam ja što znači znatiželja i eksperimentiranje. kako to misliš pitala ju je Lora, "pa malo sam i ja dok sam bila na faksu eksperimentirala sa kolegicom i cimericom. Kako! , pitam ju. Moj plan nije se ni počeo ostvarivati, ali pomislila sam da ni ovako nije loše krenulo pa ćemo vidjeti u kojem će smjeru krenuti. Hajde hoćemo detalje rekla sam, a Lora je rekla da se preselimo u boravak te da tamo nastavi pričati. Nas smo dvije sjele na trosjed, a ona u fotelju nasuprot nas.

Počela je da nam pripovijeda priču; "Bila sam 4 godina faksa ta moja kolegica i cimerica i ja otišle smo na jedan tulum, tako se to zvalo u naše vrijeme, koji je organizirao njen dečko, ja tada nisam željela biti u vezi nego isključivo zabavu kao i naravno sex". U nevaljalice jedna prekinula sam ju, sve tri smo prasnule u smjeh, a zatim je nastavila priču; "Na tom tulumu upoznala sam jednog Nikolu koji je bio prijatelj njenog dečka. Na kraju tuluma ostali smo samo nas četvoro obje već onako pod utjecajem alkohola svaka je počela skakati po svome frajeru, počeli smo razdvojeno pa završili zajedno". Daj hoćemo čuti detalje, daj one sočne navaljivale smo Lora i ja. Počela je da kazuje događaje sve detaljnije i dok je pričala Lora i ja smo mazile ruku jedna drugoj svojim prstima.

Nakon nekog vremena dok je ona i dalje pričala Lora i ja počele smo se ljubiti te jedna drugoj počele milovati i lagano mijesiti sise jedna drugoj. Dok smo se Lora i ja tako mazile i ljubile ona je prestala govoriti krajičkom oka pogledala sam prema njoj, gledala ja u nas dvije grickajući si donju usnicu te trljati bedro o bedro. ja sam se ustala i krenula prema njoj, uhvatila sam je za ruku i dovela je do nas, Lora i ja bile smo joj svaka sa jedne strane. Počele smo da rukom prelazimo po njenom tijelu ljubila se s nama naizmjence, zatim smo počele da je skidamo prvo smo joj skinuli gornji dio tijela, njene prekrasne čvrste grudi oslobodile smo grudnjaka. Lora i ja počele smo da je ljubimo i jezikom se spuštamo od vrata prema niže. Kada smo stigle do njenih grudi počele smo da joj mijesimo svaka po jednu sisu počele smo da je ližemo lagano grickamo i sišemo njene napete bradavice, ona je tiho stenjala i uzdisala mrseći nas po kosi.

ja sam krenula korak dalje i svoju ruku počela uvlačiti ispod njene suknje milovala sam joj nutarnju stranu njenih glatkih bedara pomičuć9i dlan sve više prema njenom međunožju. Ona je počela sve više da širi noge otvarajući pristup mojoj ruci i prstima sa kojima sam došla do njenih gaćica koje su bile mokre od njenih sokova. Najprije sam vrhovima prstiju prešla preko njene pice pa počela lagano da je trljam preko gaćica. Lagano sam joj pomicala gaćice u stranu pod prstima sam osjetila njene usmine koje su bile vlažne počela sam da prstima prelazim preko njene brazde trljajući je cijelom dužinom do klitorisa. Dok sam je tako trljala i dalje sam sila i lizala njene bradavice, a iz nje su izlazili uzdasi zadovoljstva i požude. Ona je pomogla Lori da je oslobodi njene odjeće, Lora kada je ostala gola zamijenila je mene te njoj je ona milovala picu dok sam ja skidala svoju odjeću, a onda smo Lora i ja skinuli nju do kraja.


Kada smo sve tri ostale gole ja sam se opredijelila za gornji dio, a Lora je preuzela gornji dio njenog tijela. Polegle smo je, a ja sam se spustila među njene noge pa počela da joj ljubim noge krenula sam od njenih listova pa njenih bedara sve dok konačno nisam došla do njenog uzavrelog vulkana. Prstima sam joj raširila usmine isplazila jezik pa ju počela lizati, lizala sam sve dijelove njene vlažne pice koja je lučila sve više sokova koja sam skupljala svojim jezikom, bila je zaista ukusna, širila sam joj picu prstima sve više pa joj počela lizati i sisati nabubreni klitoris istovremeno joj pokušavala gurnuti jezik što sam dublje mogla da osjetim svu raskoš njene pice. Nakon nekoliko minuta doživjela je strahovit orgazam koji je tutnjao njenim tijelom, tresla se i jecala dok me zalijevala svojom tečnošću po ustima i jeziku.

Lora se popela prekoračivši je preko glave i svoju pičkicu spustila na njena usta, počela je da liže Lori dok se ona svojim kukovima lagano trljala naprijed nazad po njenom jeziku, ja sam se svojom pičkicom počela trljati po njenoj butini i jednom rukom drkala njenu picu, a drugom Lorinu pičkicu. Zatim sam polako počela da im uvlačim svoje prste najprije ih počela jebati jednim, a zatim i sa drugim prstom. Boravkom je odzvanjalo samo naše stenjanje, uzdasi i mumljanje, nedugo za tim Lora je počela svršavati dosta glasno, lagano se trzala na njenim ustima i polako se spuštala prema njenoj pici prelazeći u pozu 69, njih dvije nastavile su da si ližu i jedna drugu jebu prstima. Ja sam se spustila još niže pa počela rukama da joj širim guzove pa počela da joj jezikom ližem uski šupčić.

Nakon lizanja postepeno sam počela gurati svoj srednji prst u guzu, gurala sam ga sve dublje dok nije ušao do kraja počela sam lagano da ju jebem, a svojom drugom slobodnom rukom jebala sam sebe. Kako su joj sada rupice bile popunjene našim prstima nije trebalo puno proći da opet intenzivno i jako svrši. Zatim sam se namjestila iza Lore pa joj počela širiti guzove lizati joj šupčić jezikom da bi nakraju i njoj gurnula prst te ju njime jebati. nakon nekog vremena ona i ja doveli smo Loru do još jednog orgazma.
Sada je bio na meni red da svršim rekla sam pa sjela na rub trosjeda spustila se na leđa podigla i raširila noge rukama ih držati ispod koljena, a one su se namjestile ispred mene rukama širile moje guzove i pičkicu pa počele zajednički da me ližu mijenjajući se na mojim rupicama.

nakon lizanja gurnule su svoj prst svaka u jednu moju napaljenu rupicu pa počele da me njima u početku lagano, a kasnije na moje traženje sve jače i brže dok me nisu dovele do nezapamćenog orgazma koji je tresao moje tijelo nekoliko minuta. nakon toga malo smo se međusobno mazile i ljubile. Zatim se Lora smjestila iznad mene i sada obje sa raširenim nogama željno iščekivale njen jezik i prste na našim vlažnim i napaljenim rupicama gdje je ona sada imala pred sobom četiri rupice koje je trebalo zadovoljiti. Spustila se na koljena stala među naše noge pa počela da liže malo Loru malo mene, a ona kojoj nije trenutno lizala jebala ju je svojim prstima dok smo nas dvije pripomagale trljajući naše klitorise dok smo se usput ljubile. Lizala je i jebala prstima naše pičkice i šupčiće dovodeći Loru i mene do još jednog orgazma, Lora i ja smo se razdvojile, a ona je sjele između nas.

Ljubile smo se i mazile naizmjence sve tri, a Lora i ja milovale smo je svuda po tijelu dok smo dolazile k sebi od orgazama. nakon što smo završile sa našim milovanjima i ljubljenjem došlo je vrijeme da se spremimo jer je ubrzo trebao doći Mirko naš ne biološki tata. Kada smo se spremile Lora je rekla; "Mamu smo riješile, a sada je na redu tata", ja sam se samo nasmiješila i složila se sa njom.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 5552

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija