Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

MODERNA OBITELJ III

.. .. . Kada smo Lora i ja odlučile da zavedemo Mirka našeg "taticu" bilo je naravno potrebno dobiti dozvolu od naše "mamice". Nevoljko je pristala na to, ali ipak smo Lora i ja imale otvoreni put i zeleno svjetlo. Bila je subota Lorin i moj plan bio je da se opet prešetavamo ispred njega kao na modnoj pisti pokazujući mu robicu koju smo kupile. On je kao po običaju sjedio u fotelji dok je ona pripremala ručak u kuhinji. Lora i ja počele smo sa našim performasom hodajući ispred njega tjerajući ga da daje svoje komentare, u početku naša odjeća nije bila toliko izazovna. Kako je vrijeme prolazilo i to se počelo mijenjati, odjeća na nama sve je više postajala izazovnija. Kratke minice, suknjice, majice pa sve do donjeg rublja. Društvo moram do trgovine po neke namjernice i stvari za dovršiti ručak čulo se iz kuhinje, to je bio njen znak da Lora i ja krenemo u akciju.

Što smo Lora i ja bivale sve oskudnije odjevene na njemu je sve postajalo teže, počeo je da se meškolji pokušavajući sakriti svoju očitu erekciju. Ajde cure dosta toga prešetavanja rekao je pomalo ljutito, evo samo još da vidiš ovu kombinaciju rekla je Lora. Dok smo se Lora i ja presvlačile u našoj sobi čule smo ga kako je zalupio vratima WC-a, praktički gole smo došle do vrata i prislonile uho, a iznutra se čulo njegovo dahtanje i glasni uzdah, znale smo da je upravo svršio. Vratile smo se u sobu i na sebe stavile bikinije koje smo namjeravale nositi ovog ljeta, naši bikiniji prekrivali su samo strateška mjesta. čekale smo da ponovno dođe u dnevni boravak, kada nas je ugledao zanijemio je. Kako izgledamo u njima pitale smo ga okrećući se oko svoje osi on je počeo da zamuckuje o o ovaj mm da d dobro izgledate ovaj da bile au njegove isprekidane riječi.

Na njemu se jasno vidjela nervoza kao i izbočina na njegovim hlačama. Uspio je nekako da kaže cure molim vas obucite se, zašto zar ti se ne dopadaju naši kupaći kostimi možda bi bolje izgledale bez njih rekla je Lora. Nije stigao ništa reći, a Lora i ja skinule smo gornji dio svog bikinija, raširenih očiju gledao je u dva para crnih i bijelih mladih i čvrstih sisa. Počeo je da nas kori i kako nismo normalne da se obučemo. Ti možeš da vičeš na nas, ali ova izbočina govori drukčije rekla sam te dodala kako kako znamo da drka na nas, a imale smo prilike to čuti prije par minuta u WC-u. Na tu moju izjavu samo je zašutio, "tatice" ne moraš više da drkaš na nas kad možeš da nas imaš rekla je Lora, a ako ne želiš možeš da nas gledaš i drkaš tu pred nama dodala sam te smo se Lora i ja okrenule jedna drugoj i počele da se ljubimo, a rukama jedna drugoj mijesimo sise i napete guze.

Obje smo gledale u njegovom pravcu i jasno vidjele u njegovim očima kako nas želi te kako rukama drži i gnječi svoj kurac preko hlača.
Skinule smo donji dio svojih bikinija i krenule lagano prema njemu te sjele svaka sa jedne strane na rukohvat fotelje gledali smo se u oči, a Lora i ja spustile smo svoju ruku svaka na jedno njegovo bedro i počele ga milovati. Njegov otpor, ako ga je uopće i bilo počeo je da se opušta, prvo je Lora spustila svoje usne na njegove pa ga par puta poljubila, a onda zatim su se počeli strasno žvaliti. Jedna i druga počele smo da mu milujemo kurac preko hlača, a onda sam mu ih ja počela otkopčavati, zavukla sam ruku u njegove bokserice šakom obujmila njegov kruti kurac pa mu ga počela izvlačiti van. Ljepši kurac nisam vidjela, proporcionalan u svim parametrima prošaran venama sa lijepim ružičastim glavićem, imaš lijep kurac rekla sam i počela mu ga lagano drkati.

Spustila sam se među njegove noge primila rubove bokserica i počela ih povlačiti zajedno sa hlačama, podigao se je sa fotelje da mi pomogne da mu ih spustim, a onda i skinem njegove hlače i bokserice. Primila sam ga ponovno u svoju šaku nastavljajući da mu ga lagano drkam, a svojim jezikom, ustima i usnama lizati i sisati njegova napeta jaja. Odvojio se od Lore i naši pogledi su se sreli u očima sam mu vidjela kako nije vjerovao da će mu ikada u životu crnkinja pušiti kurac. A tako je i bilo, prije nego sam mu ga počela pušiti lizala sam ga jezikom cijelom dužinom, sisala mu i lizala glavić pa mu ga postepeno uvlačiti u svoja usta gutajući njegov kurac sve dublje te mu ga naposljetku počela strasno pušiti. više nije gledao u mene nego je sada počeo da mijesi i jezikom liže Lorine sise i bradavice, a onda je svoju ruku spustio na njenu pičkicu te počeo da je miluje svojim prstima da bi počeo polako da uvlači svoj srednji prst i njime lagano jebati Loru koja je počela tiho stenjati i uzdisati.

Mogu li ja prva da ga probam pitala me je Lora, zatim smo se svo troje spustili na pod. On je ležao na leđima nas dvije smo ga prekoračile Lora se namjestila na njegov kurac pa se lagano počela spuštati po njemu, a ja sam ga prekoračila preko glave i svojom pičkicom sjela na njegova usta i jezik koji je već spremno čekao da počne lizati moju vlažnu pičkicu. Lizao me je savršeno, trljala sam se pomičući po njegovom jeziku i drkala si klitoris, a Lora ja počela sve brže da jaše na njegovom kurcu. Ahhh da mmmmmhah tatice kakoooo immaššš dobarrr kuuurac ah govorila je Lora u ekstazi dok se tako nabijala na njemu. Nakon nekog vremena Lora je počela da glasno svršava tresući se na njegovom kurcu. Lora se skinula sa njega, a ja sam počela da mu ga pušim i skupljam Lorine dobro mi poznate sokove, pridružila mi se i Lora te smo mu sada zajedno počele da mu ga ližemo i naizmjence pušimo.

Onda je došao reda na mene da ga zajašem, sjela sam na njegov kurac te ga počela jahati leđima okrenuta njemu. Lora se smjestila iza mene i pičkicom sjela na njegov jezik . zabacila sam glavu te se počela ljubiti sa Lorom dok su njene ruke mijesile moje sise, a onda je jednu ruku spustila na moju pičkicu i prstima počela trljati moj klitoris te mi n9ije trebalo dugo trebalo da i mene dovedu do snažnog orgazma da sam u trenutku pomislila da promijenim momčad, ali ipak ću da igram za oba tima hehe. zatim smo Lora i ja sišle sa njega pa počele da se ljubimo i mazimo valjajući se po podu, a on je i dalje ležao i gledao nas dvije kako se valjamo po podu lagano drkajući svoj kurac.
Lora i ja smo se namjestile u 69, ja sam bila dolje, a ona gore počele smo da se međusobno ližemo on se ustao pa došao iza Lore te se pridružio lizanju šireći joj guzove.

Zatim se namjestio na koljena i svojim glavićem trljao malo Lorinu pičkicu, a malo po mojim ustima te sam mu ga malo sisala. Onda ga je opet namjestio na Lorinu pičkicu i lagano ušao u nju ja sam malo lizala Lorin klitoris malo njegov kurac koji je izlazio i ulazio u Lorinu pičkicu da bi ga izvadio te ga počeo gurati u moja usta što sam ja spremno dočekala. Zatim ga je ponovno vratio u Loru pa je počeo sve žešće nabijati i navlačiti na kurac, zbog siline kojom ju je počeo jebati Lora zbog svog sve glasnijeg stenjanja prestala je sa lizanjem moje pičkice, a iz njene je krenuo pravi potop koji se niz njegov kurac slijevao po mojim ustima prilikom njenog novog orgazma. Izvadio je kurac iz njene pičkice puštajući je da se malo smiri te sam ga ja primila u usta počevši da mu ga pušim.

Lora se skinula sa mene, a ja sam mu se naguzila protrljao je moju pičkicu i usmine glavićem, a onda samo kliznuo u nju. Primio me čvrsto za bokove pa počeo da me jebe, nisam mogla vjerovati da ću tako uživati sa muškarcem jer sam bila uvjerena da me samo žena može dovesti do vrhunca i to ne jednog. Kada me je doveo do još jednog vrhunca bio je red da i nas dvije dovedemo i njega. Lora i ja počele smo da mu ga zajednički pušimo, drkale smo mu ga naizmjence svojim ustima lizale ga po cijeloj dužini jezicima se igrale na vrhu njegovog glavića pa ga opet naizmjence pušile i drkale. Sve je jače i brže počeo stenjati govoreći nam kako će brzo svršiti, primila sam njegov kurac u svoju šaku pa mu ga brzim potezima drkala, nas dvije isplazile smo jezike i otvorile usta čekajući njegovu toplu spermu koja je ubrzo počela da izlazi iz rupice na njegovom glaviću štrcajući je po našem licu, ustima i jeziku.

Zajedno smo mu iscijedile i zadnju kap pa se počele lizati i skupljati njegovu spermu sa naših lica i usta i istu rastezati svojim jezicima. Hvala "tatice" rekla je Lora i nas dvije smo se pokupile u sobu puštajući ga u nevjerici ovoga što mu se desilo. Nakon nekoliko minuta čule smo evo me stigla sam. Krenuli smo ručati praveći se da se nije ništa desilo i da ona nije ništa posumnjala barem je on tako mislio dok smo nas tri znale što se desilo, te smo joj to kasnije prepričale u detalje. Kasnije navečer Lora i ja smo čule kako se njih dvoje praše u njihovoj sobi te smo došle na ideju da im se pridružimo i da uživamo svo četvero.. .. .. ..

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija